4:1
(3:0)
48. V. Kapr
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 10:00

17.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj prvního s předposledním překvapení nepřinesl


Branky


8. P. Jindra , 19. P. Jindra , 22. P. Jindra , 54. V. Lukáč - 48. V. Kapr
10

Duel prvního s předposledním měl jasného favorita, kterým byli domácí. Ti svou roli od začátku zápasu potvrzovali a na hřišti diktovali tempo. I bez svého kapitána Elsnice, který na úvod jara chyběl. Řevničov hrál druhé housle a jedna branka proti Mšeckým Žehrovicím na body ani zdaleka nestačila

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtvrt hodina na tři kusy

Hned do první velké šance se dostali domácí. Škutchan byl při náběhu za obranu úplně sám, nahrávku na něj ale skvěle přečetl Tomeš a za hranicí svého vápna byl včas. Stejný hráč byl v další šanci, po autovém vhazování a Jindrově sklepnutí pálil nad. Také Řevničov se ozval, zpoza vápna donutil Kolka k zákroku Jan Sedlák a byl z toho roh.

 

Skóre se poprvé měnilo v 8. minutě. Volf dostal míč za obranu, píchl míč podél vyběhnuvšího Tomeše na Jindru a ten zakončoval do prázdné branky – 1:0. Po pár minutách mohlo být vyrovnáno. Na polovině hřiště se blýskl elegantní zidanovkou kapitán Beneš, který vyslal za obranu Kapra, ale tomu zakončení v dobré pozici vůbec nesedlo. Po čtvrt hodině hry vyslal Volf do náběhu Jindru, ten si míč zasekl kolem obránce a střelou na přední tyč nedal Tomešovi šanci – 2:0.

 

Netrvalo dlouho a třetí gól na sebe nenechal čekat. Domácí si při náběhu pohlídali ofsajdovou hranu, zatáhli míč po lajně a Jindra měl snadnou pozici – 3:0. Zbytek prvního poločasu nabídl ještě dva střelecké pokusy ze střední vzdálenosti. Obě střely měli na svědomí hosté. Kolek se musel mít při obou pokusech na pozoru a razantní projektily Beneše vyrážel. Skóre se do kabin nezměnilo, Mšecké Žehrovice držely luxusní náskok.

 

Bohužel pro ně už bez středového záložníka Volfa, který musel po jednom z tvrdších zákroků ke konci prvního dějství opustit hřiště. Jeho post netradičně zaujal Kočí, který si ale dokázal poradit.

Jeden gól byl málo

Pokud chtěla Sparta s výsledkem ještě něco udělat, musela by se do utkání vrátit rychlým gólem. A přesně to se ji podařilo. Slabší chvilku si vybral Kolek, kterému skočila Bohatého střela a ve svých rukavicích ji neudržel. Toho využil Kapr a doklepl míč do sítě – 3:1. A byl to znovu řevničovský snajpr Kapr, který se dostal do zakončení po Vaitově centru, ale tentokrát domácí brankář míč zalepil.

 

Domácí neponechali nic náhodě a i když se jim vstup do druhé půle vůbec nepodařil, pro svůj klid přidali čtvrtou branku. Zblokovaná střela zpoza vápna se dostala na kopačku Lukáče, který byl úplně sám a bombou o břevno uklidil míč za bezmocného Tomeše – 4:1. I tak mohl Řevničov znovu stáhnout manko na dvě branky, ale přímáku na hranici vápna nevyužil.

 

Mšecké Žehrovice nepředváděly ve druhém poločase takový výkon, na jaký jsou jejich fanoušci zvyklí. Upustily od své hry, věnovaly se spíše defenzivě a směrem vpřed to bylo slabé. Naopak Řevničov měl další velkou šanci. Bohatý dostal míč z pravé lajny za obranu a protáhl Kolka, který musel na zem. Stejný hráč byl v další zajímavé příležitosti, ale z úhlu další branku hostí nepřidal. Zbytek klání další branku nenabídl, a tak si domácí připisují povinné vítězství proti předposlednímu celku, který musí sbírat body jinde.



Ohlasy k zápasu


SK Mšecké Žehrovice
Jan Zíka, trenér: První jarní zápas na přírodní trávě, na které jsme sice přátelský zápas neodehráli, ale pár tréninků jsme na ni měli. Do zápasu jsme vstoupili dobře a po krásné kombinační akci šli do vedení. Hráli jsme přesně tak, jak hrát chceme, tedy kombinačně a bez nakopávaných míčů. Soupeř nám během čtvrt hodiny dovolil tři góly, což nám určitě pomohlo. O poločas jsme věděli, že máme takový náskok, ale stále jsem po hráčích chtěl, aby nepřestali hrát a nadále pokračovali ve své hře, která přinese další góly. To se bohužel nestalo a Řevničov dal gól, který ho mohl nakopnout. Naštěstí jsme rychle odpověděli čtvrtou branku, ale bohužel jsme po ni přestali hrát, zalezli jsme dozadu a bránili se, což mě mrzí. Po půl hodině hry navíc musel ze hry Volf, kterého nahradil na netradiční pozici středního záložníka Kočí a zhostil se ji dobře.

SK Sparta Řevničov
Jan Fujera, záložník: Začali jsme dobře, ale k vyložené šanci jsme se nedostali. Poté jsme udělali tři chyby a soupeř každou z nich potrestal. Ve druhém poločase jsme dali rychlý gól a nadechovali jsme se k obratu, ale bohužel přišla čtvrtá inkasovaná branka. I tak jsme si ale dokázali vytvořit další šance, žádnou z nich jsme ale nevyužili. Soupeř ve druhém poločase nehrál tak dobře, cítili jsme šanci, ale bohužel se to nepovedlo.



Sestavy


SK Mšecké Žehrovice
J. Kolek [-] - P. Jindra [-] (86. M. Dvořák [-] ) , M. Pokorný [-] , M. Bondarev [-] , L. Věprovský [-] , R. Škutchan [-] , K. Uher [-] , J. Kolek [-] , J. Kočí [-] , O. Zázvorka [-] , J. Volf [-] (36. V. Lukáč [-] )

SK Sparta Řevničov
P. Tomeš [-] - M. Tóth [-] (46. D. Jun [-] ) , J. Murčo [-] , L. Vait [-] , J. Sedlák [-] (71. J. Smutný [-] ) - J. Sedlák [-] (41. J. Čech [-] ) , M. Kočí [-] , J. Fujera [-] , M. Beneš [-] - V. Kapr [-] , P. Bohatý [-] -

ŽK: 32. P. Jindra , 38. J. Kočí , 53. M. Bondarev , 82. O. Zázvorka - 63. M. Kočí , 77. D. Jun .
Hráči zápasu: J. Kočí , P. Jindra .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - ŠEFARA Milan, KNAP Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Zdeněk Řepka
Tip experta: výhra domácích

Podzimní mistr měl dobrou přípravu a netají se tím, že chce okres vyhrát. Vítězství na domácím hřišti by tak měla být povinnost.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích