1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 17:00

21.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Milevští ubránili hubené vedení a berou tři body


Branky


0

Ač měli více ze hry hosté z Rokycan, Vzduchotechnici všemi silami udrželi vedení ze 30. minuty a díky Jiřímu Michalcovi slaví vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Michalcova branka rozhodla

Rokycanští fotbalisté přijeli do Milevska, kde se jim dlouhodobě výsledkově nedaří. Pro toto utkání navíc postrádali tři klíčové fotbalisty ze základní jedenáctky – Jana Procházku, Jana Hereita a Matěje Spěváčka – všechny tři ze hry vyřadilo zranění.

 

První poločas začal náporem Vzduchotechniků, během prvních třech minut měli k dispozici čtyři standardní situace, které dokázali hosté odvrátit. Po úvodním tlaku Milevska se hra vyrovnala. Jediný gól utkání padl ve 30. minutě, když se domácí fotbalisté vrhli do rychlého protiútoku, na centrovaný balón si naběhl Jiří Michalec a střelou z první překonal Vilda v kleci hostů. 

 

Za další tři minuty mohli Rokycanští srovnat. Ve velké šanci se ocitl Kalaš, jeho hlavičkový pokus však dokázal brankář Dvořák zlikvidovat. Ve 39. minutě se po centru opřel do balónu Jindřich a znovu nechal vyniknout gólmana Milevska, kterého trefil do nohy!

Val vydržel

Druhý poločas byl takřka kompletně v režii hostujících hráčů. Vzduchotechnici zalezli a bránili těsné vedení. Jejich obranný val nakonec nepolevil a Jihočeši vybojovali velmi cenné tři body v boji o záchranu. V příštím kole si mohou Západočeši spravit chuť v domácím utkání s Petřínem, Milevské naopak čeká venkovní derby s poslední Třeboní.



Ohlasy k zápasu


FC ZVVZ Milevsko
Záložník J. Michalec: „Pro nás bylo důležité vyhrát tento zápas, s tím jsme také do zápasu šli. Tři body doma byly povinností. Řekl bych, že první půli jsme hráli slušný fotbal, gól ve 30. minutě nám pomohl dohrát první půli s klidnou hlavou. Chtěli jsme vstoupit s tou samou hrou i do druhé půle, bohužel se nám to moc nedařilo. Přestali jsme kombinovat a prakticky celou druhou půli jsme jen bojovali, ale i to k fotbalu patří. Jsem rád, že jsme to zavládli a připsali si do tabulky důležité 3 body.“

FC Rokycany
Trenér P. Aubrecht: „Chyběli nám tři zásadní fotbalisté kvůli zranění. Druhý poločas byl, dá se říct, v plné režii našeho týmu, ale i kdybychom hráli tři dny, tak to tam zkrátka nějak nespadne. Zdržuji se jakéhokoliv komentáře.“



Sestavy


FC ZVVZ Milevsko
P. Dvořák [-] - J. Škrábek [-] , J. Suchan [-] , J. Škarda [-] , J. Vodňanský [-] - J. Michalec [-] (82. M. Hajný [-] ) , L. Sedlák [-] (72. J. Pinc [-] ) , O. Kosobud [-] , J. Komárek [-] , P. Dvořák [-] (90. J. Alexa [-] ) - J. Marvan [-] (78. J. Barda [-] ) -

FC Rokycany
J. Vild [-] - P. Jindřich [-] , P. Grambal [-] , J. Kalaš [-] (64. T. Cibula [-] ) , O. Král [-] , D. Skopový [-] , P. Aubrecht [-] , L. Aubrecht [-] , M. Černý [-] , Š. Špic [-] , J. Klír [-] (84. J. Vaščák [-] )

ŽK: 90. J. Suchan - 24. P. Jindřich , 66. P. Grambal .
Hráči zápasu: J. Michalec .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Hocek Petr - VNUK Josef, ZADINOVÁ Olga.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.