0:4
(0:1)
30. D. Krotil (p.)
62. J. Kabeláč
76. M. Šejvl
90. M. Šejvl (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2022 16:30

20.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradecká Slavia zvítězila na hřišti Černilova o čtyři branky.


Branky


30. D. Krotil (p.) , 62. J. Kabeláč , 76. M. Šejvl , 90. M. Šejvl (p.)
6

Za velmi chladného a větrného počasí nastoupili k utkání hráči posledního Černilova a druhé Slavie. Hosté potvrdili roli favorita a zaslouženě zvítězili. 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující tlak vyústil v branku až po nařízené penaltě.

Slavia měla od začátku a vlastně i po celý zápas velkou územní převahu. Domácí, kteří jen těžko dávali do kupy zahajovací jedenáctku, se soustřeili hlavně na bránění a pokoušeli se o rychlé protiútoky. Černilov díky velmi pozorné a dobře organizované obraně nepouštěl favorizované hosty do velkých šancí a všechny střelecké pokusy končily vedle nebo je dokázali domácí hráči včas zblokovat a odvrátit.

 

Ve 12. minutě trefuje hostujicí Strasser po rohovém kopu břevno Novákovy branky. Po rohovém kopu ve 30. minutě zahrál domácí hráč rukou, a tak sudí odpískal pokutový kop. Zodpovědnost na sebe vzal nejlepší střelec Slavie záložník Daniel Krotil. Tvrdou přízemní střelou překonal Nováka a otevřel skóre zápasu. Krotil vstřelil již svou třináctou branku v sezóně.

 

Do poločasu se skóre už nezměnilo, a tak Černilov prohrával po čtyřiceti pěti minutách o jednu branku.

Střídající Šejvl přidal dvě branky.

Druhé půle měla stejný obraz hry jako ta první. Hosté dobývali domácí branku a i nadále byli aktivnějším mužstvem. Obrana Černilova však odlávala a k výraznějším šancím hosty nepouštěla. V 53. minutě to zkoušel z přímého kopu Hušek, ale střelu přes zeď brankář Novák svému bývalému spoluhráči skvěle vyrazil.

 

Slavia si tak znovu pomohla standardní situací. V 62. minutě se trefil z přímého volného kopu Jan Kabeláč, když jeho tvrdá střela zapadla pod břevno Novákovy branky. 0:2.

 

V 67. minutě se dostal na hřiště hostující Martin Šejvl a do konce utkání stihl ještě přidat dvě branky. V 76. minutě se hosté poprvé prosadili ze hry. Z pravé strany centroval Strasser a Martin Šejvl se hlavou nemýlil a zvýšil na rozdíl tří branek. V samotném závěru byl ještě domácím brankářem faulován Šejvl, který se nezalekl pověry, že faulovaný hráč by neměl kopat penaltu a sám si postavil míč na puntík. Pokutový kop nekompromisně poslal do šibenice a uzavřel tak konečných 0:4. 

 

Parádní fotogalerii i v tak náročném počasí obstarala Aneta Mrkvičková. Děkujeme.



Ohlasy k zápasu


FK Černilov
Jaroslav Šlégr (trenér): "Kvůli zraněním nás před utkáním bylo jen osm. Nebýt pomoci kluků z nově vznikajícího B týmu, zápas bychom nemohli odehrát. V tomto složení jsme chtěli 90 minut odehrát se ctí a to se myslím celkem podařilo. Slavia celý zápas dominovala a vyhrála naprosto zaslouženě. Těší mě ale že jsme Slavii nepouštěli do vyložených šancí a branky jsme dostali z dvou penalt a přímého kopu. Nepotvrdili se tedy "řeči" některých lidí že jim stačí 15 minut a je po nás. Děkuju všem za pomoc."

FC Slavia Hradec Králové
Josef Bouček (trenér): "Utkání mělo po celou dobu stejný obraz, kdy jsme domácí tým uzavřeli na jejich polovině a oni pozorně bránili. Výsledkem jsou pro nás čtyři vstřelené branky s čímž můžeme být spokojeni. Domácí tým i přes nepříznivý vývoj a výsledek podal solidní výkon."



Sestavy


FK Černilov
J. Novák [-] - L. Daněk [-] , O. Petrikovič [-] (46. M. Voltr [-] ) , T. Bešík [-] , A. Bouchal [-] (83. J. Maléř [-] ) , O. Etflaiš [-] , M. Václavíček [-] , T. Matoušek [-] (56. T. Obzina [-] ) , T. Schwarzer [-] , J. Franc [-] , J. Šlégr [-]

FC Slavia Hradec Králové
J. Mašek [-] - J. Pečenka [-] (67. J. Řezáč [-] ) , J. Kabeláč [-] (67. M. Šejvl [-] ) , J. Štipák [-] , J. Hušek [-] , O. Mates [-] , D. Krotil [-] (78. V. Polívka [-] ) , M. Málek [-] (78. R. Dědeček [-] ) , M. Strasser [-] , M. Brázda [-] (67. M. Zbořil [-] ) , L. Kundrt [-]

ŽK: 29. A. Bouchal , 90. J. Novák .
Hráči zápasu: M. Šejvl .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Paulus Petr - NEŠNĚRA Filip, VÍCH Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
David Drozd

Expert: Jan Šebesta
Tip experta: výhra hostů

Černilov se potýká s velkými personálními problémy a čeká ho krušné jaro. Ambiciózní hosté si budou chtít spravit chuť po nepovedeném derby a tak očekávám vysoké vítězství sešívaných.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů