2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2024 16:30

21.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jiskra po delší době vítězí, doma těsně dokázala porazit Radostín


Branky


18

Důležitý souboj sehráli Jiskra Vír proti Radostínu, protože oba týmy by se bodovým přídělem zapluli do klidnějších vod. Zápas byl celkem vyrovnaný a vše podstatné se událo ve druhém poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez gólů

Jelikož první poločas byl celkem vyrovnaný a navíc oba dva brankáři dokázali udržet čisté konto, tak se šlo do kabin za stavu 0:0.

Domácí i přes vyrovnávací gól dokázali vyhrát

Ve druhém poločase už to byl zajímavější fotbal, protože konečně začali padat i branky. V 55. minutě poslal domácí do vedení záložník Jiří Tomášek. Poté se osmělili hosté a bylo srovnáno. V 67. minutě vyrovnal Josef Koudela. Ale ze strany hostů to bylo vše, naopak domácí dokázáli vstřelit vítěznou branku. O to se dokázal postarat v 77. minutě domácí záložník Vladimír Sedler. Hosté už nedokázali vyrovnat stav a tak prohrávají na ve Víru 2:1. Domácí tak po delší době vítězí a mohou tak zaplout do klidnějších vod. Hosté dnes odjíždí s prázdnou.



Sestavy


Jiskra Vír
J. Preisler [-] - J. Sedler [-] (90. P. Orel [-] ) , T. Piskač [-] , M. Hulák [-] - D. Šenkýř [-] (46. O. Rychlý [-] ) , V. Sedler [-] , D. Lahodný [-] , D. Fiala [-] (71. K. Orel [-] ) , J. Tomášek [-] - J. Coural [-] - F. Kintr [-] (71. M. Svoboda [-] )

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
I. Dupal [-] - M. Gregar [-] , D. Poul [-] , O. Bradáč [-] , R. Fňukal [-] , D. Staněk [-] , P. Inwald [-] , P. Gregar [-] (79. Š. Havlíček [-] ) , L. Dvořák [-] , F. Ochrana [-] (71. P. Barbe [-] ) , J. Poul [-] (56. J. Koudela [-] )

ŽK: 85. J. Coural - 89. I. Dupal .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: TOMÁŠEK Oldřich - SKOUMAL Vít (N), PREISLER Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích