Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2024 16:30

21.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Katovická neporazitelnost skončila. V derby uspěla Soběslav


Branky


18

Pět branek přinesl osuboj mezi Soběslaví a Katovicemi. Spokojenější byl nakonec domácí výběr, který slavil těsné vítězství 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Soběslavi se vydařil vstup do utkání, když se brzy ujala vedení. Centr do vápna se dostal k Davidu Pravdovi, který byl sice tísněný, ale i tak prostřelil gólmana Provazníka. O nějakou chvíli později bylo na domácí straně ještě veseleji. Výborně zahraný rohový kop přistál na hlavě Hoffmannovi, který ho z malého vápna lehce hlavou dostal do sítě.

 

Domácí byli na koni, ale Katovicím se povedlo ještě v první půli snížit. Při závaru ve vápně se nejlépe zorientoval hostující Jan Vonášek. Soběslav si ale posléze znovu pomohla standardní situací. Po dalším rohovém kopu se tentokrát prosadil Ondřej Boucník. 

 

Ve druhé půli se povedlo Katovicím ještě jednou snížit, když se ve vápně dobře zorientoval David Bálek, který poslal balon z blízkosti nekompromisně mimo dosah brankáře Července. Ten ale jinak držel svůj tým při dalších těžkých momentech a výrazně mu pomohl k tříbodovému zisku. 



Ohlasy k zápasu



SK Otava Katovice
Luboš Vašica: Nebyl to od nás vůbec špatný zápas. Možná i nejlepší na jaře na hřišti soupeře. Bohužel jsme si nepohlídali dva rohové kopy, z nichž soupeř udeřil. Hráli jsme i dobře kombinačně, škoda jen zranění Kuby Brabce. Vstup do druhé půle nebyl od nás dobrý, ale pak jsme se zvedli. Snížili jsme, ale domácí nakonec zvládli uhájit těsný náskok.



Sestavy


FK Spartak Soběslav
M. Červenec [-] - V. Zeman [-] , V. Hoffmann [-] - D. Pravda [-] (58. P. Bouchal [-] ) , M. Račák [-] , J. Pavlík [-] , L. Macák [-] (72. D. Dumbrovský [-] ) , T. Kubart [-] , O. Boucník [-] - T. Hájek [-] (86. M. Hromada [-] ) , F. Vaněk [-]

SK Otava Katovice
P. Provazník [-] - J. Brabec [-] (33. M. Kynkor [-] ) , J. Sigmund [-] - J. Vonášek [-] (76. P. Sládek [-] ) , J. Štěch [-] , M. Souhrada [-] (46. D. Bálek [-] ) , L. Bálek [-] , P. Kotrba [-] , J. Motl [-] - V. Uher [-] , M. Požárek [-] (46. M. Kynkor [-] )

ŽK: 35. D. Pravda , 85. J. Pavlík - 55. J. Sigmund , 85. D. Bálek .
Počet diváků: 267. Rozhodčí: Klátil Michal - WULKAN Jakub, IZUGRAFOV Svjatoslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Fait

Expert: Kryštof Bilik
Tip experta: remíza

Ani jeden tým nepatří mezi špičku soutěže, myslím, že to bude remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Domácí tým se nadře, ale body zůstanou v Soběslavi.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích