Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 17:00

5.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divoký zápas ve Štítarském údolí nakonec ovládly Zásmuky!


Branky


12

Velice zajímavé utkání bylo k vidění ve Štítarském údolí. Domácí výběr pod vedením trenéra Stacha přivítal zkušené Zásmuky s lodivodem Jindrou. Obzvláště druhé dějství nabídlo fotbalovou podívanou, kterou nakonec lépe zvládlo hostující mužstvo. Jak se zápas vyvíjel?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Torpédo

První poločas začal ve vysokém tempu. O něco silnější na míči byli domácí. Snahy o preciznější kombinaci Zásmuk kazil vysoký presink a dobrý pohyb Stachovy skvadry. 

 

 

Přesto se z dějin zápasu nedochovalo příliš vyložených brankových příležitostí v první půli. Prvním zápisem do statistik byla až žlutá karta ze 30. minuty, kterou byl napomenut domácí střelec Samuel Uman.

 

 

Když už to vypadalo, že první dějství skončí bez branek, v nastavení se přeci jen měnilo skóre. Hostující Robin Zimmermann, ošlehaný zkušenostmi z vyšších soutěží, napřáhl zpoza vápna a krásně trefil míč za bezmocného Lepšího v domácí brance.

 

Do kabin se tak šlo za stavu 1:0 pro hosty.

 

Nahoru, dolů

Kdo dorazil až na druhou půli, či celou první strávil rozjímáním v občerstvovací zóně, nemohl být naštvaný. Na talíři totiž dostal, pro nestranného diváka fantastickou, pro ostatní dramatickou nadílku, u které nebylo do posledních minut jasné, komu vykouzlí tříbodový úsměv na tváři.

 

Aktivní vstup do druhé půle se hostujícímu týmu podařilo přetavit ve dva rychlé góly. Hned po sobě se trefili Kraus s Cháberou a vedení Zásmuk bylo rázem o 3 góly.

 

Domácí se však nevzdali a odměnou jim byl gól Benjamina Umana. Levonohý mladík poslal z přímého kopu doporučené psaní přesně do levého rohu Hurtovy svatyně. Mladší z bratří Umanů tak snížil na rozdíl dvou branek.

 

Domácí, jako by politi živou vodou, hnali se za dalším gólem. Zásmuky chtěly taktéž hrát fotbal, tudíž byla k vidění strhující pasáž plná zajímavých momentů.

 

V 78. minutě vykřesal naději Štítar Růžička, když dokázal překonat Hurta a snížit náskok Zásmuk na jediný gól.

 

Domácí dokonce sahali po vyrovnání, ale obrovskou šanci výborně zlikvidoval Hurt. Nakonec se v nastavení ještě trefil střídající Bellada a upravil skóre zápasu na konečných 4:2 z pohledu hostujících Zásmuk.



Ohlasy k zápasu


Štítarský SK
Trenér Jakub Stach: Divákům se utkání muselo líbit. Oba týmy chtěly hrát fotbal, hra měla kvalitu a vysoké tempo. My jsme asi byli silnější na míči, ale Zásmuky byly neuvěřitelně efektivní a proměnily snad každou svoji šanci. Přesto, že jsme prohráli, musím kluky pochválit. Tentokrát jsme nesložili zbraně, bojovali i za nepříznivého stavu a v závěru jsme dokonce sahali po vyrovnání. Z prohry jsme pochopitelně zklamaní, ale věřím, že náš pracovitý výkon a nasazení bude slavit úspěch v dalších zápasech.

TJ Sokol Zásmuky
Trenér Václav Jindra: První poločas byl od nás vlažný, málo aktivní směrem dopředu. Domácí nás svým pohybem na těžkém terénu nepouštěli do kombinace a docházelo k chybám a ztrátám balónu. V samém závěru prvního dějství otevřel skóre Zimmermann krásnou střelou zpoza vápna. Do druhého poločasu jsme vstoupili aktivně a hned z kraje poločasu se nám podařilo přidat dvě branky. Domácí to ale nevzdali. V 54. minutě snížili z trestného kopu, když se nádherně trefil do šibenice Benjamin Uman. Hrál se pak fotbal nahoru dolu. Patnáct minut před koncem se znovu prosadili domácí a bylo zaděláno na drama. Důležitý okamžik přišel, když nás podržel Čenda Hurt ve velké šanci domácích. V samém závěru utkání upravil konečné skóre střídající Bellada. Vezeme domů cenné tři body z těžkého utkání.



Sestavy


Štítarský SK
M. Lepší [-] - J. Miškovský [-] , S. Huleš [-] (63. M. Kršňák [-] ) , L. Jedlička [-] , J. Vlášek [-] , S. Uman [-] (84. M. Rychlík [-] ) , B. Uman [-] , T. Opolzer [-] (70. A. Machurka [-] ) , Š. Růžička [-] , F. Hoření [-] , K. Machurka [-]

TJ Sokol Zásmuky
Č. Hurt [-] - P. Pavlík [-] , R. Zimmermann [-] , L. Martínek [-] , P. Bárta [-] , M. Kraus [-] , J. Martínek [-] (75. M. Bellada [-] ) , O. Chábera [-] (89. M. Hervert [-] ) , P. Pěkný [-] (85. D. Bárta [-] ) , K. Žemba [-] , M. Fíla [-]

ŽK: 30. S. Uman , 81. F. Hoření , 90. M. Kršňák .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: SEDLÁČEK Jiří - BRDÍČKO Jakub (N), MEDLEN Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jonathan Mensatoris

Expert: Lukáš Chvojka
Tip experta: výhra hostů

Oba týmy jsou kvalitní, Zásmuky dost posílené. Myslím si, že Zásmuky vyloupí Štítary a odvezou si 3 body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Oba týmy jsou kvalitní Zásmuky dosti posílené. Myslím si, že Zásmuky vyloupí Štítary a odvezou si 3 body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů