Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 16:00

22.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koloveč slaví! Dvanácti brankami smetla Chodský Újezd a postupuje o soutěž výš!


Branky


1. M. Lucák , 4. P. Kadlec (p.) , 16. D. Tumpach , 19. M. Duchoň (p.) , 26. D. Tumpach , 33. P. Grajciar , 40. D. Tumpach , 42. P. Grajciar , 55. D. Lončík (vl.) , 55. M. Duchoň , 69. D. Tumpach , 73. P. Grajciar
7

Fotbalistům Koloveči se podařil doslova a do písmene husarský kousek. Čtyři kola před koncem soutěže si zajistili postup o soutěž výš, a jako bonus je to postup naprosto nevídaným způsobem. Své soupeře, Chodský Újezd, deklasovali dvanácti brankami. Ano, čtete správně- dvanácti.

Utkání se tak neslo ve zcela odlehčeném duchu, a domácí fanoušci mohli slavit doslova z kraje utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

8:0 v půli

Domácí do utkání vlétli naprosto raketovým způsobem. Hned v první minutě se poprvé radoval Milan Lucák, a nevídaně rychle tak otevřel skóre. Když ve čtvrté minutě zvýšil z pokutového kopu na 2:0 Pavel Kadlec, bylo vlastně jasné, že nás bude čekat velmi zajímavé utkání, a ono opravdu ano!

V šestnácté minutě přišel dost možná rozhodující okamžik utkání, když na rozdíl tří branek zvýšil David Tumpach. Od té doby byla na hostujících fotbalistech pozorovatelná jistá forma beznaděje. Touto brankou to ale z daleka neskončilo.

Na 4:0 zvyšoval úderem devatenácté minuty Miloslav Duchoň, a bůra do sítě Újezda vyslal David Tumpach, který měl tento zápas velmi produktivní.

Do konce první půle se prosadili ještě Peter Grajciar dvěma brankami a David Tumpach, který tak za 40 zkompletoval hattrick.

Pro oba celky to byl naprosto výjimečný poločas. Pro Koloveč jako z akční komedie, pro Újezd jako z hloupého vtipu o blondýnkách.

Vysvobozením pro hosty byla závěrečná píšťalka

Čekali byste ve druhé půli pohodové dohrání? Velký omyl! Skóre druhé půle, v tu chvíli připomínající spíše florbalové utkání, otevřel Miloslav Duchoň v pětapadesáté minutě. David Tumpach pak zaznamenal svou čtvrtou trefu, a bylo to 10:0. Toto, svým výsledkem v podstatě exhibiční utkání, okořenil druhý hráč, který v tomto duelu zaznamenal hattrick- 73. minuta a Peter Grajciar. Chodský Újezd se ale v utkání jedné branky dočkal. Bohužel pro ně se jednalo o vlastní branku, kterou v 55. minutě připsal Dalibor Lončík.

Pro Újezd velmi nepodařené utkání, kdežto Koloveč se touto výhrou pořádně vytáhla před dvěma stovkami diváků! Oslavy to poté byly divoké.



Sestavy


TJ Slavoj Koloveč
V. Knopf [-] - J. Lužný [-] , D. Tumpach [-] (74. M. Záhrobský [-] ) , T. Mastný [-] (46. A. Kamír [-] ) , P. Grajciar [-] , M. Lucák [-] , M. Duchoň [-] (60. P. Vachtl [-] ) , F. Šlajs [-] , J. Lucák [-] (74. R. Duchoň [-] ) , D. Soupír [-] (46. T. Šlajs [-] ) , P. Kadlec [-]

TJ Chodský Újezd
D. Maščák [-] - P. Šiler [-] (46. D. Fedorčák [-] ) , K. Bauer [-] (57. E. Čoka [-] ) , P. Opava [-] (76. M. Founě [-] ) , D. Kuba [-] (70. R. Schweiner [-] ) , L. Pikl ml. [-] , J. Zivčák [-] , T. Trejbal [-] , P. Pikl [-] , M. Trejbal [-] , D. Lončík [-]

ŽK: 31. F. Šlajs - 34. L. Pikl ml. , 63. P. Pikl , 75. D. Fedorčák , 81. E. Čoka . ČK: 63. L. Pikl ml. .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Frgal Lukáš - RUDA Daniel, KRAUS Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích