2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 10:15

28.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Turbákovy dvě trefy rozhodly o výhře Aritmy


Branky


0

Sedlčanští nenavázali na výhru nad Hořovickem a ve Vokovicích padli, i když jim patřil úvod zápasu. Poté však dvakrát skóroval Turbák a předznamenal, že tři body zůstanou doma. Hostům nepomohla ani přesilovka, kterou hráli celý druhý poločas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva krásné a slepené góly

Od začátku se diváci, co dorazili do Vokovic, rozhodně nenudili. Hrál se velice svižný fotbal z obou stran, hra se přelévala ze strany na stranu. Sedlčanům patřil úvod zápasu, kdy byly lepší, a Aritma mohla být ráda, že se fotbalisté Tatranu nedostali do žádné větší příležitosti. Hosté přesně věděli, co mají hrát, a dlouhými křížnými balóny zatápěli obraně domácích.

 

Domácí vytěžili z minima maximum, z prvních dvou střel na bránu totiž padly dva góly. Po Rybkově pasu sice Podobský zaváhal, ale dobře ho doplnil Vávra a odcentroval před velké vápno. Tam si zpracoval míč Filip Turbák a z první se krásně trefil podél gólmana Capoucha. Neuběhly ani dvě minuty a Sedlčany na tom byly ještě hůř. Po autovém vhazování si pro míč seběhl Müller, natáhl na sebe dva protihráče a dostal míč patičkou k Romanovskému. Ten odcentroval na velké vápno a z třetí vlny nabíhající Filip Turbák šajtlí orazítkoval tyč, od které šel míč do brány! I když se Capouch natahoval, na balón nedosáhl.

 

Ve 42. minutě si Aritma zkomplikovala cestu za třemi body. Po Rybkově pasu postupoval Bogár, ale zbytečně ztratil balón. Hosté zareagovali dlouhým nákopem na Němce, jenž šel sám na bránu. Před velkým vápnem ho zastavil Ambrus a šel do sprch o pár okamžiků dříve než ostatní hráči. Z následného přímého kopu trefil Kdolský břevno Procházkovy brány!

Na atraktivní první půli ta druhá nenavázala

Co se týká fotbalové stránky, tak druhý poločas za prvním poněkud zaostal. Domácí hráli ze zabezpečené obrany, nikam se nehnali. Sedlčany chtěly využít přesilové hry, jenže to se jim nepodařilo. Naopak vokovický Müller třikrát utekl po levé straně a servíroval míč před bránu, kde na něj však nedosáhl žádný z jeho spoluhráčů. Dvakrát zahrozil také Podobský, ale ani on nepochodil.

 

Hosté měli míč na kopačkách a snažili se vstřelit kontaktní branku, v 60. minutě byl však proti Senftově střele zpoza vápna domácí gólman Procházka a dokázal vyškrábnout balón na roh. Po Němcově centru se k hlavičce dostal neobsazený Lípa, ale to by Procházkova brána musela být o dva tři metry širší. Sedlčanům se hra do plných nedařila a skóre se tak už nezměnilo.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit!



Ohlasy k zápasu


SK Aritma Praha
Trenér T. Kubr: „Jsem rád, že jsme utkání zvládli. Hráli jsme proti kvalitnímu soupeři, kterému se teď i daří. Nastoupil na nás s chutí. Dvěma slepenými góly jsme hostům vzali vítr z plachet, byly to i naše dvě první střely na bránu. Zkomplikovali jsme si to vyloučením po zbytečné ztrátě Bogára. Za druhou půli bych chtěl pochválit celé mužstvo, když jsme soupeře moc k ničemu nepustili. Vyzdvihl bych Míru Müllera. Sice nedal gól, ale podržel spoustu míčů, byly na něj fauly, dokázal vybojovat ztracené balóny. I ve druhé půli si na něj musely Sedlčany dávat pozor. A dále také Filipa Turbáka, protože z pozice pravého obránce dal dva krásné góly. I směrem dozadu přes něj nic neprošlo.“

TJ Tatran Sedlčany
Obránce L. Brotánek: „Do zápasu jsme vstoupili dobře a prvních dvacet minut byli lepší než soupeř. Ten nás ale pak zatlačil a vstřelil dva góly. Před koncem poločasu došlo k vyloučení domácího stopera, a tak jsme chtěli ve druhé půli vyvinout na soupeře větší tlak. To se nám příliš nedařilo a Aritma si pohlídala své vedení.“



Sestavy


SK Aritma Praha
J. Procházka [-] - M. Müller [-] , F. Turbák [-] , M. Ambrus [-] , P. Vávra [-] , L. Hrabák [-] , O. Rybka [-] , I. Bogár [-] , M. Romanovskyy [-] (90. J. Nový [-] ) , M. Veliký [-] (46. P. Sailer [-] ) , F. Podobský [-] (73. L. Květoň [-] )

TJ Tatran Sedlčany
P. Capouch [-] - J. Vystyd [-] , T. Řehák [-] (72. P. Pešek [-] ) , L. Brotánek [-] - L. Soldát [-] (78. M. Valenta [-] ) , P. Lípa [-] (46. M. Sirotek [-] ) , J. Repetný [-] , M. Kdolský [-] - D. Němec [-] , P. Haas [-] (84. V. Lípa [-] ) , T. Senft [-]

ŽK: 30. P. Vávra , 83. P. Sailer , 87. L. Květoň - 40. T. Senft , 44. L. Soldát , 83. D. Němec , 90. J. Vystyd . ČK: 42. M. Ambrus .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Talpáš Petr - HÁNYŠ Martin, HURYCH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.