Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2023 16:30

2.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rožná doma vyválčila všechny body


18

V 1. zápase se další favorit celé soutěže Rožná představila doma proti Moravci. Domácí tedy byli favorit, což nakonec potvrdili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rožná začla dobře, poté hosté otočili

Do prvního poločasu domácí vstoupili dobrým způsobem, protože byli lepší a dokázali svého soupeře přehrávat. To se gólově podvrdilo v 28. minutě, když první domácí branku této sezóny vsítil Jiří Vyžrálek. Po půlhodině domácí vypadli z tempa a začal se ozývat i soupeř. Nejprve ve 37. minutě Moravec zásluhou Františka Lahodného dokázali vyrovnat stav na 1:1. A ve 46. minutě přišel gól do šatny, když se dokázal prosadit hostující kapitán Martin Černý. Moravec tak v posledních 15 minutách dokázal otočit nepříznivý stav a do druhého poločasu šel s jednogólovým náskokem.

Rožná zabrala a otočila zápas

Ve druhém poločase to byli hlavně domácí, kdo diktoval tempo hry. Nejenom, že domácí se museli v kabině povzbudit, ale také vystřídali, aby trochu oživili hru. To přineslo svoje ovoce, protože v 58. minutě právě střídající Ondřej Chocholáč dokázal srovnat zápas na 2:2. O minutu později domácímu týmu bylo ještě veseleji, protože se prosadil Ondřej Kroupa a otočil tak skóré na 3:2. V 69. minutě se Rožná mohla radovat znovu, protože dvougólový náskok ji zařídil Jiří Vyžrálek. No a poslední gól padl v 75. minutě, když se prosadil Radek Švestka. Poté se už zápas dohrál bez branek, a tak si Rožná připisuje první vítězství 5:2. Pro hosty z Moravce je to velká škoda, protože vyhráli první poločas 2:1, ale ve druhé polovině totálně vyhořeli. Nutno ještě dodat, že ve 2. poločase začalo pršet, což více vyhovovalo domácím barvám.



Ohlasy k zápasu


SK Rožná
Jiří Kroupa: Do prvního zápasu sezony jsme vstoupili dobře a za prvních 30 minut jsme mohli dát i více gólu než jeden. Poté jsme trošku vypadli ze hry a hosté se stihli do poločasu dvakrát prosadit ze standardek. V poločase jsem se v kabině povzbudili a řekli jsme si, že z tohoto zápasu nemůžeme odejít jako poražení. Také jsme využili nabité lavičky a prostřídali jsme. Druhá půle byla ve znamení chvílemi dost prudkého deště, což asi více svědčilo nám a podařilo se nám zápas otočit. Musím vyzdvihnout především bojovnost proti důraznému a fyzicky dobře vybavenému soupeři a také povedená střídání v poločase.




Sestavy


SK Rožná
J. Beran [-] (61. J. Mrňous [-] ) - T. Sýkora [-] , O. Kroupa [-] , F. Humpolík [-] (46. O. Chocholáč [-] ) , J. Kroupa [-] , J. Vyžrálek [-] (72. R. Hájek [-] ) , M. Navrátil [-] , J. Kintr [-] , K. Beran [-] (46. R. Švestka [-] ) , P. Kunc [-] (75. P. Navrátil [-] ) , P. Sýkora [-]

TJ Moravec
P. Černý [-] - F. Lahodný [-] (72. L. Tulis [-] ) , M. Černý [-] , M. Kachlík [-] , L. Pipa [-] , P. Červinka [-] , P. Kudiovský [-] , T. Smolík [-] , F. Černý [-] , M. Hanák [-] , F. Kudiovský [-] (46. I. Pokorný [-] )

ŽK: 27. F. Humpolík - 7. M. Černý , 18. T. Smolík , 61. F. Lahodný .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: TOMÁŠEK Oldřich - DOSTÁL Petr, NOVOTNÝ Dušan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Jako fanoušek Rožné v tomto zápase nemohu jinak, než věřit ve vítězství našeho klubu.
Ovšem ani Moravec nebude bez šance, jelikož nám bude citelně scházet záložník Filip
Škutchan. Věřím ale, že i tak si naši borci s Moravcem poradí i díky našemu specifickému
(malému hřišti). Min. tři branky bychom mohli vsítit a obrana s brankářem se musí „postarat
o to“, abychom jich inkasovali méně než soupeř…

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích