Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2022 14:00

6.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olešná neudržela vedení, výhru ji ukradl střídající Bohatý


Branky


18

Olešná byla v zápase s Řevničovem v roli favorita, i když v jejím týmu chybělo opět několik hráčů ze základní sestavy. Domácí se s tímto museli popasovat v několikátém zápase. Hosté zajížděli na hřiště Pásovky s jasným cílem, kterým byl zisk prvních bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobře rozjetý zápas

Do zápasu vstoupila aktivně Olešná, která se dostávala do šancí, ale řevničovská obrana v čele s brankářem Peterkou odolávala. Vodrážka mířil nad, při nahrávce do samostatného nájezdu od Š. Procházky zradilo zpracování M. Poláška. Po čtvrt hodině hry se Olešná dočkala. Černý zakončoval z úhlu podél Peterky a jeho zakončení ve skluzu doprovodil za brankovou čáru M. Polášek - 1:0. Na druhé straně se prezentoval povedenou střelou zpoza vápna Husák, jeho pokusu chybělo jen pár čísel.

 

Hosté se dostali do další velké šance, ale míč mířící do šibenice musel vytahovat Zemjanek. Po půl hodině hry bylo vedení domácích navýšeno. Odražený míč se dostal ve vápně k Š. Procházkovi, který do něj z prvního dotyku práskl a poslal ho za lehké teče Peterky na zadní tyč - 2:0. Řevničovský brankář byl po chvilce úspěšný proti dělovce Vodrážky a po pár minutách i proti zakončení Helebranta, ke kterému se dostal míč po závaru v hostující šestnáctce.

 

Přišel, viděl, vyrovnal

Do druhého dějství šly oba celky s jasným cílem. Olešná chtěla přidat další branku a pojistit své vedení. Naopak Řevničov chtěl se zápasem něco udělat a porvat se o body. Do druhého dějství nastoupil P. Bohatý a tento tah se ukázal jako geniální. Řevničovský útočník se ihned dostal do první příležitosti, hlavičku z malého vápna poslal ale nad. Do podobných míst mířil na druhé straně v dobré pozici M. Polášek. Krátce poté chtěl Hlavsa odvrátit centr do bezpečí, místo toho ale vylekal všechny své spoluhráče a míč skončil málem v brance.

 

Začátek druhého poločasu nabídl dost příležitostí na obou stranách, ale žádná nebyla využita. Další hlavička hostí z dobré pozice mířila nad, střelecký pokus Černého zneškodnil Peterka. Rušno bylo v další akci před Zemjankem. Po závaru v domácí šestnáctce se dostal odražený míč na kopačku T. Bohatého, který z otočky orazítkoval tyč! Uběhla necelá hodina hry a složení Olešné dostalo další ránu v podobě nuceného střídání Helebranta. Řevničov měl na dosah kontaktní gól, po přihrávce Sedláka ale odmítl stoprocentní gólovku Kapr.

 

Klid na domácí stranu mohl přinést samostatný nájezd Vodrážky, ale ten branku v další stoprocentní příležitosti minul. A tak přišel trest. Průniková nahrávka Murča skončila na kopačce P. Bohatého, který přesným zásahem z hranice šestnáctky vrátil svůj tým do hry - 2:1. Čas plynul a utkání se dostalo do poslední desetiminutovky. Řevničov vycíitl naději na bodový zisk, který mohl defenitivně utnout z úhlu Černý, ale jeho pokusu chybělo pár centimetrů.

 

Fotbalové štěstíčko se přiklonilo na stranu Sparty v nastavení. Poslední možnost na vyrovnání byla standardka daleko od Zemjankovo branky. Centrovaný míč prodloužil k zadní tyči jeden z hráčů v chumlu přesně do míst, kde stál úplně volný P. Bohatý. Ten dopravil ve skluzu míč do sítě a jelikož zůstal k nepochopení domácích praporek pomezního sudí dole, nastala na straně hostí euforie ze zisku vůbec prvního bodu v soutěži - 2:2.

 

Zdroj: facebooková stránka FC Olešná, upraveno redaktorem

 



Ohlasy k zápasu


FC Olešná
Šimon Procházka, záložník: Po první půlce jsem si myslel, že zápas máme v kapse, ale bohužel jsme selhali, nehráli jsme naši hru a začali se uplně zbytečně hádat. V tomto zápase jsme si měli dojít pro tři body, ale to už je fotbal. Řevničov zaslouženě vyrovnal.

SK Sparta Řevničov
Pavel Bohatý, útočník: První poločas byl ještě celkem vyrovnaný, ale ve druhém poločase jsme převzali otěže utkání a měli jsme dát mnohem více gólů a brát body tři. Šance na to určitě byly.



Sestavy


FC Olešná
P. Zemjanek [-] - L. Helebrant [-] (57. P. Kollmann [-] ) , A. Hlavsa [-] , V. Zadnevulytsia [-] , P. Bučák [-] (79. S. Fiala [-] ) - T. Vodrážka [-] , J. Černý [-] - Š. Procházka [-] - M. Polášek [-] , K. Ivančík [-] , Z. Kandler [-]

SK Sparta Řevničov
J. Peterka [-] - M. Tóth [-] , T. Bohatý [-] (85. D. Černý [-] ) , M. Beneš [-] , P. Suchý [-] (85. D. Jun [-] ) - J. Sedlák [-] , J. Smutný [-] (46. P. Bohatý [-] ) , J. Husák [-] , J. Murčo [-] - M. Kočí [-] , V. Kapr [-] -

ŽK: 50. Š. Procházka , 90. M. Polášek - 40. M. Kočí .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ČERVENÝ Jan - STROUHAL Jiří, BOHATÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Jan Fujera
Tip experta: remíza

Vyrovnaný zápas, ve kterém konečně urveme první body, alespoň jeden za remizu. Budu držet klukům palce z dovolené.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích