0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2024 17:00

21.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Planá se poprvé představila v Boršově, Vimperk ji obral o dva body


Branky


29

Planá bude do konce sezony využívat azylu v Boršově. Do zápasu šla jako velký favorit a podle tiperů šlo o tutovku kola. Šumavan ale předvedl velkou bojovnost, a to nastoupil s několika dorostenci v sestavě. Před výkonem mladíků tak smekl i soupeřův kouč.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Planá
Jan Pintér (trenér): Utkání se mi hodnotí velmi těžko. Bylo zcela evidentní a patrné, že chceme vytěžit všechny 3 body, což se nám nakonec nepodařilo. Kluci z Vimperka přijeli s neuvěřitelně mladým týmem a klobouk dolů před jejich mladíky, jak to utkání odmakali a odbojovali. My jsme byli skoro celý zápas na míči, bohužel jsme ho ani jednou nedokázali regulérně dostat do sítě. Dvakrát ano, ale praporek pomezního nám radost vždy utnul. Nakonec mohl výhru urvat v 93. minutě Svoby výstavní ranou z první, ale ještě lepší zákrok předvedl hostující brankář, který střelu vyrazil na roh. To byl neskutečný zákrok! Na posledních 20-ti metrech nám chyběla potřebná kvalita, klid a správná rozhodnutí hráčů v klíčových situacích. Co se týká hodnocení hráčů, tak od nás podal skvělý výkon Pavel Svoboda, někteří hráči však zahráli těžce pod své možnosti. Za Vimperk bych vybral určitě brankáře, ale i mlaďasové v poli ode mě zaslouží velký respekt a uznání, za to jakým způsobem se prezentovali. Když vydrží takhle po hromadě, tak se máme za chvíli koho bát.

TJ Šumavan Vimperk
Asistent trenéra Michal Uhlík ml.: “Po výsledkově nepovedeném domácím utkání s Blatnou nás čekal v následujícím utkání soupeř z Plané. Věděli jsme, že nás čeká velmi těžké utkání. Do zápasu jsme šli s jasným cílem. Hrát ze zabezpečené obrany a hrozit z rychlých protiútoků nebo standardních situací. To se nám po celé utkání docela dařilo. Soupeř byl sice po celý zápas více na míči, ale nějaké vážnější gólové příležitosti si nevytvořil. Největší šanci měli domácí v samotném závěru utkání, když se k odraženému míči na hranici vápna dostal domácí Svoboda a vyslal na naší bránu střelu, kterou fantastickým zákrokem chytil skvěle chytající Matyáš Osvald. Nám se i díky tomuto zákroku povedlo udržet čisté konto, gól se nám sice nepodařilo vstřelit, ale v naší situaci bereme každý bod, a tak jsme spokojený. Chtěl bych poděkovat klukům z mladšího dorostu (Pasecký, Havlan, Vondrášek T.), kteří nám jeli pomoct a v utkání se blýskli v dobrém světle. Pochvalu zaslouží celý mančaft za nasazení a bojovnost po celou dobu utkání. Před všemi kluky smekám klobouk, za to jak utkání zvládli. S věkovým průměrem naší základní sestavy, který byl 20 let, je až neuvěřitelné, jak dokázali naši hráči sehrát poměrně vyrovnanou partii s tak zkušeným týmem. Jsem rád, že celé utkání se neslo v přátelském duchu a poblahopřál bych Plané hodně štěstí do zbytku sezóny. Planá má velmi kvalitní kádr a pro mě to bude jeden z největších adeptů na postup do KP v příští sezóně”.



Sestavy


SK Planá
K. Hajdušek [-] - O. Hotový [-] , D. Kodras [-] , K. Šejvar [-] - J. Lacko [-] , T. Plojhar [-] (70. L. Pešek [-] ) , Z. Lexa [-] (76. R. Lengyel [-] ) , P. Svoboda [-] , D. Kořínek [-] (88. J. Carda [-] ) - P. Pajerský [-] , P. Šteyer [-]

TJ Šumavan Vimperk
M. Osvald [-] - A. Kliment [-] , O. Rod [-] , T. Žofka [-] , J. Čech [-] , L. Vintr [-] , J. Vavřík [-] (88. P. Vondrášek [-] ) , T. Vondrášek [-] (71. V. Havlan [-] ) , P. Kubačka [-] (84. P. Císař [-] ) , M. Pasecký [-] , J. Formánek [-]

ŽK: 61. P. Svoboda , 65. P. Pajerský , 70. D. Kořínek - 61. L. Vintr , 84. P. Kubačka .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Kříž Karel ml. - JAROLÍM Jiří, KŘÍŽ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích