4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 14:30

20.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chelčice si poradily s mladíky z Vodňan


Branky


44. J. Křenek , 52. J. Křenek , 54. T. Kouba , 65. J. Jakš
0

Jestliže chtěly Chelčice zůstat mezi třemi týmy, které se přetahují o prvenství, musely naplno bodovat. Volyně o víkendu padla s Bělčicemi a Chelčice se výhrou 4:0 nad Vodňanami „B“ dotáhly opět na vedoucí Volyni, druhé Hradiště má zápas k dobru. Nezapomeňte ohodnotit úroveň hry, jednotlivé hráče a taky výkon rozhodčího!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Křenka bylo téměř plné hřiště

Od začátku zápasu bylo jasně vidět, kdo je doma. Domácí šli jasně za vítězstvím. To mohl v průběhu první půle potvrdit Jaroslav Křenek, který šel sám na mladého Duška v brance Vodňan, ale gól nedal. Poté měl opět Jaroslav, ale Jakš šanci, jenže minul bránu. Takže diváci čekali na gól až do 44. minuty, kdy Křenek se už nemýlil, na malém vápně si zpracoval míč a tentokrát už otevřel skóre zápasu – 1:0.

Chelčice si s chutí zastřílely

Druhý poločas se odvíjel opět ve stejném duchu, jako ten první. Chelčice měly více ze hry, byly více aktivní. Z toho vytěžily v 52. minutě druhou branku Jaroslavem Křenkem po jeho samostatné akci, kdy první střelu mu Dušek chytil, ale následnou dorážku uklidil špílmachr Křenek do šibenice – 2:0. Od té doby hosté odpadli a hned v 54. minutě po krásné akci skóroval Tomáš Kouba – 3:0. Poslední gól tohoto zápasu padl v 65. minutě po krásné akce Tomáše Kouby, který šel z koutu hřiště a nahrál před prázdnou bránu Jakšovi, který už neměl problém dát gól. V tomto utkání Chelčice zabojovaly a odčinili blamáž v minulém kole proti Čkyni, kde to byla tragédie.

Příští kolo mají Chelčice volno, tak mohou nabrat nové síly do závěrečných bojů. Předposlední Vodňany „B“ přivítají poslední Štěkeň, očekává se velice vypjaté utkání, nenechte si ho ujít!



Ohlasy k zápasu


FK Chelčice
Václav Mareš, trenér: Chtěl bych říct, že jsme odčinili zápas s Čkyní, jsem rád, že se to klukům povedlo. Před zápasem v kabině jsme si řekli, že chceme hrát aktivně, to se nám taky podařilo. Myslím, že jsme byli po celých 90 minut lepším mančaftem. Šli jsme si více za vítězstvím. Mladíci z Vodňan mě osobně zklamali, čekal jsem od nich víc, dostali se akorát do jedné šance v poslední minutě prvního poločasu. Vyhráli jsme naprosto zaslouženě. Dneska bych vyzdvihl celý tým. Podali jsme dobrý týmový výkon před domácím publikem.




Sestavy


FK Chelčice
P. Novák [-] - J. Turek [-] , M. Lang [-] - J. Křenek [-] , M. Lang [-] , V. Tesař [-] - T. Kouba [-] - F. Čížek [-] , J. Jakš [-] (71. P. Valenta [-] ) , P. Pícha [-] , J. Jakš [-] (56. R. Varyš [-] )

FK Vodňany B
P. Dušek [-] , O. Benedikt [-] , T. Konvička [-] , R. Kapusta [-] (46. D. Janda [-] ) , T. Staněk [-] , T. Šmíd [-] (87. L. Martan [-] ) , P. Štěch [-] (70. M. Kašpar [-] ) , M. Färber [-] , D. Vítovec [-] (62. L. Víšek [-] ) , M. Machnyk [-] (78. J. Šabršula [-] ) , L. Filip [-]

ŽK: 27. J. Jakš , 36. J. Křenek .
Místo: Chelčice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šíma Václav - ŠKUTHAN Jaroslav, HODÁNEK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.