Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 16:30

22.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rouchovany opět vyhrály


Branky


0

Fotbalisté Rouchovan vyhráli již třetí zápas v řadě a mohou slavit udržení v soutěži. Zároveň se dotáhli na jediný bod k šestým Myslibořicím

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kralice dokázaly vždy na gól odpovědět

Rouchovany si svojí druhou výhrou po sobě již prakticky zajistily záchranu v soutěži a mohly tak v poměrném klidu nastoupit k domácímu zápasu proti Kralicím, pro které byl tento zápas hodně důležitý. Kralice dokonce dokázaly porazit Rouchovany na podzim 3:1. Hosté nastoupily v oslabené sestavě čehož využil hned v 7. minutě po pěkném centru Jaroslava Slabého Zdeněk Holoubek 1:0. Hostům se však podařilo vyrovnat zásluhou Miloše Širokého na 1:1. Z vyrovnání se ale hosté radovaly pouhých sedm minut, protože se opět gólově prosadil ve 29. minutě Zdeněk Holoubek 2:1. do konce poločasu se však hostům opět podařilo vyrovnat. Ve 39. minutě totiž překonal domácího brankáře Jiřího Tesaře David Tomek, který tak určil poločasové skóre na 2:2, ze kterého měli určitě větší radost hosté, pro které by byl každý bod v boji o záchranu dobrý.

Zdeněk Holoubek zkompletoval čistý hattrick

Druhou půli však začali skvěle opět domácí, a byl u toho opět tandem Jaroslav Slabý a Zdeněk Holoubek, který se prosadil proti Vítězslavu Zigmundovi i po třetí 3:2. Hostům se však potřetí vyrovnat nepodařilo, ba naopak v 62. minutě inkasovali další branku, o kterou se nepostaral střelec dne Zdeněk Holoubek, ale Roman Zloch 4:2. To už pro zdecimovaný hostující celek nebylo v silách vyrovnat a po zbytek utkání domácí tým v pohodě uhájil třetí výhru v řadě a jistotu záchrany.



Ohlasy k zápasu


1.SK Rouchovany
Maša Jiří, hráč: Hra bez nasazení a bojovnosti. Naštěstí po pěkných centrech od Jardy Slabého, dokázal Zdeněk Holoubek třikrát skórovat.

FC Kralice n.Oslavou
Tomek Jiří, vedoucí: Utkání rozhodlo podstatně lepší proměňování šancí na straně domácích. Máme v kádru velkou marodku a to se projevilo.



Sestavy


1.SK Rouchovany
J. Tesař [-] - R. Škarabela [-] , R. Havelka [-] , R. Zloch [-] , P. Jelínek [-] - P. Křivánek [-] (61. M. Fiala [-] ) , P. Vala [-] (72. D. Svoboda [-] ) , L. Ludvík [-] , P. Pachr [-] (56. D. Křístek [-] ) - Z. Holoubek [-] (78. J. Odstrčil [-] ) , J. Slabý [-]

FC Kralice n.Oslavou
V. Zigmund [-] - D. Tomek [-] , D. Janoušek [-] , A. Kabátek [-] , J. Chadim [-] , J. Kopeček [-] , M. Široký [-] , P. Němec [-] , M. Dymáček [-] , T. Chadim [-] , M. Peťa [-]

ŽK: 43. Z. Holoubek .
Hráči zápasu: P. Němec .
Místo: Rouchovany. Počet diváků: 45. Rozhodčí: ČEJKA Jaromír - TORMOVÁ Vlasta, HORKÝ František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.