Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2022 10:00

11.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mokré Lazce nadělily bůra Staré Bělé


Branky


14

Souboj dvou týmů, které se nebojí vyznávat útočně laděný fotbal, byl k vidění v Mokrých Lazcích, kam v nedělní dopoledne přicestovala Stará Bělá. Babí léto připravilo divákům nejen pěkné počasí, ale i zajímavý duel a nefalšované brankové hody. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým pálil vyložené šance

Domácí Mokré Lazce mohly hned po několika minutách slavit vedení, když Pospěch z nadějné pozice pálil pouze do brankáře Pitříka. Do vedení šla po čtvrthodince Stará Bělá, která udeřila po rohovém kopu Dzižy a přesné hlavičce Sýkory – 0:1. Vyrovnání měl na kopačce nejprve Pospěch, který zůstal ve vápně zcela osamocen, ale poté spálil tutovku i druhý obávaný ostrostřelec Galvas. Domácí kapitán si ovšem všechno vynahradil po půlhodině hry. Galvas vyslal za obranu Lukáše, který mu vzápětí vrátil míč přesně do běhu a domácí kanonýr pohodlně uklízel míč do odkryté brány – 1:1. I jeho druhá trefa v zápase se zrodila obdobně, tentokrát mu gól připravil Pospěch – 2:1. Do poločasu mohli domácí navýšit vedení o další branky, ale ani střela zkušeného Wojnara a posléze ani sólový nájezd Moši k třetí brance nevedly.  

 

 

Lazce přidaly branky a vyhrály

Zkraje druhého poločasu mohl zkompletovat hattrick Galvas, ale v nadějné příležitosti trestuhodně zahodil další tutovku. Uklidnění přinesla až hrubka hostující obrany, která špatně rozehrála a Pospěch nekompromisně trestal přízemní střelou – 3:1. Hosté mohli odpovědět po pěkné individuální akci Šebesty, když svůj drzý průnik zakončoval nenápadnou střelou, která lízla horní tyč. Daleko ke gólu neměla ani povedená akce mezi Akritidisem se Sýkorou, po které musel gólman Minarčík vytáhnout povedený zákrok. Snížující trefu obstaral až spoluhráč Dziža, který potrestal mezery v zadních řadách Lazců – 3:2. Jenže než se stačili Ostravané nadechnout, udeřili opět domácí. Galvasův roh se svezl až na kopačku Šimečka, který nesobecky dával balón pod sebe, odkud měl Pospěch snadnou práci, čímž vrátil Lazcům dvoubrankové vedení – 4:2. Poslední hřebíček do starobělské rakve zabil dotírající Hoza, který doklepával míč do sítě po rohovém kopu Galvase. Nutno poznamenat, že mu hodně i dopomohla hrubka brankáře Pitříka, který neudržel balón v rukavici – 5:2. V samém závěru mohl ještě korigovat Vidiševský, když sám pádil na bránu, ale neproměněná tutovka jen potvrdila současný zmar ostravského celku, na který dolehla pořádná deka. Mokré Lazce se naopak po výhře vyhouply na třetí příčku tabulky.



Sestavy


FK Sokol Mokré Lazce
P. Minarčík [-] - M. Židek [-] (85. A. Hiemer [-] ) , Z. Pospěch [-] (84. K. Lomozník [-] ) , P. Galvas [-] , M. Lukáš [-] , R. Šimeček [-] (75. M. Číp [-] ) , P. Wojnar [-] (75. D. Exner [-] ) , D. Moša [-] , J. Garba [-] , M. Hoza [-] , Z. Říman [-]

FK Stará Bělá
M. Pitřík [-] - M. Švábík [-] (61. D. Kožík [-] ) , J. Vidiševský [-] , J. Kačer [-] (78. M. Škuta [-] ) , A. Akritidis [-] , D. Šebesta [-] , P. Doležal [-] (61. A. Akritidis [-] ) , T. Miškařík [-] , J. Dziža [-] , K. Surovec [-] (52. O. Malík [-] ) , N. Sýkora [-] (78. P. Firášek [-] )

ŽK: 10. M. Pitřík .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: PICMAUS Jiří - HERDA Tomáš, HOŠEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2022 15:44

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 13:23

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 08:43

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 20:36

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 19:46

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 19:15

Tip experta: výhra domácích

Dám na domácí Lazce, protože mají v posledních týdnech formu, Stará Bělá se naopak trápí. Bělá hraje pěkný fotbal, snaží se, ale v koncovce to není ono a ani brankáři je moc nepodrželi.

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 13:47

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 13:29

Tip: remíza