Patrik Viktora jako hlavní postava zápasu


Branky


0

Strunkovice hrají klidný střed tabulky, kdežto Kestřany ještě potřebují sbírat body. V tomto zápase se jim to povedla hlavně díky střelci Patriku Viktorovi, který dal 2 góly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Viktora se trefil poprvé

Strunkovice přijely s dvěma náhradníky, ale i tak podaly výborný výkon. Od začátku zápasu se hrál pohledný fotbal. Branka padla již v 9. minutě po první centru do šestnáctky, kdy obrana Strunkovic zaváhala, a Patrik Viktora se ve vzduchu prosadil mezi dvěma hostujícími obránci a poprvé rozvlnil síť.  Strunkovice tato branka nezalekla a ve 32. minutě našly odpověď, konkrétně útočník Jiří Kureš, který si vyskočil na centr ze strany a z penalty hlavou prostřelil brankáře – 1:1.

Zase Patrik Viktora

Druhý poločas obdobně jako ten první. Hned z kraje druhé půle si vzal slovo opět Patrik Viktora, v 50. minutě z velkého vápna vystřelil na bránu a poslal svůj tým znovu do vedení. Jeho střelu tečoval David Kiš do protipohybu brankáře. Jenomže ani tato branka Strunkovice nepoložila. A tak po přízemním centru na první tyč ze 75. minuty se prosadil z malého vápna Jan Záhorka, který placírkou prostřelil brankáře ne bližší tyč. Velkou roli hrál neuznaný regulérní gól hostujícího Miroslava Kochmy, který šel sám na brankáře Drahoše, kterého přeloboval, ale pomezní rozhodčí pravděpodobně zdvihl praporek špatně, a tak tento duel vítěze nepoznal.

V příštím kole Kestřany čeká silná Čkyně a Strunkovice přivítají na domácím hřišti tým z Bělčic.



Ohlasy k zápasu


TJ ZD Kestřany
Miroslav Masner, hráč: Povinnost získat 3 záchranářské body jsme bohužel nesplnili a nakonec jsme se báli alespoň o ten jeden. Nedaří se nám nic. Vstřelit nějaký "náhodný" gól, který by nás nakopl a dodat trochu sebevědomí... Z 20 tutovek dáme 1 gól. Naštěstí to měli v průběhu zápasu i hosté. Takže nakonec asi zklamání. Pochválit si zaslouží brankář Pavel Drahoš.

TJ Blaník Strunkovice
Václav Beneš, hrající trenér: Dle mého názoru jsme v Kestřanech odehráli nejlepší jarní utkání, akorát jsme měli hodně neproměněných šancí. Dokonce jsme dali i regulérní gól, ale rozhodčí ho bohužel neuznal. Myslím si, že ke 3 bodům jsme měli blíž než domácí. Dobrý výkon podal Dominik Kiš, Jiří Kureš a Miroslav Kochma.



Místo: Kestřany. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šíma Václav - KOCINA Martin, TANÁČ Vladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.