3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 10:30

19.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vzduchotechnici třemi góly otočili zápas s Aritmou


Branky


0

Ač se Pražané dostali do rychlého vedení, po zbytečných chybách nechali domácí Milevsko vstřelit tři branky a uhájit všechny body. Obrat řídil Petr Dvořák, který hrál roli v obou brankách druhého poločasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na rychlý gól Bogára odpověděl O. Kosobud

Do Milevska přijeli Pražané s cílem potvrdit bod z utkání s Karlovými Vary a úvod patřil právě jim, hned z první šance totiž dokázali skórovat. Modr zachytil přihrávku domácích ve středu a přihrál Turbákovi, který centrem vybídl ke skórování na přední tyči Igora Bogára. Ten jeho nabídku suverénně využil a otevřel skóre zápasu.

 

Zápas se odvíjel od vápna k vápnu bez náznaku dalších šancí. Až se Milevsku podařilo srovnat ve 22. minutě. Ondřej Kosobud vyskočil po rohovém kopu ze všech nejvýše a překonal Miškovského v bráně Aritmy. Hosté se snažili znovu překlopit vedení na svou stranu, po autovém vhazování však mířil Květoň Pánu Bohu do oken. Poté rozehrával Hrabák rohový kop na první tyč, kde naskakoval Modr a tečoval balón, domácí gólman Šmitmajer si ale poradil.

 

Následně se dvakrát ukázal hostující Šindelář. Nejprve hezky zakombinoval na levé straně a odcentroval do vápna, kde jeho přihrávku netrefil Ambrus. Podruhé pro změnu centr Šindeláře prolétl celým pokutovým územím až na zadního hráče Aritmy, jenž přiklepával míč Květoňovi do druhé vlny. Ani jeho druhý pokus však nepatřil do fotbalu, nýbrž do ragby.

Dvořák měl prsty v obou gólech

Ve druhém poločase se bojovní domácí dostali do několika příležitostí, využívali chyb a zmatků v obraně vokovických. Přesně tak by se dal popsat druhý gól Milevska, chyby a zmatky. Aritma měla totiž k dispozici standardní situaci, po dlouhém Modrově autu se k jemné a nepřipravené hlavičce dostal Turbák. Šmitmajer ale neměl problémy, naopak. Okamžitě rozehrál rychlý protiútok, hosté nestihli zareagovat a včas se vrátit, a tak mohli jen přihlížet Komárkově pasu na unikajícího a také úspěšně zakončujícího Petra Dvořáka.

 

Aritma přeskupila řady a začala hrát na tři obránce ve snaze minimálně vyrovnat skóre. Velkou šanci měl po Šindelářově centru střídající Obusanya, kdy byl sám na malém vápně, ale špatně načasoval svůj výskok a Vzduchotechnici mohli být v klidu. Po dalším rychlém protiútoku naopak přidali milevští třetí branku. Střelu aktivního Dvořáka ještě dokázal Miškovský vyrazit, na dorážku Jiřího Michalce byl už krátký.

 

Ve zbytku zápasu měla Aritma balón ve svém držení, ale tlak byl spíše platonický. Milevsko tak získalo velmi důležité tři body a uniká ze sestupového pásma.



Ohlasy k zápasu


FC ZVVZ Milevsko
Trenér K. Syrovátka: „Dostali jsme gól na začátku zápasu, kdy jsme nepokryli centr z levé strany. Pak se nám podařilo vyrovnat ze standardní situace, ta byla dobře zahraná. Zbytek prvního poločasu se dohrával, byl bez šancí. Do druhého poločasu jsme vstoupili aktivněji, z rychlého brejku jsme dali na 2:1. Hosté po prostřídání byli hodně aktivní a nebezpeční hlavně ze standardek, měli výškovou převahu. Nám se podařilo zvýšit na 3:1 po akci ze strany, škoda, že jsme víc brejků nevyužili víc. Za druhý poločas jsme si zasloužili vyhrát. Vyzdvihl bych Dvořáka, Marvana a Škrábka.“

SK Aritma Praha
Trenér T. Kubr: „Neodehráli jsme vůbec dobrý zápas, i když nám vše hrálo do karet. Dali jsme rychlý první gól, vedli jsme, měli jsme přidat pojišťovací gól. Domácí se nenacházeli v ideálním rozpoložení, nedokázali jsme toho využít. Naopak jsme nechali domácí se vrátit do zápasu po chybě při standardce. Druhá půle byla už od nás zmar. Domácí byli běhavější a bojovnější, nakonec i zaslouženě vyhráli. Nemůžeme hrát bezstarostný fotbal bez běhání a bojování, to nejde na žádné úrovni.“



Sestavy


FC ZVVZ Milevsko
J. Šmitmajer [-] - J. Barda [-] (87. M. Málek [-] ) , P. Dvořák [-] (90. J. Alexa [-] ) , J. Marvan [-] (71. J. Michalec [-] ) , M. Hajný [-] (61. J. Kosobud [-] ) , O. Kosobud [-] , J. Komárek [-] , L. Sedlák [-] (82. J. Pinc [-] ) , J. Škrábek [-] , J. Suchan [-] , J. Vodňanský [-]

SK Aritma Praha
R. Miškovský [-] - O. Ksandr [-] , I. Bogár [-] , T. Modr [-] , L. Hrabák [-] , P. Vávra [-] (67. A. Obusanya [-] ) , L. Květoň [-] , J. Šindelář [-] , J. Kozel [-] , M. Ambrus [-] , F. Turbák [-]

ŽK: 73. O. Kosobud , 75. J. Vodňanský - 12. J. Šindelář , 58. P. Vávra .
Hráči zápasu: P. Dvořák , J. Marvan , J. Škrábek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - PASTYŘÍK Vladimír, ŠPINDLEROVÁ Zuzana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.