Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

26.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

6.0

Jídlo

--

Hrací plocha

6.0

Zázemí

7.0

Hořovicko porazilo Petřín a dál pevně drží první příčku


Branky


39. V. Zítek , 58. L. Kaufman , 66. D. Hájek , 72. T. Srp - 80. P. Bednář
0

Středočeský celek potvrdil roli favorita a nad plzeňským Petřínem přesvědčivě zvítězil. O výhře rozhodl ve druhém poločase, kdy vstřelil tři branky. Hosté stačili už jen korigovat povedenou ranou kapitána Bednáře. Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čekání prolomil Zítek

Přes zápasem oba týmy uctily minutou ticha památku sekretáře domácího celku Miroslava Rysky, který v 62 letech prohrál boj se zákeřnou nemocí. Čest jeho památce.

 

Hořovicko začalo utkání proti skoro již jistému sestupujícímu Petřínu velmi aktivně, hosté ale hráli houževnatě a dobře napadali rozehrávku divizního lídra. I tak si dokázali Hořovičtí vytvořit především rychlým přechodem po stranách hřiště šance ke skórování, nedokázali však přesně zakončit. Na druhé straně zahrozil Bednář, jeho pokus z hranice vápna zblokovali bránící fotbalisté v modrých dresech. Domácí se dokázali prosadit poprvé ve 39. minutě. Bežó přihrál Březinovi, jenž si vyměnil míč s Mojdlem a přihrávkou oslovil osamoceného Vojtěcha Zítka, který přehodil brankáře Příhodu a otevřel skóre zápasu. 

Větší aktivita přinesla více gólů

Středočeši přepnuli do druhého poločasu na vyšší level, chtěli si pojistit zisk třech bodů. A to se jim také povedlo. Nejprve dostal Hájek přihrávku za obranu, udělal kličku hostujícímu gólmanovi a byl jím faulován. Nařízený pokutový kop proměnil kapitán Luděk Kaufman a Hořovičtí odskočili do dvougólového vedení. Chvíli poté vybídl Nademlejnský dloubáčkem Daniela Hájka k náběhu za obranu a ten přehodil vyběhnuvšího Příhodu.

 

Čtvrtou branku přidal střídající Tomáš Srp střelou podél brankáře, kterému poslal balón Vrabec poté, co si hostující stoper šlápl na balón při pokusu o zpracování. Plzeňské třetí a čtvrtý gól do jejich sítě rozhodil, přesto se nevzdali a snažili se hrát. Domácí naopak logicky polevili a v závěru zápasu také inkasovali. Nádhernou střelou z dvaadvaceti metrů vymetl pavouky v horním růžku brány kapitán Petr Bednář a upravil skóre na konečných 4:1.

 

Foto: facebook FKHořovicko

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


SK Hořovice
Obránce L. Kaufman: „Řekli jsme si něco po zápase v Čížové, kde jsme první poločas odehráli, jako by se nám nemohlo nic stát, a chtěli jsme začít aktivně. Musím říct, že soupeř z Plzně není vůbec špatný, a trochu se divím, že je v tabulce tam, kde je. Hraje hodně běhavý fotbal, je aktivní a není to vůbec špatný soupeř. Samozřejmě jsme věděli, že to bude o prvním gólu, a ten když dáme, tak se trochu uvolníme. Druhým a třetím gólem jsme zápas rozhodli a myslím si, že jsme zaslouženě vyhráli. Hosté vystřelili jednou na bránu a dali z toho hezký gól. Co se týká nasazení, tak mě mile překvapili. Nemůžu říct, že by někdo vysloveně vyčníval, ale na Dana Hájka byla penalta a dal gól. Solidní zápas odehrál také Kuba Vaníček.“

SK Petřín Plzeň
Trenér R. Vodrážka: „Neodehráli jsme špatný zápas, rozhodla kvalita domácího týmu. Jakmile byli v šanci, tak to uklidili. Z hřiště odcházíme s čistým štítem, doufám, že se nám to promítne v dalším zápase. O výsledku 4:1 rozhodla kvalita ve vápně, ale jsme víceméně spokojení. Na víc jsme asi neměli, odehráli jsme dobrý zápas. Vyzdvihl bych stopera Světlíka a kapitána Bednáře.“



Počet diváků: 200. Rozhodčí: Kouba Štěpán - REJŽEK Pavel, PRŮCHA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.