2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2024 16:30

19.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Překvapení kola! Hředelské béčko porazilo Tatran


Branky


14

Tak tohle čekal málokdo! Při pohledu na tabulku byl Tatran jasným favoritem, ale bylo jasné, že to rakovnickému celku nedá hředelské béčko zadarmo. A to se také potvrdilo! Domácí rezerva šlapala od začátku až do konce a byla za to po zásluze odměněna cenným vítězstvím!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól kapitána

Kdo přišel na mutějovický plac o pár minut později, tak mohl litovat. Domácí na nic nečekali a hned po dvou minutách šli do rychlého vedení. Akce dvou nestárnoucích veteránů přinesla ovoce. Vodrážka našel přesným pasem kapitána Sajnera a ten krásným lobem překonal vyběhnuvšího Bucka, který nahradil mezi třemi tyčemi absentujícího hráče minulého kola A. Beneše - 1:0.

 

Tatran inkasovaná branka rozhodila a rakovnickému celku trvalo, než se dostal zpátky do utkání. Postupně získával převahu, ale snaha hostí o vyrovnávací branku končila před šestnáctkou. Domácí béčko drželo těsný náskok, který mohlo navýšit! Na střeleckou listinu se mohl zařadit Schwendt, ale střelecké štěstí mu nepřálo, navíc se při jednom ze zakončení ve stoprocentní šanci zranil a od fotbalu si bude muset zase chvíli odpočinout...

 

V závěru poločasu byl Tatran velmi blízko vyrovnání! Standardka nedaleko rohového praporku letěla na zadní tyč, kde dostal až moc prostoru zakončující hráč, který ale hlavou mířil nad. Rezerva hředelského FK udržela do kabiny nadějné jednogólové vedení, které bylo velkým, ale zejména pro domácí fans příjemným překvapením.

 

 

Tatran nedokázal odpovědět

Ani začátek druhého poločasu Tatran vůbec nezvládl a místo útoku za vyrovnáním inkasoval velmi rychle podruhé. Sajner poslal od lajny centr do šestnáctky, kde se odrazil míč po souboji dvou hráčů k Zilcherovi. Jeho první slabší střela byla zblokována, míč se k němu ale zpátky odrazil a druhý pokus domácího urostlého hráče už byl nechytatelný - 2:0. A hosté znovu nechápali, co se to děje...

 

Rakovnický celek se hnal za vyrovnáním, ale jakoby mu nebylo přáno. Hředelská defenziva fungovala pod taktovkou velezkušeného Bethela s Čapkem na výbornou a domácím se dařilo držet nejen vedení, ale také čisté konto! A když se Tatranu podařilo domácí tvrz překonat, tak narazil na další problém, kterým byl mezi třemi tyčemi dobře chytající Bečirovič.

 

Čas plynul a s Tatranem to nevypadalo dobře. I tak si ale hosté vypracovali obrovskou šanci na kontaktní gól! Pár minut před koncem dostal míč do šestnáctky J. Beneš a ve velmi dobré pozici dokázal rozvlnit síť. Bohužel pro hosty ale pouze tu ochrannou za svatyní Bečiroviče, který uhájil až do závěrečného hvizdu čisté konto. V posledních momentech utkání mohli domácí své cenné vítězství ještě navýšit, ale brejkovou situaci volající po gólu nevyřešili vůbec dobře. To je ale mrzet nemuselo, protože vítězství nad Tatranem měli v kapse!

 

Galerie od věrného fotografa Lukáše Ilberga.



Ohlasy k zápasu


FK Hředle B
Zdeněk Schwendt, útočník: S Tatranem jsme sehráli vyrovnaný zápas. Soupeř měl možná o něco více míč na kopačkách, ale my jsme měli více tutovek. Ty jsme bohužel neproměňovali, a tak jsme dávali Tatranu pořád naději. V prvním poločase jsme šli rychle do vedení, ve druhém jsme přidali další gól. Nebyl to z naší strany vůbec špatný zápas.

TJ Tatran Rakovník
Jan Beneš, útočník: Popravdě nevím, jak utkání okomentovat, abych neopakoval hodnocení z minulých zápasů. Pořád nás trápí to stejné. Nejvíce mě zaráží, že někteří kluci se bojí hrát fotbal a radši se schovávají, aby náhodou nedostali míč. Rezerva Hředel nás zaslouženě porazila a gratuluju jí ke třem bodům.



Sestavy


FK Hředle B
J. Bečirovič [-] - B. Amauwah [-] , P. Sajner [-] (65. M. Malecký [-] ) , Z. Schwendt [-] (46. M. Dolejš [-] ) , T. Vitner [-] , D. Zilcher [-] (80. M. Sahaidak [-] ) , M. Vodrážka [-] , V. Beránek [-] , D. Čapek [-] , J. Loder [-] (78. D. Kroupa [-] ) , D. Brož [-] (46. M. Somol [-] )

TJ Tatran Rakovník
K. Bucek [-] - D. Roušavý [-] , M. Klymov [-] , J. Husák [-] , M. Kokšál [-] , T. Nguyen [-] , Z. Špimr [-] (80. J. Kučera [-] ) , J. Beneš [-] , M. Kučera [-] , F. Laki [-] , L. Vondruška [-]

ŽK: 50. P. Sajner , 77. J. Loder , 81. M. Dolejš , 84. M. Vodrážka - 9. M. Kučera , 91. L. Vondruška .
Hráči zápasu: B. Amauwah , J. Bečirovič , P. Sajner , D. Čapek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - STROUHAL Jiří, ŽEMLIČKA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Adam Mašek
Tip experta: výhra hostů

S těžkým terénem mutějovického hřiště si hosté poradí a výhrou napraví zaváhání z minulého kola.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů