1:1
(1:0)
57. R. Hůla (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 17:00

23.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Řevničov zahazoval tutovky, Senomaty mohl klidně porazit


Branky


8. O. Hanzlík - 57. R. Hůla (p.)
15

Řevničov v dalším utkání přivítal na svém hřišti Senomaty. Proti silnému soupeři potřeboval bodovat a k vítězství byl velmi blízko! Sparta šla do vedení, měla další tutovky, ale kanonýr Fujera neobul střelecké kopačky. Od Beranů to nebyl úplně přesvědčivý výkon, na remízu to ale v Lícha aréně stačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Řevničov pálil šance

Skóre zápasu o důležité body zejména pro domácí celek se měnilo hned v 8. minutě. Hosté chybovali ve středu hřiště při rozehrávce, míč se dostal za obránce k Hanzlíkovi, který poslal na Kučabu razantní projektil. Senomatský brankář prudkou střelu vyrazil, ale bohužel pro Berany pouze do vzduchu za sebe a míč nakonec doskákal za brankovou čáru - 1:0. Senomaty kupily v mezihře až moc chyb a další takovou mohl potrestat znovu Hanzlík, další mini duel ale Kučaba vyhrál.

 

Na druhé straně musel být na pozoru také Tomeš, který musel likvidovat hlavičku jednoho z hostí po centru do šestnáctky. V další šanci byli opět domácí. Přibyl poslal míč do šestnáctky na nabíhajícího Fujeru, tomu ale chyběl krok a Kučaba tak měl snadnou práci. Naopak velmi těžký zákrok musel vytasit při nepříjemném Benešově centru, kdy neohroženě vlétl do davu a před dotírajícím Kočím míč vyrazil. Pouze ale do míst za velkým vápnem, kde stál Fujera, ale ten odkrytou branku netrefil.

 

Právě Fujera mohl být hrdinou Řevničova, ale své další tutovky neproměnil, a tak šli domácí do kabin "jen" s těsným vedením, neboť přízemní zakončení Komína zpoza vápna postrádalo jak razanci, tak přesnost. Zejména výkon Senomat byl v prvním poločase zklamáním, stále ale byla před Berany druhá polovina zápasu, kdy mohli tento dojem napravit.

 

 

Bouchaná a vyrovnání

Druhý poločas nastartovala rychlá šance na hostující straně, zpoza vápna protáhl R. Hůla střelou k tyči Tomeše. Z další situace si Berani došli pro penaltu,kterou zahrával R. Hůla a i když Tomeš šel na správnou stranu, na míč nedosáhl a bylo vyrovnáno - 1:1. Ve druhé půli byl k vidění jednoduchý fotbal a pohledných kombinací bylo minimum, míč létal spíše vzduchem a na další branku se čekalo.

 

Řevničov po pár minutách od inkasované branky zahrozil z přímého kopu, nepříjemný přízemní střílený centr ale Kučaba s pomocí obrany dokázal vyškrábnout. Oba týmy chtěly v zápase vyhrát, čas ale plynul, náznaky šancí další gól nepřinesly a po závěrečném hvizdu sudího Kozáka si oba celky body spravedlivě rozdělily. Mrzet to může zejména domácí za první poločas, ve kterém měli opravdu hodně šancí. Senomaty neodehrály vůbec dobrý zápas, ze kterého ale braly alespoň bod.



Ohlasy k zápasu


SK Sparta Řevničov
Jan Fujera, útočník: První poločas jsem sám mohl rozhodnout čtyřmi vyloženými šancemi, které jsem trestuhodně zahodil. Mohli jsme jít do poločasu se čtyřbrankovým vedením, místo toho jsme vedli jen o gól. To, že nebereme tři body, jde za mnou a týmu se tímto omlouvám.

SK Senomaty
Jiří Kučera, trenér: Opět jsme prospali první poločas. Vlastními chybami v kombinaci jsme připravili soupeři vedoucí branku, ale i několik dalších nebezpečných situací. Vzhledem k tomu jsme museli po změně stran zjednodušit náš styl hry a přizpůsobit se domácím, takže se vytratila kombinace a z utkání se stala překopávaná, ze které ani jedna strana i přes několik slibných příležitostí nedokázala strhnout vítězství na svou stranu. Řevničov hrál dobře a určitě jeho postavení v tabulce neodpovídá jeho kvalitě. Na druhé straně o kvalitě našeho týmu mám jiné představy.



Sestavy


SK Sparta Řevničov
P. Tomeš [-] - J. Murčo [-] , M. Beneš [-] , M. Kočí [-] , J. Sedlák [-] - L. Přibyl [-] (70. J. Sedlák [-] ) , P. Bohatý [-] , J. Husák [-] , J. Čech [-] - J. Fujera [-] , O. Hanzlík [-] (70. V. Kapr [-] ) -

SK Senomaty
O. Kučaba [-] - J. Vávra [-] , D. Hůla [-] , M. Sailer [-] (76. A. Polcar [-] ) , L. Žebrakovský [-] (76. L. Vrbata [-] ) , J. Kodeš [-] , R. Trešl [-] , M. Kokšál [-] (40. M. Hudák [-] ) , M. Komín [-] (91. T. Pichner [-] ) , R. Hůla [-] , M. Špidra [-]

ŽK: 56. M. Kočí - 62. J. Vávra .
Hráči zápasu: M. Beneš - R. Trešl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - BOBÁK Vladimír (N), KOC Filip (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Redakce Rakovník

Expert: Bětka Brabcová
Tip experta: remíza

V tomto duelu očekávám překvapení kola. Řevničov odehraje dobré utkání, vyvaruje se zbytečným chybám v obraně a konečně po povedeném výkonu obere soupeře o body.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů