3:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

26.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Milevsku teklo do bot, po pauze ale zabralo a vybojovalo výhru v derby


Branky


47. J. Suchan (p.) , 53. P. Dvořák , 55. J. Michalec - 42. V. Kučera
0

Do utkání s Jindřichovým Hradcem vstoupili Vzduchotechnici aktivně, gól však vstřelit nedokázali a na konci prvního poločasu navíc inkasovali. Po pauze se na hřiště dostal Knotek a patřičně hru domácího celku oživil. Výsledkem byly tři vstřelené branky v úvodních deseti minutách a výhra 3:1. Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kučera poslal Hradec do vedení

V jihočeském derby dvou týmů bojujících o záchranu měli hned od prvních minut navrch Milevští. Není se co divit, do konce sezóny už moc kol nezbývá a Vzduchotechnici chtěli utnout sérii třech proher v řadě a ještě zabojovat o udržení. To výchozí pozice Hradce byla o poznání horší, stále však bylo o co hrát.

 

V prvním poločase se diváci dočkali jediné branky. Ve 42. minutě ji vstřelil hostující Vít Kučera, když využil zaváhání Milevských po autovém vhazování. Jednalo se v podstatě o jedinou střelu jindřichohradeckých fotbalistů. Avšak i domácí hráči měli příležitosti ke skórování, dvakrát střílel Dvořák, po jednom pokusu si pak připsali Pinc a Marvan. Gólmana Rešla ale nepřekonali nebo ani zasahovat nemusel.

Parádní vstup Milevska

Trenér Syrovátka nebyl s produktivitou a efektivitou svého týmu spokojen, a tak o poločase poslal do hry Knotka. Jak se později ukázalo, jednalo se o „majstrštyk“. Nástup do druhé půle totiž mělo Milevsko více než parádní. Ve 47. minutě byl právě Knotek stažen ve vápně a Jan Suchan z penaltového puntíku vyrovnal. Uběhlo šest minut, Petr Dvořák se nejlépe zorientoval po standardce ve skrumáži ve vápně a dorazil míč do brány za bezmocného Rešla. Aby toho pro hráče od Vajgaru nebylo málo, v 55. minutě se po rychlém brejku trefil Jiří Michalec.

 

Desetiminutovka hrůzy Hradecké srazila do kolen a na zvrat se už nezmohli. Ač Milevsko přestalo hrát a Jindřicháč hrozil ze standardek, skóre se už nezměnilo. Naopak domácí mohli ještě jednou skórovat, ale další rychlý protiútok nevyřešili správně.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


FC ZVVZ Milevsko
Trenér K. Syrovátka: „První poločas jsme byli aktivnější, vytvořili jsme si víc šancí, žádnou jsme ale neproměnili. Povedlo se nám vstoupit do druhého poločasu, vyšlo nám i střídání. Knotek oživil hru a svou agresivitou a chutí vyhrát vybojoval penaltu a vytvořil i další šance. Do 60. minuty jsme byli lepší, pak jsme přestali hrát. Hradec se dostal do hry a hrozil ze standardek. Dobrý zápas odehráli právě Knotek a Dvořák v útoku.“

FK Jindřichův Hradec 1910
Trenér M. Černoch: „Myslím si, že i Divize sk. A má svoji Příbram. I když jsme podali hodně špatný výkon, i tak jsme byli lepší než Milevsko. Bohužel utkání hodně ovlivnila penalta, která byla odpískána po zákroku, který jsem ještě po dvaceti čtyřech hodinách nepochopil. Velkou měrou to ovlivnilo utkání, naše hráče to rozhodilo natolik, že jsme během osmi minut inkasovali třikrát. Když jsme se dostávali do určitých šancí, tak praporek sudího byl vždy nahoře zavčasu a nedovolil nám rozvinout další akce. Jsem z toho velice zklamaný, protože asi sestupujeme do krajského přeboru. To je asi tak vše, co bych k tomu chtěl říct.“



Sestavy


FC ZVVZ Milevsko
P. Dvořák [-] - P. Dvořák [-] (69. J. Alexa [-] ) , J. Marvan [-] (82. M. Suchan [-] ) , J. Pinc [-] (46. J. Knotek [-] ) , J. Komárek [-] , L. Sedlák [-] (76. M. Hajný [-] ) , M. Málek [-] , J. Kosobud [-] , J. Suchan [-] , J. Michalec [-] , O. Kosobud [-]

FK Jindřichův Hradec 1910
L. Rešl [-] - T. Šenkýř [-] , T. Beránek [-] , V. Kučera [-] , J. Zaal [-] (75. L. Stejskal [-] ) , J. Chalupský [-] , O. Černoch [-] , M. Šenkýř [-] , O. Blažek [-] , T. Havlík [-] (65. F. Votava [-] ) , R. Koutný [-]

ŽK: 64. J. Marvan , 69. J. Kosobud , 84. J. Komárek - 46. M. Šenkýř , 63. T. Havlík .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Vrchota Jaroslav - PEČENKA Jiří, ŠTUK Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.