1:0p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 16:30

19.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Motorlet se natrápil ke dvěma bodům


Branky


0

S jasnou taktikou, neinkasovat, přijeli hosté z Doubravky do pražských Jinonic. A to se jim v kombinaci s nervózním výkonem Motorletu také podařilo. Bezgólové utkání musely rozhodnout pokutové kopy, ve kterých vychytal druhý bod svému týmu Tomáš Foferka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pevná obrana hostů...

Pražský Motorlet vstupoval do zápasu posilněn o výsledek Hořovicka z předchozího dne, které padlo na hřišti Roudného. To znamenalo jediné – možnost ukrojit většinu náskoku středočeského lídra Divize A. Vše hrálo do karet Motorletu, formu měli jinoničtí skvělou – čtyři výhry ve čtyřech jarních utkáních. Ani Doubravka však nebyla bez šancí a rozhodně ji domácí tým nemohl označit za lehkého soupeře. Páté místo v tabulce, sedm z možných devíti bodů z posledních třech zápasů a dobrá obranná hra.

 

Jenže opak byl realitou. Motorlet působil svázaným dojmem, jako by ho možnost přiblížení se prvnímu místu brzdila a šance si nedokázal vytvořit. Do těch se však nehrnula ani Doubravka, která do Prahy přijela především s cílem neinkasovat a hrát na rychlé protiútoky. Motorlet byl připraven velmi dobře i defenzivně, a tak se celý první poločas odehrál v podstatě ve středu hřiště.

... nepovolila ani ve druhém dějství

Pro necelou stovku platících diváků se obraz hry ve druhém poločase bohužel nezměnil. Domácí se snažili ohrozit bránu plzeňského Bouzka, ale sráželi se také sami svou nepřesností. Všechny šance Doubravky dokázali naopak včas eliminovat, a tak se až do závěrečného hvizdu vlastně nic nestalo. 

Bod pro Doubravku, dva pro Motorlet

Pokutové kopy přisoudily druhý bod domácímu týmu, pravděpodobně také zaslouženě. Bonusový bod vybojoval především gólman Foferka. Motorlet tak díky zisku dvou bodů snížil deficit na Hořovicko na pouhé dva body.



Ohlasy k zápasu


FK Motorlet Praha
Útočník P. Novotný: „Zápas s minimem šancí, Doubravka si sem jela pro bod a ten si odváží. Náš výkon dnes nebyl optimální, ale jsme rádi, že jsme zvládli penalty a získali k tomu bonusový bod. Vyzdvihl bych Tomáše Foferku, který nám ten bonusový bod vychytal v penaltovém rozstřelu.“




Sestavy


FK Motorlet Praha
T. Foferka [-] - - - J. Hájek [-] , L. Dejl [-] (64. O. Měska [-] ) , L. Kučera [-] , M. Podzemský [-] (73. R. Klouček [-] ) , J. Pyšek [-] (80. F. Mašek [-] ) , J. Machurka [-] , V. Kotrba [-] , P. Novotný [-] , J. Krolop [-] , J. Ptáček [-]

SK Senco Doubravka
V. Bouzek [-] - P. Krejčí [-] , F. Kuťák [-] , P. Vyleta [-] , P. Knakal [-] , M. Trojanec [-] (79. T. Navrátil [-] ) , D. Sýs [-] , D. Novák [-] , D. Brabec [-] , P. Morávek [-] (57. P. Petrželka [-] ) , M. Vít [-]

ŽK: 58. L. Dejl , 58. J. Ptáček , 77. J. Pyšek , 79. P. Novotný - 84. D. Novák .
Hráči zápasu: T. Foferka - P. Knakal .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: Starý Dominik - DRÁBEK Drahoslav, HASÍKOVÁ Marika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.