2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2022 16:30

6.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O výhře Dražejova rozhodl minutu před koncem Brázda


Branky


28

Dražejov se pomalu rozjíždí v letošním ročníku a z posledních dvou zápasů vytěžil čtyři body. Formu chtěl potvrdit v sobotním zápase doma proti Cehnicím, které po dvou vítězstvích ochutnaly v minulém kole chuť porážky, kterou chtěly odčinit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I přes fakt, že oběma týmům chybělo pár hráčů, hrál se hodně útočný fotbal plný brejků. Jako první udeřil domácí tým z Dražejova, když se ve 29. minutě po centru prosadil Hrčka. Do poločasu se už nic dalšího nestalo a domácí tak vedli o jednu branku.

Druhý poločas přinesl další šance, které měli převážně domácí. Branka ale padla na druhé straně! V 64. minutě se míč dostal na kopačky Miklase a ten nádherným průnikem vyrovnal na 1-1. Domácí byli dál nebezpečnější, ale bohužel nedokázali proměnit své vyložené šance. Zdálo se tedy, že zápas skončí dělbou bodu, ale pak přišla 89. minuta. Odražený míč se na vápně dostal k Filipu Brázdovi a ten nechytatelnou střelou do horního rohu branky poslal domácí opět do vedení. Na tuhle branku už hosté zareagovat nedokázali a Dražejov si tak připsal důležitou výhru 2-1 nad Cehnicemi.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Dražejov
Pavel Poláček - kapitán: Další domácí zápas nás čekalo tradiční derby s blízkými Cehnicemi. Na to, že oba týmy nastoupili v dost poslepovaných sestavách, hrál se poměrně ofenzivní fotbal. První polovina byla převážně vyčkávací a hrozilo se z brejků. Krásnou akcí se po pravé straně dostal k centru Náhlík, který našel ve vápně nehlídaného Hrčku. Ve 30. min. jsme šli do vedení 1:0. Více šancí se začalo objevovat až v poločase druhém. Hlavně našich. Efektivita nás trápila a hosté dokázali srovnat. Výborně hrající Miklas individuálně prošel obranou a nemýlil se. Do konce zápasu jsme měli ještě tak tři 95% šanci jít do vedení, ale to se nepovedlo. Hostům zasadil v poslední minutě smrtelnou ránu Filip Brázda. Ten trefil odražený balon před vápnem tak, že v pravém horním rohu nezůstalo vůbec nic. Prokeš jen přihlížel naší vítězné brance a my brali 3 body, které nás konečně posunuli v tabulce. Teď nás čekají zatím bezchybné Sousedovice venku. Hráči zápasu.




Sestavy


TJ Dražejov
P. Brož [-] - P. Poláček [-] , O. Koutský [-] , J. Topinka [-] (85. D. Pojsl [-] ) , L. Šulda [-] - D. Náhlík [-] , J. Matas [-] , F. Brázda [-] , A. Buriak [-] (64. T. Hynek [-] ) - M. Mertl [-] , T. Hrčka [-] -

Sokol Cehnice
J. Prokeš [-] - R. Chvosta [-] (83. R. Urban [-] ) , O. Sadlak [-] , J. Kuric [-] , O. Martínek [-] , M. Martínek [-] , R. Frčka [-] , J. Prokeš [-] , J. Miklas [-] , P. Havelec [-] , J. Čech [-]

ŽK: 79. M. Martínek .
Hráči zápasu: F. Brázda - J. Miklas .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Novák Roman - KOPP Karel, ŠVEC Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Jakub Houda
Tip experta: výhra domácích

V duelu Dražejova s Cehnicemi věřím spíše domácímu celku, který s klidem doma zvítězí 3:1.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů