1:0p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2016 17:30

25.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V předehrávce Motorletu s Rokycany gól nepadl


Branky


0

Defenzivně laděné utkání necelé stovce přihlížejících diváků nepřineslo moc velkých šancí, oba týmy nechtěly chybovat. To se jim také povedlo dodržet, a tak musely rozhodnout pokutové kopy, ve kterých kraloval Foferka. Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólmani hráli prim

Páteční předehrávka 25. kola Divize A proti sobě postavila pražský Motorlet, který přivítal Rokycany. Úvodní minuty nabídly několik standardních situací domácího celku, z nichž však žádná kloudná šance ke skórování nevzešla. Naopak na druhé straně se mohl po kombinaci s Jindřichem radovat P. Aubrecht, jeho pokus o obstřelení ale nenašel pochopení u gólmana Foferky.

 

Do 35. minuty se hrálo velmi vyrovnané utkání, obě mužstva se spoléhala především na kvalitní defenzivu. Poté se do dvou šancí Západočechů dostal Grambal. Nejprve střílel z vápna a znovu nechal vyniknout Foferku, posléze pro změnu centroval na Jindřicha, s jehož hlavičkou si domácí brankář taktéž poradil. Poslední minuty prvního dějství patřily Motorletu. Po Tvrdého hlavičce se musel natáhnout hostující gólman Vild, minutu před koncem pak pálil mimo Kotrba.

Pyškova tutovka nevyužita

Vstup do druhého poločasu vyšel lépe Motorletu, vytvořil si územní převahu. Korespondovaly z ní však jen náznaky šancí, a tak mohli být hosté relativně v klidu. Více se začalo dít až kolem 70. minuty. To měl tutovku Pyšek, ale z malého vápna přestřelil! O chvilku později hlavičkoval stejný hráč vedle. Rozhodnout mohl v 85. minutě rokycanský P. Aubrecht, hezky se uvolnil ve vápně, jeho střela však byla zblokována jedním z bránících fotbalistů jinonického mužstva.

Zase ten Foferka

V penaltách čaroval gólman Foferka. Dvakrát lapil pokusy soupeře, jednou navíc Rokycanští mířili mimo. Konečné skóre 3:2 a druhý bod pro Motorlet.

 

Foto: Groundhopping & Ultra

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


FK Motorlet Praha
Předseda R. Blažek: „Průměrné utkání, které kdybychom proměnili alespoň jednu z našich dvou gólových šancí, tak jsme zvítězili. Brankář Foferka opět vychytal v penaltách druhý bod pro nás.“

FC Rokycany
Trenér P. Aubrecht: „Myslím si, že jsme na hřišti mužstva, které je v tabulce druhé a bylo v zápase favoritem, odvedli velmi dobrý výkon. Kluci hráli semknutě, odhodlaně, s maximálním soustředěním a bojovností. Využili jsme každou situaci, kterou jsme si vytvořili, k tomu, abychom zaútočili. Oba mančafty hrály směrem dozadu velmi dobře. Pro nás je to dobrý bod ze hřiště silného soupeře. Kluci bojovali jeden za druhého, celý mančaft zahrál velmi dobře.“



Sestavy


FK Motorlet Praha
T. Foferka [-] - A. Tvrdý [-] , L. Kučera [-] , J. Ptáček [-] , J. Machurka [-] , J. Karbulka [-] - V. Kotrba [-] , M. Podzemský [-] (61. J. Krolop [-] ) , J. Pyšek [-] (77. D. Hudec [-] ) , J. Hájek [-] (61. O. Měska [-] ) - P. Novotný [-] (90. R. Klouček [-] )

FC Rokycany
J. Vild [-] - P. Jindřich [-] , P. Grambal [-] , D. Skopový [-] (69. J. Vaščák [-] ) , P. Aubrecht [-] , J. Procházka [-] , L. Aubrecht [-] , M. Černý [-] (69. O. Král [-] ) , J. Hereit [-] , Š. Špic [-] , J. Klír [-]

ŽK: 31. J. Ptáček - 55. L. Aubrecht , 86. P. Jindřich , 89. P. Aubrecht .
Hráči zápasu: T. Foferka .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: Štuk Jaromír - HRKAL Václav, TESAŘ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.