3:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.03.2016 10:15

16.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Volek dvěma góly zařídil úspěšný vstup Aritmy do jarní části


Branky


0

Velmi vyrovnaný zápas se odehrál v sobotu dopoledne ve Vokovicích, kde se střetly dva týmy z horních pater tabulky. Domácí Aritmu táhl za třemi body dvougólový Tomáš Volek. Díky výhře se pražský celek dostal v tabulce před Rokycany.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za chyby se platí

Do prvního jarního kola vstoupili aktivněji hosté. Od prvních minut působili aktivněji a tvořili hru. Aritma vyčkávala na chybu soupeře, která přišla v 19. minutě. Chybnou rozehrávkou dostal přímo namazáno Tomáš Volek a v zakončení se nemýlil. Ani po prvním gólu se obraz hry příliš nezměnil, obrana vokovických ale pevně držela. A tak ve 34. minutě přišel druhý trest pro Rokycany. Západočeská standardka byla rychle odvrácena Volkem a k odkopnutému balónu přisprintoval jako první Filip Podobský, jenž šel od poloviny hřiště sám na brankáře a tváří v tvář nedal Vildovi šanci. Přeci jen se za svou aktivitu dočkali hosté alespoň snížení. Po Spěváčkově centru se ve 42. minutě prosadil Pavel Aubrecht a dostal svůj tým zpět do hry.

Neuznaný gól a marná snaha

Druhý poločas začal vyrovnaně, s přibývajícími minutami ale logicky začali být aktivnější hosté z Rokycan, kteří se hnali za vyrovnáním. V 55. minutě došlo ke sporné situaci, hostující hráči se hnali do útoku, po centru z pravé strany nabíhal z druhé vlny do zakončení Matěj Spěváček a hlavou uklidil míč do sítě. Jenže asistentka rozhodčího signalizovala postavení mimo hru, gól tedy uznán nebyl, což se příliš nelíbilo trenéru Aubrechtovi.

 

Pak se v dobré šanci ocitl domácí Gregora, ani nadvakrát se mu však nepodařilo dopravit míč do sítě. Minuty ubíhaly a Aritma stále držela těsné vedení. Žádný ze závarů hostujícího týmu ke gólu nevedl, a tak Rokycany vsadily vše na jednu kartu. To se jim však vymstilo, když v 90. minutě potvrdil svým druhým gólem Tomáš Volek, že tři body zůstanou ve Vokovicích.



Ohlasy k zápasu


SK Aritma Praha
Trenér T. Kubr: „Herně se nám zápas nepovedl. Bylo to první utkání, věci byly takové syrové. To, co nám v přípravě vycházelo a fungovalo, se dnes v naší hře vůbec neobjevovalo. Rokycany byly v první půli určitě lepší, naopak my jsme dali dva góly, což ve finále rozhodlo. Druhou půli jsme dobře bránili. Na umělce jsme tu výhru nakonec ubojovali. Zápas byl spíš remízový, ale nebudeme se vůbec zlobit, že ten fotbal nebyl dnes tolik spravedlivý. Vyzdvihl bych celou obrannou čtyřku Vávra-Modr-Kozel-Ksandr, protože těch míčů od Rokycan dnes odvrátili opravdu hodně. A dál samozřejmě střelce dvou gólů a autora jedné asistence Tomáše Volka.“

FC Rokycany
Trenér P. Aubrecht: „Na první kolo jsme odehráli dobrý zápas. Byli jsme silní, kluci maximálně bojovali. Jednoznačně jsme se domácím vyrovnali a v některých věcech je předčili. Bohužel se body berou za góly, my jsme je nedali, soupeř je dal. Neodehráli jsme špatný zápas, ale body nedáme. Dobrý výkon podali Matěj Spěváček, Pavel Aubrecht a Honza Hereit.“



Sestavy


SK Aritma Praha
J. Procházka [-] - P. Vávra [-] , J. Kozel [-] , O. Ksandr [-] , T. Modr [-] - F. Podobský [-] , M. Ambrus [-] , L. Hrabák [-] , T. Volek [-] - O. Rybka [-] (76. M. Romanovskyy [-] ) , P. Gregora [-] (69. I. Bogár [-] )

FC Rokycany
J. Vild [-] - J. Klír [-] , P. Grambal [-] , Š. Špic [-] , L. Aubrecht [-] - M. Spěváček [-] (79. J. Kalaš [-] ) , J. Procházka [-] , J. Hereit [-] , P. Aubrecht [-] - O. Král [-] (63. D. Skopový [-] ) , P. Jindřich [-]

ŽK: 68. J. Kozel - 65. J. Procházka , 69. M. Spěváček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Novotný Zbyněk - Šob Aleš, Šafránková Nikola.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.