0:1
(0:0)
84. J. Pirkl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 17:00

5.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Impotentní Pavlíkov vychytal Hůla, Roztoky udělily lekci z produktivity


Branky


84. J. Pirkl
12

Do třetice chtěl Pavlíkov zlomit prokletí a konečně urvat vítězství. V cestě mu stály Roztoky, které minulou sezonu hrály v nejnižší krajské soutěži. Na jejich výkonu to v tomto duelu nebylo znát, domácí celek byl aktivnější, vytvářel si několik šancí, ale ty nedokázal proměnit. A jak to tak ve fotbale bývá, soupeři stačila jedna a body putovaly k Berounce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Festival zahozených tutovek

Vstup do zápasu patřil domácímu celku. Do velké šance se dostal O. Polcar, ale ve finální fázi si nevedl vůbec dobře a místo zakončení zbytečně vymýšlel. O minutu později se středem hřiště prohnal kapitán Mašek a zpoza šestnáctky vyslal krásnou technickou střelu k tyči. S ještě hezčím zákrokem ale přispěchal Hůla, který konečky prstů vyndal míč na tyč! Pavlíkov mohl jít do vedení po nádherné kombinaci, na jejímž konci ale Procházka trestuhodně trefil přesouvajícího se Hůlu, který znovu TJR podržel.

 

Domácí drželi míč, byli aktivnější a svého soupeře nepouštěli vůbec do hry. Ojedinělou šanci měl po čtvrt hodině před Erbenem hlavičkující Pirkl, ale po přímáku Nejedlého mířil vedle branky. Krátce poté odvrátila domácí defenziva míč pouze těsně za vápno, odkud pálil Nejedlý, ale ani jeho pokus zařízení nenašel. A ke slovu se tak dostali znovu domácí, ale O. Polcar ani v další své šanci neuspěl a mířil jen do rukavic připraveného brankáře. Do konce poločasu se nic dalšího nestalo, a tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu.

Na gól stačila jedna větší šance

Vstup do druhého poločasu byl oproti začátku pomalejší. Do první zajímavé šance se dostali hosté, ale přečíslení nevyřešili vůbec dobře. Na druhé straně se s dalším střeleckým pokusem prezentoval Mašek, ale jeho pokus byl zblokován. O něco větší šance zívala na Kononetse, ale ten po dobře zahraném rohu z kopačky Škrlanta nedokázal míč trefit ideálně. Hezký moment byl následně k vidění po dalším rohu. Vávrův přízemní centr chtěl zády k brance uklidit patou O. Polcar a jeho myšlence nechybělo vůbec mnoho!

 

Druhá polovina se hrála dosud mezi vápny a nadále platil bezbrankový stav. Obrovskou příležitost připravil v 79. minutě chytrým prostrčením čerstvý Pyskatý pro Hekla, ale pavlíkovský mladík neměl klid v koncovce a uvnitř vápna pálil nad. Další zahozená gólovka, po které následoval trest. V 84. minutě dostal míč do šestnáctky Pirkl, obtočil se kolem bránícího hráče a křížnou střelou na zadní tyč překonal Erbena - 0:1.

 

Pavlíkov hrál, měl několik gólových šancí, ale v zakončení byl impotentní. Roztoky ukázaly, co znamená produktivita a ve zbylé části utkání soupeři nedovolily závěrečný tlak. Křeč domácích byla znát, třetí ztracený zápas ze tří by se podepsal na každém. V závěru si dvě palebné pozice vytvořil ještě aktivně hrající Nejedlý, ale v obou případech branku minul.



Ohlasy k zápasu


SK Pavlíkov
Adam Mašek, kapitán: Nemohoucnost dát gól nás nakonec stála vítězství. Po celé utkání jsme byli lepším týmem. Nastoupili jsme proti soupeři, který minulou sezónu hrál I.B třídu a vůbec to nebylo znát, byli jsme fotbalovější a soupeře jsme téměř po celé utkání nepustili do ničeho nebezpečného. Kdybychom po dvaceti minutách vedli 3:0, nikdo se nemohl divit, jelikož větší šance na gól, co jsme měli my, už snad nikdy mít nebudeme. Tváří v tvář jejich brankáři a pokaždé jej trefíme. Tím nechci snižovat kvalitu soupeřova brankáře, předvedl několik skvělých zákroků a svůj tým podržel, avšak v několika případech jsme ho prostě trefovali. Hostům pak stačila jediná šance, kterou proměnili pár minut před koncem a my už utkání dohrávali v křeči. Opět se musím opakovat, je to obrovská škoda, jelikož hrajeme dobře a nedaří se nám utkání vyhrávat. Věřím, že je to o tom to prostě zlomit klidně na 1:0 a poté uděláme šňůru výsledků.

TJ Roztoky
Petr Čáslavský, trenér: Vyrovnaný zápas na obě strany, ve kterém jsme měli méně šancí než soupeř. Výkon rozhodčího byl zoufalý, svými rozhodnutími poškozoval obě strany. Pavlíkov má velké hřiště, kde to bylo hodně o pohybu. Nakonec zápas rozhodl jeden gól před koncem, pro nás to je důležité vítězství.



Sestavy


SK Pavlíkov
J. Erben [-] - V. Kononets [-] (63. L. Hekl [-] ) , Š. Procházka [-] , O. Polcar [-] (75. L. Pyskatý [-] ) , V. Hornof [-] , L. Polcar [-] , A. Mašek [-] , M. Škrlant [-] (63. O. Kraus [-] ) , A. Bureš [-] , O. Vávra [-] , D. Řezáč [-]

TJ Roztoky
M. Hůla [-] - Š. Masarovič [-] (31. V. Horský [-] ) , . Ben [-] (71. K. Sklenička [-] ) , O. Čumpelík [-] (66. D. Barčot [-] ) , J. Pirkl [-] , J. Nejedlý [-] , M. Merhaut [-] (75. F. Procházka [-] ) , P. Barčot [-] , M. Liprt [-] , M. Fikejz [-] , M. Farkas [-] (46. M. Kaplan [-] )

ŽK: 36. A. Bureš - 42. M. Fikejz , 59. . Ben , 70. J. Nejedlý , 74. J. Pirkl , 82. F. Procházka .
Hráči zápasu: M. Liprt , M. Hůla .
Počet diváků: 132. Rozhodčí: KABOUREK Jiří - BOHATÝ Petr, TICHÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Adam Mašek
Tip experta: výhra domácích

Odpustíme si hloupé chyby a utkání na domácím hřišti ovládneme.

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Pavlíkov a Roztoky jsou zatím bez bodu, ale věřím, že Pavlíkov zaboduje za 3.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích