FOTO: Planá si z Prachatic odvezla bod


Branky


28

Na rychlé plánské vedení našly Prachatice odpověď, pak už se na branku čekalo marně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Trojice rozhodčích Jarolím, Barva a Kovařík v dopoledním teplém počasí přivedla na hrací plochu oba týmy, které dosud měly za sebou dobré jaro, k vzájemnému souboji. Od úvodních minut to byl zajímavý zápas. V páté minutě hosté připravili první útok a Pavlem Svobodou šli do vedení. Centrovaný míč z jeho kopačky překvapil všechny a zapadl za levou tyč  domácího gólmana Coufala. To byla rána pro Tatran. Naštěstí domácí nevypadli ze hry a tlačili se před branku hostů. Ve 13. minutě se nejlépe před brankou Plánských orientuje Kasík a vyrovnal. Prachatická hra na kontry se vyplatila a přes kraje s centry do vápna pokračovali. Plánští ukazovali, proč jsou v tabulce třetí, byli víc na míči a zkušeně domácí do hry moc nepouštěli. V závěru domácí Coufal Cardovu vyrazil pumelici z 20 metrů na břevno a to bylo to v prvním dějství vše.

 

    

Druhý poločas

 Hrálo se opatrně a s přibývajícími minutami i teplem se víc bojovalo. Na kombinace nebylo moc času a téměř vše se odehrávalo uprostřed hřiště. S blížícím se koncem a snahou obou týmů o gól se přitvrdilo. Hra se rozkouskovala a moc fotbalu již nebylo. Druhý poločas a jeho závěr nabídl velký boj, který vygradoval stoprocentní šanci Tatranu, když Srch mířil k pravé tyči hostující branky, ale Jakub Hotový ji bravurním zákrokem i s notnou dávkou štěstí vytěsnil. Tím byla solidnímu zápasu dána remízová tečka.

 

AUTOR: Ladislav Beran

 



Ohlasy k zápasu


FK Tatran Prachatice
David Kováč (hráč): Chtěli jsme Plané vrátit prohru, kterou jsme si od nich na podzim odvezli. Začátek byl z naší strany bojovný a soupeř se taky jevil dobrým výkonem. V 8. minutě jsme dostali smolný gól, kdy protihráč, dle mého názoru, chtěl centrovat a míč skončil za Cufovo zády. Naštěstí jsme hned odpověděli a po krásné akci dali gól. Pak do konce poločasu začal zase náš výpadek, kdy jsme přestali běhat a bojovat. Opět nás zachránil náš gólman, kdy slušnou střelu zpoza vápna vytáhl na horní tyč. Druhá půle vypadala podobně. Pár šancí jsme si opět vytvořili, ale bohužel jsme nebyli schopni je dotáhnout do konce. Největší škoda byla šance Balíka, který zakončoval balon z centru, kdy ho taky pěkným zákrokem vychytal soupeřovo gólman. Jsem rád, že jsme si vytvářeli šance a ubránili takhle těžkého soupeře. Furt někde posloucháme jak utrápeně vyhráváme a jak jsme doteď hráli s jednoduchými soupeři. Za mě tu není žádný jednoduchý soupeř. Jsou to jen řeči, kterými se někdo ohání. Dělba bodů je nakonec asi férová.

SK Planá
Jan Pintér (trenér):



Sestavy


FK Tatran Prachatice
L. Coufal [-] - D. Kováč [-] (78. T. Balica [-] ) , I. Horák [-] , A. Kasík [-] , J. Rauscher [-] (66. A. Srch [-] ) , T. Kovář [-] , M. Babka [-] , O. Brom [-] (83. F. Toušek [-] ) , P. Řezník [-] , J. Rauscher [-] , J. Luňáček [-] (63. J. Pravda [-] )

SK Planá
J. Hotový [-] - D. Kodras [-] , O. Hotový [-] , P. Řehoř [-] (82. J. Klíma [-] ) - J. Lacko [-] , J. Carda [-] , P. Svoboda [-] , T. Pintér [-] (46. R. Lengyel [-] ) , T. Plojhar [-] (60. L. Pešek [-] ) , D. Kořínek [-] - P. Šteyer [-] (71. P. Pajerský [-] )

ŽK: 80. D. Kořínek , 81. P. Svoboda , 83. D. Kodras .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Jarolím Jiří - BARVA Karel, KOVAŘÍK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tatran zahájil jízdu vzhůru tabulkou a nyní ho čeká první těžký test. Tým Plané na jaře jede jako seřízené hodinky. Lze očekávat kvalitní fotbal. Vidím t o na dělbu bodů.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů