2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 10:15

18.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavoj si zpříjemnil Velikonoce vítězstvím v derby s Jindřichovým Hradcem


Branky


65. L. Mravec , 81. J. Carda
0

I ve třetím jarním zápase brali Slavojáci všechny divizní body a jejich bilance je po zimní přestávce stoprocentní. Na Bílou sobotu dopoledne vyšlehali jindřichohradecký tým a potvrdili před týdnem z venku přivezené body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ostré derby

V areálu na Chvalšinské ulici diváci viděli zejména v prvním poločase typický záchranářský boj. Fotbalová krása šla v derby stranou a fyzické souboje a nasazení hrály prim. Jindřichohradečtí se ale neostýchali a využívali každé příležitosti ke kontrolovaným útokům. Hned zkraje stříleli, co to šlo, ale pohříchu pro ně vždy hodně vedle a nebo nad. Územní převahu však měli domácí a již v 9. minutě se mohli radovat.

 

Pilíř zadních řad Dudák, jenž se po rohu Kabeleho dostal k míči, ale trefil jen boční síť. Ve 23. minutě dostal namazáno kapitán V. Beránek, z první tlačil míč do šibenice, avšak střele chyběl pověstný chloupek. A když ani krátce před pauzou nadvakrát nedokázal tento smolař zápasu překonat hostujícího brankáře, týmy se v prvním poločase rozešly do kabin za bezbrankového stavu.

První gól za Slavoj

Do druhého dějství se hosté museli obejít bez zraněného pilíře Černocha, a tak i na vynucené absence se stav vyrovnal, protože Slavojáci postrádali nemocného špílmachra Nováka. Za svou aktivitu a územní převahu ale domácí byli po zásluze odměněni. V 61. minutě neúnavný bijec na hrotu Klivanda udělal dva protihráče, namazal pod sebe Cardovi, ovšem ten ještě nedůraznou střelou nechal vyniknout Rešla v bráně.

 

Pak však Českokrumlovští, kteří celou hodinu zahazovali nespočet standardek, v 65. minutě po další z nich dali fanouškům v ochozech příležitost oslavovat úvodní gól. A stál za to! Excelentní roh z pravačky Kabeleho neomylně vyhledal hlavu nabíhajícího Lukáše Mravce a rána málem trhala síť. Byl to nejkrásnější moment zápasu, který ve druhé půli již přece jenom nabídl fotbal, a nováček na levém beku Slavoje si mohl na svůj účet a konto týmového pokladníka připsat premiérový gól v zelenobílém dresu.

 

Jindřichohradečtí, kteří pod krumlovským zámkem podali sympatický výkon, posílili o dva muže útočnou vozbu, tlačili se dopředu, ale vítr z plachet jim sebral v zápase hodně viditelný Jiří Carda, když v 81. minutě poslal do sítě nechytatelnou hlavičku.
(autor: František Lippl)



Ohlasy k zápasu


FK Slavoj Český Krumlov
Obránce L. Mravec: „Skoro celý zápas byl pod naší kontrolou s tím, že jsme nemohli vstřelit gól, na který jsme čekali až do druhého poločasu. Poté jsme hru zklidnili, nakonec přidali ještě druhý gól a bylo rozhodnuto.“

FK Jindřichův Hradec 1910
Záložník J. Zaal: „Do zápasu jsme šli s určitou taktickou přípravou, věděli jsme, co od soupeře čekat a jaké jsou jeho silné stránky. V podstatě už ze začátku vše dokazovali. Těžili především ze standardních situací a z dlouhých nákopů na urostlé útočníky. Párkrát nás podržel gólman, ale jinak si nevypracovali vyloženější šanci. Naopak my jsme se snažili hrát svoji hru a držet balón na zemi, kde soupeř trochu ztrácel. Bohužel jsme se také do větší šance nedostali. Do druhého poločasu jsme šli s tím, že podržíme míč na kopačkách a budeme hrát dál náš fotbal. Bohužel nic takového se nestalo a my se přizpůsobili hře Krumlova a tím pádem jsme pouze nakopávali. Soupeř nás potrestal svou největší zbraní. První gól padl po standardní situaci z pravé strany, kde jsem si špatně pohlídal hráče, a ten sám na přední tyči hlavičkoval. Druhý gól padl po centru z levé strany a opět hlavou. Z naší strany to byl velice nepovedený druhý poločas, v podstatě bez šance a myslím si, že výsledek nakonec odpovídá i předvedené hře, alespoň za druhou půli.“



Sestavy


FK Slavoj Český Krumlov
M. Trnka [-] - M. Svoboda [-] , M. Dudák [-] , L. Mravec [-] , F. Persán [-] (36. R. Žilenko [-] ) , J. Wagner [-] , V. Beránek [-] (87. J. Rozkošný [-] ) , M. Klivanda [-] , J. Kabele [-] , M. Kroupa [-] , J. Carda [-] (85. J. Peťule [-] )

FK Jindřichův Hradec 1910
L. Rešl [-] - T. Šenkýř [-] , T. Beránek [-] , J. Zaal [-] , V. Kučera [-] (79. L. Králíček [-] ) , J. Chalupský [-] , O. Černoch [-] (46. D. Cettl [-] ) , F. Votava [-] , M. Šenkýř [-] , O. Blažek [-] , R. Koutný [-]

ŽK: 29. M. Klivanda , 70. M. Dudák , 90. J. Kabele - 28. O. Blažek , 29. M. Šenkýř , 45. R. Koutný , 65. T. Beránek .
Hráči zápasu: L. Mravec .
Počet diváků: 146. Rozhodčí: Kastl Jan - DUDA Miroslav, LANGMAJER Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.