Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 17:00

26.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

8.0

Nápoje

8.3

Jídlo

8.3

Hrací plocha

7.5

Zázemí

9.3

FOTO: Sedlčanští přestřihli Sokolům křidélka


Branky


41. T. Senft , 74. P. Haas
0

Duel dvou týmů se stejným bodovým ziskem rozhodl gólem na konci prvního poločasu po chybě obrany hostů Tomáš Senft. Ve druhém dějství mělo už domácí mužstvo jasně navrch a Petr Haas přidal druhou a zároveň poslední branku zápasu. Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chyba na konci poločasu vedla k prvnímu gólu

V Sedlčanech uzavřel 26. kolo Divize A souboj místního Tatranu s Čížovou. Oba týmy měly před utkáním shodně 38 bodů a tedy náskok šesti bodů na Milevsko okupující první sestupovou pozici. Hrálo se tak nejen o lepší postavení v tabulce, ale také o větší klid do posledních čtyř kol letošního ročníku.

 

Sokolové přijeli s cílem spolehlivě bránit a nepouštět Sedlčanské do nějakých výraznějších šancí. To se jim víceméně dařilo, a když už se domácí dostali ke slibně vypadající příležitosti, vše zažehnal gólman Holan. Čtyři minuty před koncem prvního poločasu však nepočítali s chybou jednoho ze svých stoperů a nabídkou nepohrdl domácí útočník Tomáš Senft

Haas pojistil výhru

Ve druhém poločase zvýšili fotbalisté středočeského týmu obrátky a chtěli dát 360 příchozím fanouškům více důvodů ke křepčení. Na zrychlenou hru nedokázali Čížovští zareagovat a místy to vypadalo, jako by jim v horkém odpoledni došly síly. Nestačili především Dvořákovi, jehož bylo plné hřiště, počínal si zkušeně, rozdával balóny a také skvěle bránil.

 

V 74. minutě přidal Tatran pojišťující druhou branku. Repetný prchnul svým strážcům po levé straně a napálil míč směr Holan. Ten si s jeho pokusem stěží poradil a vytěsnil balón na tyč. Od ní se však odrazil k Petru Haasovi a dvougólové vedení bylo na světě. Zbytek utkání byl rozkouskován domácími střídáními a Sedlčany si bez problému pohlídaly vítězství.

 

Foto: David Štverák

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Sedlčany
Obránce J. Vystyd: „Dá se říci, že celý zápas jsme byli na balonu a hosté se snažili o protiútoky. Podařilo se nám dat první gól, který byl velmi důležitý. Měli jsme i další šance, ale neproměnili jsme. Hosté měli jen jednu šanci ze standardky. Druhý poločas byl ve stejném duchu a podařilo se nám přidat druhý gól. Zápas se dohrával v celkem klidném tempu a my získali zaslouženě tři body. Vyzdvihnul bych Dvořáka, který režíroval hru.“

TJ Sokol Čížová
Vedoucí V. Vávra: „Myslím si, že jsme prohráli nešťastně. V prvním poločase jsme měli tři vyložené šance a de facto dostali gól do šatny po chybě našeho stopera. Ve druhém poločase jsme se už do ničeho nedostali. Prohráli jsme s horším mužstvem. Neumíme se vypořádat se stylem hry soupeřů.“



Počet diváků: 360. Rozhodčí: Kotyza Václav - FOJTÍK Martin, VODRÁŽKA Dan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.