0:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 10:15

20.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Podprůměrné utkání na Aritmě nenabídlo ani jeden gól


Branky


0

Většinu času se diváci museli nudit, jelikož moc šancí k vidění nebylo. Zápas rozhodl začátek druhého poločasu, kdy byl vyloučen domácí kapitán Hrabák. Petřín početní výhodu zužitkovat nedokázal, díky gólmanu Příhodovi si ale odváží bonusový bod z penaltového rozstřelu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jeden roh za druhým

Do pražských Vokovic přijeli plzeňští fotbalisté odhodláni protrhnout jarní deku, která na nich ležela po předchozích nezdarech, a konečně bodovat v jarní části sezóny. To domácí Aritma už nějaký ten bodík získat dokázala, ale s předvedenou hrou spokojena moc být nemohla, především v posledním kole v Milevsku, kde padla 1:3.

 

Opatrný první poločas patřil fotbalistům v bílých dresech. Ti kombinačně dokázali místy zatlačit Petřín do kouta, z čehož pramenilo velké množství standardních situací – jen za úvodních čtyřicet pět minut měli Vokovičtí k dispozici snad osm rohových kopů. Jenže stopeři Světlík s Fillengerem a gólman Příhoda kralovali ve vápně hostů a do žádné jasnější příležitosti se pražský celek nedostal. 

V deseti se to hůře táhne

Druhý poločas začal velmi nešťastně pro kapitána Aritmy Lukáše Hrabáka. Ten totiž hned v první minutě hloupě fauloval, a jelikož už měl jednu žlutou kartu na svém kontě, putoval zpět do sprch. Rozezlený trenér domácích Kubr už tušil, že se na tři body Aritma hodně nadře.

 

A měl pravdu. Otěže utkání převzali hosté a snažili se prolomit obranný val Vokovických. Málem se jim to podařilo, když se po úniku do stoprocentní šance propracoval Hartl, jenže tváří v tvář gólmanu Havránkovi neuspěl! Ospalý fotbal s minimem šancí nabídl v samotném závěru základní hrací doby dvě slibné standardky Aritmy, z nichž však nic nevzešlo, a tak musely rozhodnout pokutové kopy.

Příhoda střílí, Příhoda chytá!

V nich pražský tým znovu padl. V páté sérii nejdříve proměnil svůj pokus hostující brankář Příhoda, aby následně zneškodnil střelu domácího exekutora. Petřín si tak z podprůměrného utkání ve Vokovicích odváží velmi cenné dva body.



Ohlasy k zápasu


SK Aritma Praha
Trenér T. Kubr: „Dnes si ani jeden tým nezasloužil bod. Nebylo to divizní utkání ani z jedné strany, obě mužstva byla doslova a do písmene špatná. Samozřejmě se budu zabývat naším mužstvem, chtěli jsme vyhrát, byli jsme i posíleni, ale zápas jsme nezvládli. A nezvládli ho ti nejzkušenější hráči, myslím hlavně Hrabáka, který se nechal nesmyslně na začátku druhé půle vyloučit po druhé žluté kartě. Vůbec jsme dnešní zápas nezvládli. Vyzdvihl bych Egerta z Vyšehradu, který ve stoperské dvojici zahrál výborně. Vyhrál spoustu hlavičkových soubojů, rozehrával, vyvážel balón, vše tam bylo. Určitě převyšoval všechny na hřišti.“

SK Petřín Plzeň
Trenér R. Vodrážka: „Pro nás jsou dva body výhra. Už si ani nepamatujeme, kdy jsme odehráli zápas s nulou vzadu. Super výsledek. Hlavně čisté konto, protože máme obrovské problémy v obraně. Vyzdvihl bych brankáře Příhodu, dal rozhodující penaltu, poslední chytil, za celý zápas neudělal chybu. Byl to týmový výkon, ale ještě bych jmenoval stopery Fillingera se Světlíkem.“



Sestavy


SK Aritma Praha
J. Havránek [-] - M. Ambrus [-] , O. Ksandr [-] , F. Turbák [-] , I. Bogár [-] , M. Müller [-] , T. Modr [-] (46. J. Kozel [-] ) , L. Hrabák [-] , F. Drobílek [-] , T. Egert [-] , I. Polanský [-] (80. F. Podobský [-] )

SK Petřín Plzeň
J. Příhoda [-] - M. Vohrna [-] , M. Fillinger [-] , J. Hartl [-] , V. Světlík [-] , M. Hejnal [-] , P. Papáček [-] , P. Bednář [-] , V. Lisý [-] , Z. Šimáně [-] (69. J. Šulc [-] ) , P. Bendl [-]

ŽK: 40. L. Hrabák , 80. J. Kozel - 51. V. Lisý , 51. P. Bednář , 60. J. Hartl . ČK: 46. L. Hrabák .
Hráči zápasu: T. Egert - V. Světlík , J. Příhoda , M. Fillinger .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Vít Petr - NOVÁK Michal, TRYZNA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.