0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2022 17:00

4.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hanych sestřelil dvěma góly Olešnou


Branky


20

Olešná mohla v domácím prostředí napravit nepovedený vstup do soutěže, když padla na hřišti nováčka z Pavlíkova. Pásovka přivítala zavidovskou rezervu a znovu se musela vyrovnat s absencí Radka Poláška, ani Jiří Razím nebyl ještě k dispozici. Toho hosté využili a díky dvěma brankám Jiřího Hanycha vezou cenné vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól Hanycha

Od prvních minut byl více na míči Zavidov, který si vytvořil i první šanci. Hned ve 3. minutě se dostal míč na vápno k Hanychovi, ten si ho prohodil mezi obránci a slabší pravačkou překonal Zemjanka - 0:1. Zavidovská rezerva dále držela míč na svých kopačkách, ale další větší příležitost patřila domácím. Po centru Helebranta hlavičkoval vedle Š. Procházka. V další příležitosti se zjevil Bařtipán, ale jeho lob přes vyběhnuvšího brankáře skončil jen těsně vedle. Olešná šla za vyrovnáním, přežila šanci soupeře a další příležitost na sebe nenechala dlouho čekat.

 

Po dvaceti minutách centroval na zadní tyč dobře hrající J. Procházka do míst, kde stál Černý, jehož hlavička orazítkovala břevno. Olešná postupně převzala herní taktovku a chuť k vyrovnání byla na domácím celku znát. Přímý kop Vodrážky prolétl jen těsně vedle tyče, v dobré pozici byl i M. Polášek, ale mížil pouze do připraveného zavidovského brankáře. A. Kraus se vyznamenal i proti další střele M. Poláška, kterou tak tak vytáhl na roh. Poslední slovo první půle měli hosté, zajímavou střelu ze střední vzdálenosti musel Zemjanek vytahovat nad břevno.

Olešné nebylo přáno

Druhá půle začala tlakem domácího celku. Olešná vysunula na hrot Vodrážku, který dělal hostům velké problémy. Uběhlo zhruba deset minut druhé půle a svůj brankářský um předvedl A. Kraus. Zavidovský brankář nejprve vychytal po povedené kombinaci a následné střele z blízkosti Š. Procházku. Vyražený míč se dostal na hranici šestnáctky k Vodrážkovi, který poslal střelu z voleje mezi tři tyče, ale A. Kraus byl opět připraven.

 

Sotva se zápas přehoupil do poslední dvacetiminutovky, hosté se divili, že praporek pomezního sudí zůstává dole a na branku si to namířil Černý. Místo nahrávky do prázdné branky to vzal domácí fotbalista na sebe a to byla chyba, protože mezi třemi tyčemi stál výborný A. Kraus, který si poradil i se samostatným nájezdem a nadále držel čisté konto. Vedení mohl na druhé straně navýšit mladíček Bohuslav, který se krátce po svém příchodu dostal do velmi nadějné šance. Utekl domácí obraně, šel sám na Zemjanka, ale zakončení postrádalo přesnost.

 

Zavidovské béčko nemusela tato neproměněná šance vůbec mrzet. V 78. minutě našel Horvát pod sebou lépe postaveného Hanycha, který přidal druhou trefu - 0:2. Času moc nezbývalo a bylo jen otázkou, zda si Pásovka vynutí závěrečný tlak a vrátí se do hry kontaktní brankou. K té měl nejblíže J. Procházka, který mohl potrestat nepovedený odkop brankáře. Jeho zakončení mířilo do branky, ale za pět dvanáct přijel ve skluzu obětavý Krejčí a nedovolil domácím ani čestný gól. K tomu měl následně blízko i Fiala, ale z těsné blízkosti také selhal. Olešná tak padla i ve druhém utkání a body putovaly do Zavidova.

 

Zdroj: facebookové stránky FC Olešná, upraveno redaktorem.



Ohlasy k zápasu


FC Olešná
František Itner, vedoucí týmu: Tahle prohra bolí. Klukům nelze co vytknout, za svou snahu nebyli adekvátně odměněni, ale to je fotbal. Kdyby proměnili alespoň některé šance, tak byl výsledek opačný, ale fotbal se hraje odjakživa na góly a ne na šance. Dnes jsme svou nemohoucností v zakončení hostům vítězství darovali. Pokud však budeme bojovat jako dnes a časem se snad objeví v sestavě i momentálně zranění hráči, pak věřím, že i body přijdou a nebude se opakovat loňský podzim. Uvidíme.

FC 05 Zavidov B
Aleš Kraus, brankář: Dnes jsme předvedli velice dobrý výkon. Domácí jsme přehráli hlavně technicky, kdy bylo vidět, že řada hráčů v minulosti dlouhodobě hrála vyšší soutěže. Zároveň podrželi mladíky, pro které vstup do dospělého fotbalu není vůbec lehký. Takhle chce přistupovat ke každému zápasu.



Sestavy



FC 05 Zavidov B
A. Kraus [-] - D. Štiller [-] , E. Pšenička [-] , M. Havel [-] (60. T. Diepold [-] ) , A. Sekyra [-] (85. M. Šíma [-] ) , J. Křivohlavý [-] , J. Hanych [-] , M. Krejčí [-] , M. Horvát [-] (75. T. Urban [-] ) , J. Jelínek [-] , M. Zuda [-] (75. V. Bohuslav [-] )

ŽK: 69. M. Polášek - 38. E. Pšenička .
Hráči zápasu: T. Vodrážka - J. Hanych , M. Krejčí , A. Kraus .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: SVOBODA David - VALDHANS Ladislav (N), MÜLLER Jindřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Zkusím tip na výhru Olešné.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácí mužstvo musí zabrat

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích