2:3p.
(1:2)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

2:3p.
(1:2)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Rozjeté Přepychy zastavila Javornice, zvítězila na penalty


Branky


0

Javornice vyválčila na horké půdě Přepych dva body za výhru po penaltovém rozstřelu. V pohledném utkání měli sice nejprve navrch domácí, nakonec se však z triumfu radovali hosté, a to i přesto, že tříbodový triumf ztratili v posledních minutách druhého dějství. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení domácím nevydrželo ani celý poločas

Utkání dvou celků, které se v posledních zápasech rozjely ke skvělým výsledkům, začali lépe domácí. Martin Tomín se ve 23. minutě prosmýkl po levé straně kolem obránce, potáhl si balon až k velkému vápnu a vlastní akci zakončil křížnou střelou na zadní tyč Kasperovy branky. Aktivní hosté se dočkali vyrovnání v závěru první půle, když se v 39. Minutě prosadil Stanislav Koutský. Minutu před koncem první pětačtyřicetiminutovky navíc Javornice ještě stačila otočit průběh utkání ve svůj prospěch. Po standardní situaci se ve skrumáži před přepyšskou brankou nejlépe zorientoval Martin Šrefl a svou sedmou brankou sezony zajistil svému mužstvu jednogólový náskok. 

Přepychy v závěru vydřely remízu

Javornici vydrželo těsné vedení téměř po celý druhý poločas. Ani jednou z několika slušných gólových příležitostí totiž nedokázala proměnit. V posledních patnácti minutách Přepychy přidaly na důrazu a hosté se pouze vyloženě snažili ubránit vítězství. V 88. minutě však hosté vykřesali kýženou brankou, kterou vstřelil druhý z tradičních přepyšských střelců Michal Blažej. 

 

Penalty se lépe povedly hostům

O celkové vítězství se tak oba týmy musely porvat v závěrečných penaltách. Zatímco vybraní exekutoři v dresu Přepych rozvlnili síť jen dvakrát, Javorničtí zaznamenali tři úspěšné zásahy a brali o bod navíc. 

 

Javornice tak po ukořištění dvou bodů přezimuje na 6. místě tabulky, Přepychy vstoupí do jarní části sezony z 9. místa a 19 body. 



Ohlasy k zápasu



Javornice
Tomáš Krunčík: Po špatném vstupu do utkání, kdy byla naše hra rozložena skvěle hrajícími Přepychy, padla i první branka. Naštěstí jsme se vzchopili a do poločasu jsme dokázali skóre otočit. V druhém poločasu jsme si vytvořili pár příležitosti, které jsme nebyli schopni proměnit, a tak posledních patnáct minut jsme se už jenom bránili a snažili se udržet výsledek, což se nám nepovedlo. V penaltách jsme naštěstí uspěli, a tak si z Přepych vezeme hodně cenné dva body.

Sestavy


Přepychy
P. Chudý [-] - J. Prát [-] (65. D. Kubeček [-] ) , J. Rathouský [-] - L. Sedlák [-] (65. J. Kulička [-] ) , T. Rejzek [-] , M. Blažej [-] , J. Kinzel [-] , L. Šmída [-] - M. Tomín [-] , O. Bartoň [-] - A. Junek [-]

Javornice
L. Kasper [-] - J. Resl [-] (80. P. Chlachula [-] ) , S. Koutský [-] , P. Kasper [-] , D. Suk [-] , J. Nosek [-] - J. Kráčmer [-] , J. Krunčík [-] , M. Šrefl [-] - A. Krejčí [-] (75. J. Bárta [-] ) , M. Plašil [-] (82. L. Harbich [-] )

ŽK: 58. J. Prát , 61. M. Blažej , 78. O. Bartoň - 23. M. Plašil , 26. S. Koutský , 31. A. Krejčí , 46. M. Šrefl .
Hráči zápasu: M. Tomín - S. Koutský , M. Šrefl .
Místo: Přepychy. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Jedlička Martin - JEDLINSKÝ Miroslav, LEIMER Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.