1:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2015 14:30

11.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V dohrávce zvítězil se štěstím Žacléř


Branky


33. J. Víšek - 10. J. Janata , 75. B. Hradecký , 82. J. Baše (p.)
0

Nešťastný středeční termín dohrávky se podepsal na kvalitě zápasu. Již dávno neplatí, že ve svátek se nepracuje. No a když je svátek uprostřed týdně, tak to platí dvojnásobně. Větší problém se sestavou měli hosté. Ale i přesto se odehrálo zajímavé, dramatické utkání s nečekaným výsledkem. Po tomto dohrávaném zápase, se tabulka ještě více zamotala a o první čtyřku pořád bojuje sedm z osmi týmů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový první poločas výhodou pro hosty

Hosté nastoupili pouze v deseti hráčích a domácí se od začátku ujali režie hry. Jenomže poprvé se skóre zápasu měnilo na druhé straně. V desáté minutě zahrávali hosté rohový kop. Na roh si nejlépe vyskočil Janata a nečekaně tak poslal hosty do vedení. Žacléř doplnil svou sestavu o jedenáctého hráče až po dvaceti minutách, ale domácí byli i nadále nebezpečnější. Vyrovnání se Rudník dočkal až po odehrané první půlhodině. Byla to navlas stejná situace, jak při první brance hostí. Na roh domácích si nejlépe naskočil Víšek a srovnal stav zápasu na 1:1. Hosté zodpovědně bránili a do konce poločasu už žádnou branku ve své síti nepřipustili. První poločas tak skončil remízovým stavem, se kterým byli jednoznačně spokojenější hosté.

Hostům pomohlo vyloučení domácího hráče

Do druhého poločasu vstoupil domácí tým s tím, že co nejdřív vstřelí branku a rozhodne zápas ve svůj prospěch. Jenomže v cestě za gólem jim stála pevná obrana hostí v čele s vynikajícím gólmanem Volhejnem, který v tomto zápase opravdu čaroval. A tak vše rozhodla 66.minuta, kdy byl po druhé žluté kartě vyloučen domácí útočník Knapp. Od té doby hráli domácí pouze o deseti hráčích a hostům se hned lépe dýchalo. V závěrečné čtvrthodině hosté využili svou přesilovku. V 75.minutě otočil skóre Hradecký, který se prezentoval krásnou dalekonosnou střelou. Deset minut před koncem se domácím po střetu s hostujícím gólmanem, zranil jejich druhý útočník Čáp a skončil v nemocnici. Domácí jsou tak do dalších zápasů bez svých útočníků. Zmar domácího týmu završil třetím gólem hostující Baše.V 82.minutě překonal gólmana Vachka a navýšil stav skóre na 1:3. Hosté si tak nečekaně odvezli z Rudníku všechny body a plnohodnotně se vrátili do hry o první čtyřku.



Ohlasy k zápasu


TJ Rudník
Spolupracovník redakce Pavel Cerman: Tento zápas nám vůbec nevyšel. S oslabeným soupeřem jsme si vůbec nedokázali poradit. Místo toho abychom naší výhrou potvrdili jarní účast ve ve finálové skupině, tak jsme si to pěkně zamotali. Navíc jsme do dalších zápasů bez útočníků, když byl vyloučený Knapp a zraněný Čáp skončil v nemocnici. Dnes nám prostě vůbec nic nevyšlo.

TJ Baník Žacléř
Spolupracovník redakce Jiří Popelka: Dohrávka ve středu, co víc si přát. V dnešní době už neplatí, že se ve svátek nepracuje. Začali jsme v desíti a další hráč dorazil až po dvaceti minutách. Na rovinu říkám, že jsem nevěřil, že bychom si dnes mohli odvézt tři body. Ale máme je a zaslouženě. Je to hlavně naším přístupem k utkání. Nechápu jednoho hráče Rudníku. Jejich gólman Vachek nehraje fair-play a rozhodčí by si ho měli víc všímat.



Sestavy


TJ Rudník
M. Vachek [-] - D. Čáp [-] (81. J. Parasič [-] ) , M. Kučeravý [-] , M. Hloušek [-] , P. Knap [-] , T. Horešovský [-] (63. J. Kováč [-] ) , L. Etflaiš [-] , T. Václavík [-] , J. Víšek [-] , J. Štemberka [-] , P. Beláň [-] (46. L. Kment [-] )

TJ Baník Žacléř
D. Volhejn [-] - P. Ondráško [-] , D. Poláček [-] (58. M. Skála [-] ) , J. Špecián [-] , T. Skála [-] , J. Popelka [-] , J. Mádle [-] , J. Janata [-] , B. Hradecký [-] , M. Gajdoš [-] , J. Baše [-]

ŽK: 30. P. Knap , 82. L. Etflaiš - 12. D. Volhejn , 40. B. Hradecký , 50. J. Janata , 88. J. Mádle . ČK: 66. P. Knap .
Hráči zápasu: D. Volhejn .
Místo: Rudník. Počet diváků: 110. Rozhodčí: Kiezler Vlastislav - VÍTEK Pavel, ŠEDIVÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.