2:1
(1:0)
81. M. Osvald (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 16:30

18.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šumavan zabral a poprvé na jaře zvítězil


Branky


14. O. Rod , 83. S. Schvarz - 81. M. Osvald (vl.)
28

Vodňany se musely před svým soupeřem sklonit, domácí podržel brankář.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Šumavan Vimperk
Lukáš Sýs (trenér, pro FB Šumavanu): “Ve druhém domácím utkání jsme doma přivítali Vodňany. Po třech neúspěšných zápasech, kdy jsme vyšli bodově naprázdno jsme potřebovali naplno bodovat. Konečně jsme se sešli takřka v kompletní sestavě, kdy kvůli zranění chyběl kapitán Petr Vondrášek, Jára Uhlík a Pavel Kubačka. Do utkání jsme vstoupili velmi dobře, když po krásné akci a centru Tomáše Žofky skóroval ve 14’ Ondra Rod. Následně přišel důležitý zákrok našeho gólmana Matyáše Osvalda, který skvěle vychytal hostujícího hráče, kterého jsme nechali volného v naší šestnáctce. Poté jsme si vytvořili ještě tři stoprocentní šance, ale bohužel jsme nemířili přesně a nebo byl proti vodňanský gólman, který ukázal skvělé zákroky. První poločas tak skončil 1:0 v náš prospěch. O přestávce jsme si řekli, že nesmíme polevit a hrát stejně důsledně jako prvních pětačtyřicet minut. Ve druhém poločase jsme nedokázali úplně chytit tempo a soupeř nám hrozil především dlouhými nakopávanými balóny. To nám dělalo drobné problémy a tak musel vytáhnout další ze svých excelentních zákroků náš gólman Matyáš Osvald, který likvidoval nohou střelu hostí z úrovně malého vápna. Skóre se měnilo v 81. minutě, když jsme si nešťastně vstřelili vlastní gól. Naštěstí hned za další dvě minuty vstřelil krásnou střelou zpoza šestnáctky rozhodující gól Silva Schwarz, který byl na hřišti teprve necelých deset minut. Poté jsme si vytvořili ještě dvě velmi dobré šance, ale skóre se již neměnilo. Pro nás velmi důležitá výhra na kterou budeme chtít navázat v dalším utkání, kdy hrajeme na hřišti Borku. Klukům bych chtěl poděkovat a pochválit je za kolektivní výkon, kdy nikdo nic nevypustil a všichni makali na sto procent. Zvláště bych vyzdvihl důležité zákroky našeho brankáře Matyáše Osvalda a rozhodující branku Silvestra Schwarze.”




Sestavy


TJ Šumavan Vimperk
M. Osvald [-] - R. Juřík [-] (89. M. Císař [-] ) , A. Kliment [-] , O. Rod [-] , J. Formánek [-] , J. Čech [-] , P. Benda [-] , O. Málek [-] , L. Vintr [-] , V. Pankratz [-] (75. S. Schvarz [-] ) , T. Žofka [-] (85. M. Sova [-] )

FK Vodňany
J. Budín [-] - S. Kubeš [-] (78. O. Bielkov [-] ) , M. Brož [-] , V. Protsiuk [-] , A. Iljushkin [-] , K. Kukla [-] , O. Benedikt [-] , F. Bína [-] , J. Volmut [-] (38. J. Svatoš [-] ) , O. Hudák [-] , A. Trejbal [-]

ŽK: 67. T. Žofka - 56. S. Kubeš , 61. A. Iljushkin , 78. K. Kukla .
Počet diváků: 89. Rozhodčí: Žemlička Tomáš - PRAVDA Luboš, TRKOVSKÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Věřím, že Šumaváci zaberou a získají první jarní bod.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích