4:1
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2024 16:30

19.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pavlíkovský první poločas z říše snů odnesly Žehrovice


Branky


12

V zápasech mezi Pavlíkovem a Mšeckými Žehrovicemi hodně rozhoduje výhoda domácího prostředí, která hrála velkou roli i tentokrát. Hostujícímu celku velké hřiště příliš nevonělo, domácí navíc do zápasu vstoupili velmi dobře a po krásných gólech drželi vedení, které už do závěrečného hvizdu nepustili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Pavlíkov
František Kalaš, kapitán: Od začátku jsme zápas kontrolovali, hráli jsme více s míčem na kopačkách a hodně nám pomohlo, že jsme dali dva rychlé góly. Soupeř pak naprosto odpadl a my jsme do poločasu pokračovali v hezkém fotbalu a dali další dva góly. Druhý poločas jsme se už moc dopředu nehnali a snažili jsme se kontrolovat výsledek. To se dařilo, bohužel po chybě gólmana jsme jednou inkasovali.

SK Mšecké Žehrovice
Ondřej Zázvorka, záložník: Těžké utkání na velkém hřišti, které nám vůbec nevyhovuje. Chtěli jsme hrát odzadu a čekat na chyby soupeře. Bohužel dvě nechytatelné střely naše plány zhatily a už jsme se nedokázali dostat zpátky do zápasu. Zasloužené vítězství domácích.



Sestavy


SK Pavlíkov
L. Pešek [-] - Š. Procházka [-] (73. K. Kraus [-] ) , O. Polcar [-] , F. Kalaš [-] , P. Chytrý [-] , L. Polcar [-] (55. D. Hlaváček [-] ) , O. Kraus [-] , A. Bureš [-] , O. Vávra [-] (55. A. Mašek [-] ) , V. Hornof [-] (83. J. Erben [-] ) , D. Řezáč [-]

SK Mšecké Žehrovice
J. Svéchota [-] - M. Wiedermann [-] , J. Kočí [-] (46. F. Libecajt [-] ) , O. Zázvorka [-] , K. Uher [-] (55. V. Lukáč [-] ) , J. Elsnic [-] , M. Pejša [-] , S. Neroda [-] , O. Kushnir [-] , J. Kolek [-] , P. Jindra [-] (77. R. Škutchan [-] )

ŽK: 64. J. Elsnic .
Hráči zápasu: Š. Procházka , F. Kalaš , O. Polcar .
Počet diváků: 102. Rozhodčí: Šefara Milan - ŠAROCH Jan, ŽEMLIČKA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Redakce Rakovník

Expert: Adam Mašek
Tip experta: výhra domácích

Jako hráč Pavlíkova věřím, že se nám podaří odčinit prohru z minulého kola a Žehrovicím oplatíme naši podzimní porážku, kterou nám uštědřily na jejich pažitu.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů