Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2024 16:00

17.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chelčice doma vyzrály na Sedlici


Branky


23

Chelčice čekalo třetí jarní domácí utkání v řadě a v rámci sedmnáctého kola zavítal na půdu předposledního týmu tabulky sedlický Sokol.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bláznivý poločas

Do zápasu vstoupili aktivněji hosté, kteří se do střelecké příležitosti probojovali už ve 2. minutě. Matěj Bálek ovšem nechal vyniknout brankáře Duška. Na tahu tak byli domácí a ve 34. minutě se fanoušci dočkali i první branky. Chelčice zahrávaly rohový kop, který do branka procedil Martin Švec a domácí se tak ujali důležitého vedení.

To navíc ve druhém poločasu dokázali i navýšit a to konkrétně v 71. minutě, kdy brankáře Vančáta překonal Tomáš Kouba. Právě Koubova branka odstartovala kolotoč příležitostí, které přinesla nejprve třetí branku Chelčic a následně i snížení v podání hostů. Autorem branek byli Václav Pícha a sedlický David Janoušek. Jiskřička naděje na body Sedlici definitivně zhasnula v 86. minutě, kdy se z protiútoku prosadil Jaroslav Křenek. Bývalý kapitán, který nastoupil netradičně na pozici podhrotového útočníka, navíc vstřelil ještě jednu branku a utkání tak nakonec přineslo šest přesných zásahů.

Chelčice tak deklasovaly na domácím hřišti Sedlici poměrem 5:1 a v úvodních třech kolech získali hráči okolo kapitána Kouby šest bodů.



Ohlasy k zápasu


FK Chelčice
Jaroslav Křenek - hráč: Zasloužené vítězství. Chtěli jsme to dneska urvat víc než soupeř. První branku jsme vstřelili po rohovém kopu, a ve druhém poločasu jsme přidali další góly a to hlavně v závěru, kdy Sedlice chtěla něco s utkáním ještě udělat a my chodili do otevřené obrany.

TJ Sokol Sedlice
Miroslav Petráš - vedoucí mužstva: Našemu mužstvu chyběla "šťáva" a domácí nás vyučili z efektivity, protože ze šesti střel na branku se pětkrát trefili. Výkon byl bohužel velmi slabý a snad v příštích zápasech předvedeme lepší výkon.



Sestavy


FK Chelčice
P. Dušek [-] - M. Machnyk [-] (63. J. Chalupský [-] ) , T. Koberna [-] (56. V. Pícha [-] ) , P. Celý [-] , J. Hajný [-] , R. Kapusta [-] , V. Tesař [-] , T. Tlapa [-] , M. Švec [-] , T. Kouba [-] (83. F. Čížek [-] ) , J. Křenek [-] (89. M. Šácha [-] )

TJ Sokol Sedlice
M. Vančát [-] - P. Koutenský [-] , J. Petráš [-] , J. Čabrádek [-] (42. M. Běloušek [-] ) - M. Zíka [-] , M. Bálek [-] , D. Dumský [-] , D. Janoušek [-] - Z. Mikeš [-] (79. P. Vaněk [-] ) , J. Panuška [-] (60. J. Novák [-] ) - M. Čapek [-]

ŽK: 67. V. Pícha - 44. M. Čapek , 62. D. Janoušek .
Hráči zápasu: J. Křenek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: HÁŠA Richard - MAREK Vladimír, IRAL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Jaroslav Křenek
Tip experta: výhra domácích

Potřebujeme získat body a doma by to měla být povinnost. Ale nečeká nás nic lehkého.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Chelčický tým nevyhraje ani v tomto utkání.

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů