Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

14.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Sedm branek v první půli!


Branky


0

Tak to tu ještě nebylo. V zápase mezi FK Lažiště a TJ ZD Kestřany padlo celkem osm branek, ovšem z toho sedm již v první půli! Domácím se povedl čistý hattrick, hosté si svůj double rozdělili do dvou poločasů. Přes stíhací jízdu hostí o kontaktní gól a pokus o zvrat nakonec FK Lažiště B zvítězil nad TJ ZD Kestřany hokejovým výsledkem 5:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedmibranková smršť první půle

Celek FK Lažiště B, který se vrátil na domácí trávník s vybojovaným bodem ze Stach v posledním podzimním kole, nyní hostil v předehrávce 14. kola jarní části TJ ZD Kestřany, které přijely s odhodláním po výrazném vítězství nad Čkyní. Jenže nyní bylo všechno jinak. Divoká přestřelka se spustila hned ve 2. minutě zápasu, když se k míči dostal domácí Jan Hrbek a velmi brzy otevřel skóre: 1-0.  Netrvalo to ani deset minut a přišly velké chvíle domácího Ondřeje Chalupy. Nejprve v 10. minutě přidal další branku domácích a zvýšil na 2:0. To ještě hosté drželi krok, neboť hned v zápětí ve 12. minutě snižoval na rozdíl kontaktního gólu hostující Marek Pospíšil. Jenže pak opět úřadovaly kopačky domácího Ondřeje Chalupy. Ve 33. minutě přidal svůj druhý gól v zápase a Lažiště tak opět odskočilo o dvě branky: 3-1. O šest minut později završil svůj čistý hattrick třetí brankou, když v 39. minutě rozvlnil síť za zády hostujícího gólmana Pavla Drahoše počtvrté: 4-1. A stále ještě nebyl konec. Stačila rozehrávka po brance a domácí již vstřelili další gól, hned ve 40. minutě a štastným střelcem byl opět Jan Hrbek: 5-1. A pozor, jsme stále v prvním poločase: ve 43. minutě se konečně prosazují i hosté a po dvou inkasovaných brankách do šatny kontruje Milan Kinský gólem do šatny také domácím: 5-2. A tak také skončil nejproduktivnější první poločas celé prozatímní sezóny.

Hosté snížili jen o gól

Zatímco první poločas byl na branky neskutečně bohatý, o to skoupější byla druhá půle. Za celý zbytek zápasu se prosadil pouze znovu Milan Kinský za svůj celek Kestřan, když v 60. minutě již jen snižoval na konečných 5-3. I tak to byl v podstatě kontaktní gól, ale Lažiště mělo v tu chvíli dostatečně nahráno a svého soupeře nepouštělo do nějakých šancí na zvrat. V zápase padlo osm branek, z toho sedm v první půli, což je rekord celého krajského přeboru. Lažišťský Ondřej Chalupa zaznamenal čistý hattrick, Milan Kinský kontroval doublem za jednu branku v každém poločase. Nyní náš čeká dlouhá pauza až do 3. dubna 2016, kdy Lažiště zavítá na hřiště do Bělčic a Kestřany budou doma hostit celek TJ Hradiště.



Ohlasy k zápasu



TJ ZD Kestřany
Miroslav Masner: "Takhle to nejde, to prostě nemůžeme, prohrávat po první půli 2:5. Domácím v tom zápase vyšlo, na co sáhli. Za nás se prosadil jen Milan Kinský, ale proti rozjetým domácím to nestačilo."



Sestavy


FC Šumavské Hoštice/FK Lažiště
S. Bauer [-] - M. Kotrch [-] , Z. Kučera [-] , D. Kováč [-] , P. Brzobohatý [-] - F. Švec [-] , P. Ostádal [-] , O. Chalupa [-] , P. Holub [-] - M. Stupár [-] , J. Hrbek [-]

TJ ZD Kestřany
P. Drahoš ml. [-] - R. Keclík [-] , V. Roučka [-] , L. Kaderka [-] , J. Kinský [-] (12. M. Masner [-] ) - M. Valach [-] , M. Keclík [-] , V. Průcha [-] , M. Pospíšil [-] - P. Viktora [-] , M. Kinský [-]

ŽK: 27. V. Průcha , 52. M. Masner , 54. M. Keclík , 62. P. Viktora , 86. M. Pospíšil .
Hráči zápasu: O. Chalupa , J. Hrbek - M. Kinský .
Místo: Lažiště. Počet diváků: 10. Rozhodčí: Kocina Martin - Hnilička Jaroslav, Trněný Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.