4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2024 16:30

19.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roztoky měly proti deseti statečným z Janova snadnou práci


Branky


14

Obrovské nepříjemnosti musel řešit Janov před zápasem v Roztokách. Z různých důvodu se kupily absence a výsledkem bylo deset statečných, kteří museli odmakat velmi těžký duel u Berounky. Nakonec dostali "jen" čtyři góly, ale mohlo jich být daleko více. Na druhou stranu se Sokol semknul a sám si dokázal také vytvořit několik velkých šancí, z branky se ale hosté neradovali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Početní výhoda byla znát

Janov řešil před zápasem v Roztokách velké problémy. K brankáři Melčovi, který na jaře s největší pravděpodobností nebude k dispozici, se přidal zraněný Konvalinka a výčet chybějících hráčů by mohl pokračovat. Domácí početní výhody využili velmi rychle a hned ve 2. minutě šli do vedení. Nejedlý napřáhl zpoza šestnáctky ke vzdálenější tyči a jeho nádherná střela se třepotala v síti - 1:0.

 

Na další branku se čekalo necelou půl hodinu a znovu přišla na domácí straně. Janov dlouho odolával, ale výhoda jednoho hráče v poli musela být znát. Sokol hrál zataženě, i tak se ale nevyvaroval a nabídl soupeři velké okno v defenzivní řadě, kterého si všiml přesnou nahrávkou ze středového kruhu Nejedlý. Ten našel v náběhu Hrušku a ten zkušeně zakončil podél bezmocného Tomáška - 2:0.

 

Roztoky si vytvářely další šance, ale buď byl proti dobrým zákrokem Tomášek nebo zafungovala na výbornou janovská defenziva. Domácí i tak v prvním poločase do hry svého soupeře příliš nepouštěli a po druhé brance na svém aktivním tempu trochu ubrali a drželi dvougólový náskok až do kabin.

Janov šel za gólem

Málokdo věřil, že by Roztoky mohly dát ještě rychlejší gól než v prvním poločase. Opak byl ale pravdou! Sotva se začalo hrát, tak se zelenočerní radovali potřetí. Krejča chytrou a elegantní nahrávkou poslal míč z hranice šestnáctky za obranu, kam si naběhl Ciprian a tváří v tvář Tomáškovi nedal janovskému brankáři šanci - 3:0. Janov mohl vzápětí odpovědět. Zaváhání roztocké defenzivy přečetl M. Bradáč, který si píchl míč kolem brankáře Hůly, ale v pádu poslal míč vysoko nad!

 

A další gólovku si vypracovali znovu hosté. Jakoby Roztoky až příliš spoléhaly, že Janov v početní nevýhodě nebude mít síly, ale Sokol nepřestával hrát a byl po zásluze odměněn. Alespoň gólovou šancí, kterou ale ke své smůle hosté nevyužili. Roubík si narazil se Zuskou, ten ho poslal do samostatného nájezdu, ale zakončení prvně jmenovaného mířilo vysoko nad.

 

Roztoky udeřily ještě jednou a to v 75. minutě. Krejča si to namířil přes několik bránících hráčů do šestnáctky, kde jeho první pokus brankář Tomášek dokázal vyrazit. Ke smůle Janova pouze do míst, kde byl právě zakončující Krejča a ten se při dorážce nemýlil - 4:0. Domácí své vedení s čistým kontem udrželi až do konce závěrečného hvizdu, po kterém se mohli radovat z "povinných" tří bodů proti oslabenému soupeři, který ovšem odehrál zápas se ctí a ke gólu neměl vůbec daleko.



Ohlasy k zápasu


TJ Roztoky
Pavel Hruška, trenér: Soupeř nastoupil do zápasu v deseti hráčích, což utkání dost ovlivnilo. Janov hrál v zataženém bloku, nám se naštěstí podařilo dát rychlý a krásný gól. Po něm jsme se ale paradoxně tak trochu přizpůsobili zatažené hře soupeře, hrálo se hodně ve středu pole a tempo ve zbytku poločasu bylo pomalejší. Měli jsme i další šance, ze kterých jsme přidali další branku. Ve druhém poločase docházely Janovu postupně síly a my jsme mohli dát šanci naším dorostencům. Vypracovali jsme si i další šance, ale na můj vkus jsme to až moc přehrávali. I tak se nám podařilo dát další dva góly a s přehledem vyhrát. I Janov si ale v početní nevýhodě vytvořil velké šance, ale v zakončení mu chyběla přesnost.

Sokol Janov
Jakub Kail, kapitán: Bohužel jsme řešili hodně omluvenek na poslední chvíli, takže zápas jsme odehráli v deseti lidech. Skóre tak nevypadá, ale v zápase jsme nejhorší nebyli. Za stavu 2:0 jsme měli dvě vyložene šance, ale bohužel jsme je neproměnili. Ani za stavu 4:0 jsme to nevzdali a vytvořili si spoustu stoprocentních šancí, síly na zakončení ale už moc nebylo. Všechny góly jsme dostali z přečíslení. Jsem hrdý na to, jak jsme to zvládli. Doufám, že na další zápas to bude lepší.



Sestavy


TJ Roztoky
M. Hůla [-] - M. Krejča [-] , M. Ciprian [-] (55. . Ben [-] ) , O. Čumpelík [-] , J. Nejedlý [-] (79. L. Kovalsky [-] ) , P. Hruška [-] , M. Merhaut [-] (62. D. Barčot [-] ) , P. Barčot [-] (69. F. Procházka [-] ) , V. Horský [-] , M. Liprt [-] , M. Fikejz [-] (46. M. Farkas [-] )

Sokol Janov
M. Tomášek [-] - P. Bradáč [-] , V. Zuska [-] , J. Linc [-] , F. Houda [-] , M. Bradáč [-] , T. Kačírek [-] , L. Roubík [-] , A. Alijevič [-] , J. Kail [-] , J. Kloub [-]

ŽK: 50. A. Alijevič .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - VODRÁŽKA Tomáš, POLÍVKA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Adam Mašek
Tip experta: výhra domácích

Obě mužstva zvyklá na malá hřiště. Očekávám vyrovnané utkání, ale domácí těsně zvítězí.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů