0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradecká loď se potápí ke dnu


Branky


39. B. Moc , 75. M. Pekárek
19

Hradec sehrál v sobotním odpoledni důležitý záchranářský souboj, který byl nejen zápasem o šest bodů, ale rovněž o jeho holé přežití v soutěži. Bohužel pro něj nedopadl dobře, Strahovice byly nakonec nad jeho síly.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí zazdili tutovku a hosté udeřili

Domácí tým z Hradce potřeboval nutně zvítězit, aby si uchoval naději pro zbytek sezóny. Tyto plány se mohly hned ze startu utkání realizovat, jenže osud domácímu týmu nepřál. Klíčovým okamžikem se možná ukázala jistá třináctá minuta a především neproměněná tutovka z kopačky Černína, na kterého po přesném Krejsově centru a následném přiťuknutí Štencela doslova zívala odkrytá brána. S přibývajícím časem převzali iniciativu na kopačky hosté. Hlavně rychlé výpady a centry Slaniny dělaly domácím vrásky na čele. Po dvou z nich se v dobrých střeleckých příležitostech ocitli Tomíček a Vojtěch Malchárek. Oba však své střelecké pokusy zamířili těsně mimo bránu. Úvodní branka zápasu padla až v závěru první půle, kdy se pohlednou střelou zpoza vápna trefil Moc - 0:1. Hosté tak šli do kabin s jednobrankovým vedením.

 

Strahovice přidaly branku a zápas opanovaly

Hradec se mohl vrátit do zápasu po přestávce, kdy podnikl rychlý výpad na soupeřovu polovinu. Pěkné přenesení hry zakončoval zkušený Žurek nebezpečnou ránou z dvaceti metrů, kterou strahovická obrana s vypětím všech sil stačila ztečovat na roh. S postupem času se hradecká hra pomalu vytrácela a stávala stále více křečovitou. Strahovice toho náramně využily. Jejich spolehlivá taktika smrtících brejků přinesla i tentokrát své ovoce. Po jednom z výpadů se k dalekonosné střele rozhodl Marek Pekárek a nechytatelnou pumelicí pod víko nedal brankáři Válkovi šanci - 0:2. Bylo prakticky po zápase. Hosty druhá branka uklidnila, do žádného dalšího bezhlavého útočení se už Strahovice nehrnuly. Domácí tým se snažil tlumit bolest alespoň korigováním skóre v samém závěru. Štencel potáhl míč po straně a následně Skront hledal skulinu střelou z úhlu, ale na své si nepřišel Stejně se neujala ani akce bratranců Lichých, kdy Richard obral soupeře o míč a připravoval střeleckou pozici Matyášovi, bohužel ani z této akce nic nevzešlo. Hradec tak opět nedokázal vstřelit branku a prohrál, čímž se s největší pravděpodobností odsoudil k sestupu, který jej po sezóně nejspíš nemine.  



Ohlasy k zápasu


TJ Hradec n/M
Martin Weinhold (trenér): "Těžko se mi hledají slova. Z naší strany je to už naprostá křeč, co hrajeme, kluci si už skoro vůbec nevěří. Bohužel nedokážeme naše akce dotáhnout do konce, jak bychom si přáli. Všechno skončí na předfinální fázi a těžko se s tím hraje. Dál už není asi co komentovat"

SK Meteor Strahovice
Jiří Pekárek (trenér): "Jeli jsme na Hradec vyhrát a to se povedlo. Domácí měli v úvodu stoprocentní tutovku, kterou naštěstí nedali. Přesto jsme měli celý zápas pod kontrolou, soupeř působil chvílemi až moc odevzdaně. S výkonem týmu jsme určitě spokojeni. Plníme si všechno, na čem jsme v průběhu jara zapracovali. Už dlouho nedostáváme laciné góly po standardkách, které nás dříve srážely a my díky tomu kolikrát krutě prohrávali"



Sestavy


TJ Hradec n/M
M. Válek [-] - T. Krejsa [-] (46. T. Hebelka [-] ) , M. Černín [-] (86. J. Kvasnička [-] ) , J. Štencel [-] , L. Manderla [-] , D. Machura [-] (79. L. Hruška [-] ) , M. Lichý [-] , D. Škvára [-] (46. J. Tůma [-] ) , R. Lichý [-] , D. Žurek [-] (61. P. Skront [-] ) , D. Schrom [-]

SK Meteor Strahovice
J. Nevřela [-] - V. Tomíček [-] (88. J. Malchárek [-] ) , V. Malchárek [-] (79. J. Stříbný [-] ) , L. Slanina [-] , B. Moc [-] , M. Pekárek [-] , D. Kapinos [-] (69. P. Slavík [-] ) , D. Beneš [-] , O. Pekárek [-] , J. Josefus [-] , M. Schlischka [-]

ŽK: R. Lichý , 77. M. Lichý - 30. J. Josefus , 77. M. Schlischka .
Počet diváků: 78. Rozhodčí: ROBENEK Bohumil - YEGHIAZARYAN Vachik, TVRDÝ Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Zdeněk Partyš
Tip experta: remíza

Hradec to ještě nezabalí a zkusí se porvat o zázrak. Myslím, že doma neprohraje, ale ani nevyhraje. Strahovice sice ukazují v posledních kolech vzestupnou tendenci, ale zápas skončí remízou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů