F. Dlouhý 56. (p.)
V. Chvosta 73.
2:2
(0:0)
90. M. Šíp (p.)
93. T. Fleišer
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2024 16:30

17.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Volyně přišla v závěru o dvoubrankový náskok, Stachy slaví bod


Branky


56. F. Dlouhý (p.) , 73. V. Chvosta - 90. M. Šíp (p.) , 93. T. Fleišer
24

Volyně chtěla v neděli navázat na dvě jarní vítězství, proti však byly Stachy, které, podobně jako jejich soupeř, na jaře ještě neprohráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Závěr jako hrom

O osudu utkání se ve Volyni muselo rozhodnout až ve druhé půli, ve které se nejdříve prosazovali domácí. V 56. minutě byla po faulu na Chvostu nařízená penalta, kterou s přehledem proměnil František Dlouhý. V 73. minutě navíc přidal druhou branku Václav Chvosta a zdálo se, že o bodech bude rozhodnuto.

Jenže v 90. minutě nařídil sudí Hruška pokutový kop i na druhé straně a zápletku do závěru zařídil přesně mířenou penaltou Martin Šíp. Hosté zatlačili domácí na jejich polovinu a vyrovnání viselo ve vzduchu. Nakonec se hosté dočkali a to v 93. minutě, kdy se prosadil Tomáš Fleišer. Stachy tak dokázaly nemožné a z Volyně vezou bod za remízu 2:2.



Ohlasy k zápasu


SK Slavoj Volyně
Jiří Raba - vedoucí mužstva: V prvním poločase si ani jeden tým nevypracoval ani náznak šance. Vše podstatné se událo ve druhém poločase. V 56. minutě byl faulován postupující Václav Chvosta v pokutovém území. K našemu údivu tento faul musel hlavnímu rozhodčímu odmávat pomezní rozhodčí. Nařízenou penaltu s přehledem proměnil Dlouhý. V 73. minutě jsme přidali druhou branku, kdy Václav Chvosta postupoval sám na branku a svůj únik proměnil. Poklidný zápas změnilo rozhodnutí rozhodčího Hrušky, který si nejspíše popletl hrušky s jablky, když hostující hráč nakopl Macka do achilovky a on nařídil proti nám pokutový kop. Nařízenou penaltu proměnil Šíp. Nás tato branka úplně položila a inkasovali vyrovnávací branku z rohového kopu.

TJ Sokol Stachy
Pavel Mareš - vedoucí mužstva: První poločas byl klasickým, průměrným, obrázkem B třídy. Hodně nakopávaných míčů, šance za to minimální. Ve druhé půli se Volyně ujala dvoubrankového vedení a mohla přidat do naší otevřené obrany, při snaze s výsledkem něco udělat, i rozhodující třetí gól. Kluci se ovšem nevzdali a střídající hráč vybojoval penaltu, kterou proměnil Šíp. V závěru zápasu se nám nakonec podařilo po sérii rohových kopů i vyrovnat. Musím kluky pochválit a to hlavně za parádní závěr.



Sestavy


SK Slavoj Volyně
F. Pubal [-] - V. Chvosta [-] , J. Peterka [-] (71. V. Janoušek [-] ) , P. Hájek [-] , J. Chvosta [-] (81. J. Čužna [-] ) , A. Mack [-] , K. Hájek [-] , M. Vávra [-] (85. B. Šitner [-] ) , F. Gašpar [-] (62. J. Brabec [-] ) , M. Hejtmánek [-] , F. Dlouhý [-]

TJ Sokol Stachy
R. Šebánek [-] - P. Záleský [-] , D. Pek [-] (85. L. Hovorka [-] ) , F. Bílý [-] (85. M. Voldřich [-] ) , J. Mánek [-] , J. Kadlec [-] (85. T. Kortus [-] ) , D. Červený [-] , M. Šíp [-] , A. Lutovský [-] , J. Řezník [-] , T. Fleišer [-]

ŽK: 54. V. Chvosta , 59. M. Vávra , 74. P. Hájek - 65. J. Řezník .
Hráči zápasu: T. Fleišer .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: HRUŠKA Miloš - RABA Zdeněk, FIŘT Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
9. 4. 2024 19:25
Pan Raba - vedoucí volyňského týmu by se měl naučit být trochu soudný a měl by začít v první řadě u sebe - myslím, že Volyně má tak zkušené mužstvo, aby závěr utkání, ve kterém vede 2:0, zvládlo podstatně lépe, k oběma situacím vůbec nemuselo z jejich strany dojít. A když už zde tak vehementně zmiňuje penaltu proti Volyni, nějak pozapomněl připomenout, že i jejich penalta byla velmi přísná. Takže za mě - na obou stranách jedna přísnější penalta plus krásný gól navíc = zasloužená remíza. Pakliže funkcionáři budou pořád jen hledat chyby někde jinde, nikdy se náš fotbal nikam neposune, brekot a nadávky rozhodčímu rozhodně není správná cesta.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Jaroslav Křenek
Tip experta: výhra domácích

Stachy na jaře zatím jedou, ale ve Volyni narazí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rezerva volyňských vydře se Stachákama tři body.

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích