Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

28.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

8.0

Nápoje

10.0

Jídlo

10.0

Hrací plocha

9.0

Zázemí

--

Gólová smršť ve druhém poločase, Čížová zničila Klatovy


Branky


0

Po bezbrankové první půli nic nenapovídalo tomu, že budou diváci svědkem tak jasného výsledku, navíc ve prospěch hostů. Ve druhém dějství však Čížová využila chyb Klatovských a čtyřmi přesnými zásahy připravila Západočechy o dlouhou šňůru neprohraných zápasů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ticho před bouří

Souboj dvou tabulkových sousedů začal velmi svižně, především domácí fotbalisté se snažili zaměstnávat gólmana Hošnu, který nahradil Holana účastnícího se svatby své sestry, a obrannou čtyřku před ním. Stejně jako v posledních utkáních však defenziva jihočeského týmu fungovala spolehlivě.

 

Ve 21. minutě sice nedostoupila nebezpečného Lukeše, který se s míčem otočil a vypálil, jeho pokusu ale chyběla větší přesnost. To o dvě minuty později se mohlo měnit skóre na druhé straně. Hosté měli k dispozici rohový kop a jeden z Čížovských hlavičkoval velmi nebezpečně, na brankové čáře musel zachraňovat jeden z bránících fotbalistů Klatov! Snad nikdo po bezbrankové první půli nemohl ani čekat, co se odehraje po přestávce.

Čížovská Bouře

Velké představení Sokolů začal už ve 48. minutě David Chytrý, když utekl všem svým pronásledovatelům a poradil si také s Rojíkem v bráně Západočechů. Jedinou kaňkou na jinak bezchybné show Čížové bylo zranění Brože z 55. minuty, jehož musel na hřišti nahradit trenér Staroba. V 66. minutě už tak byl svědkem akce Polodny s Dvořákem a zakončujícího Martina Jirouše, pro nějž už nebyl žádný problém trefit odkrytou klec. Exsparťanský forvard si připsal už čtyřiadvacátý přesný zásah v sezóně.

 

Další dva hřebíčky do pomyslné klatovské rakve pak přibili hosté dvakrát během tří minut. Na Polodnův centr si počkal Lukáš Dvořák a krásnou ranou z voleje rozvlnil síť za Rojíkem potřetí. Gólovou explozi nejlepšího jihočeského týmu Divize A pak zakončil sám Michal Polodna a završil skóre zápasu na konečných 0:4.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit!



Ohlasy k zápasu


SK Klatovy 1898
Obránce M. Janda: „Zasloužená prohra. Soupeř dal venku čtyři góly a my ani jednou nevystřelili na bránu. Prohráli jsme asi po devíti zápasech, je to škoda, ale každá série jednou končí. Bohužel před zraky domácích fandů. Teď musíme zmobilizovat síly na poslední dvě kola a potvrdit, že patříme tam, kde jsme.“

TJ Sokol Čížová
Vedoucí V. Vávra: „Zápas nám vyšel, dali jsme zase hodně gólů. Čtrnáct gólů za tři zápasy (vč. předehrávky 30. kola – pozn. autora) je hodně. Chyběl nám v bráně Holan, protože měla svatbu jeho sestra. Zranil se Brož na začátku druhého poločasu za stavu 0:1. Zápas asi rozhodla první branka. Domácí pak otevřeli hru a my trestali, až mi jich bylo líto. Výborně hráli Batryn, Dvořák, Polodna a Jirouš.“



Počet diváků: 220. Rozhodčí: Svatík Martin - KOŠAN Martin, LANGMAJER Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.