2:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2022 17:00

19.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ratboř se v závěru bála o body


Branky


89. D. Holub , 90. B. Uman - 44. R. Biško , 50. M. Teslík , 54. M. Hrstka
13

Svižné derby se odehrálo ve Štítarech, kam přijel nedaleký ratbořský Slavoj. Hosté si postupně vypracovali třígólový náskok, ale v závěru domácí silně dotahovali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Biško trefil poločasové vedení pro Ratboř

Od začátku utkání panovala na obou stranách bojovná atmosféra, vždyť se jednalo o další derby v  soutěži.  Vůbec o první střelu utkání se postaral ratbořský Kesner, který orazítkoval břevno Černého branky.

 

Hra se poté přesouvá do prostřed hřiště, kde probíhá mnoho kontaktů. Další šance přicházejí ze strany domácích, po nedorumění hostující obrany a brankáře Jeřábka se u míče ocitl domácí hráč, kterému se nepodařilo překonat poloprázdnou branku. Domácí jsou více na míči a stále se tlačí před hostující branku. Z dvou následně zahrávajích rohových kopů se snaží dotlačit míč do ratbořské branky, ale Jeřábek jim představu kazí, vždy připravený.

 

Na obou stranách se nedařilo kombinovat. Hra se přelévá ze strany na na stranu. Ze standartní situace se pokouší Mbemba ohrozit domácí svatyni, ale jeho pokus míří vedle domácí branky. Následně přichází pokus z kopačky Hoška, který míří nad. Na hru už se nemohl dívat ratbořský Radek Biško, který se vydal z pozice stopera před domácí branku a po přihrávce Kopeckého nedal domácímu brankáři šanci. Ratboř jde do vedení a trestá domácí do kabin - 0:1

Ratboř vypustila závěr a měla štěstí

Začátek druhé poloviny ovládá hostující tým. V 50 min. se prosazuje Matěj Teslík, který doklepává míč po několika pokusech do domácí branky. Ratboř zvyšuje vedení 0:2.

 

Domácí hráči se nestačí rozkoukat a za pár minut Slavoj navyšuje vedení na 0:3. Marek Hrstka se ocitá vstříc brankáři Černému a při zakončení zachovává klidnou hlavu.

 

Špílmachr domácích Lukáš Kmoch se pokoušel najít recept jak překvapit Jeřábka, ten si vždy poradil. Další střely Štítarského SK mířily nad nebo vedle branky. V posledních minutách je na hřišti boj. Domácí se snaží s výsledkem ještě něco udělat. A to se jim povedlo. Ratboř hraje v poslední patnáctiminutovce zbytečně profesorsky, což vyústilo ke vstřelení dvou branek domácích borců. Na konečných 2:3 korigovali Dominik Holub a Benjamin Uman.

 

 

Hodně nazlobený byl při a po zápase domácí kouč, Daniel Kmoch: "Chtěl bych se vyjádřit na adresu "rozhodčího". Ten pán se evidentně umí pouze dobře obléknout. Ty argumenty, že je málo rozhodčích, sice chápu, ale v případě pana Klímy bude lepší, když nebudou žádní. Na světě je velká spousta různých sportů a pan Klíma si vybere zrovna fotbal!!!! Proč??? Některé zákroky rukou či nohou nebyly vůbec potrestány a řekl bych, že hrubě ovlivnily celé utkání. Fotbal děláme pro zábavu a protože ho máme rádi, ale někteří lidé dokážou pokazit třiceti nadšencům celou neděli. Jeho vidění a pohyb po hřišti byl tristní až směšný, místo toho, aby dával karty na hřišti, tak je rozdával pouze na lavičce, přestože ho v té době nikdo neurážel. Tímto bych to radši uzavřel a ještě se chtěl omluvit lidem, že po vykázání mé osoby z lavičky jsem teprve pana Klímu počastoval vulgárním slovníkem, ale bohužel mě do té situace dostal on!!!!"

 

Reportáž sepsal Tomáš Kratochvíl (RAT)



Ohlasy k zápasu


Štítarský SK
Daniel Kmoch, trenér: K utkání jen strohé hodnocení... Opět jsme měli velký problém proměnit několik 100%šancí v první půli a místo toho dostaneme gól do šatny, jako již poněkolikáté. A prakticky tenhle gól rozhodl celé utkání. Ta branka nás srazila do kolen a hned po přestávce hosté přidali další dva slepené góly a bylo definitivně rozhodnuto.

TJ Slavoj Ratboř
Tomáš Kratochvíl, asistent trenéra: Odehráli jsme nelehké utkání u nedalekých sousedů, byl to boj od prvních minut. Domácí nás mohli potrestat dvakrát v první polovině, ale naštěstí se jim to nepodařilo, možná mohlo být vše jinak. Z naší strany tam byla hluchá místa. Nějak jsme si nemohli zvyknout na menší hřiště, trvalo nám se osmělit do té doby, než se na vše asi nemohl dívat Radek Biško, který nás svojí aktivitou poslal do vedení před koncem prvního dějství. V druhé polovině se nám podařilo přidat další dvě branky. O utkání se zdálo být rozhodnuto, ale za tohoto stavu jsme nedrželi míč na kopačkách, zbytečně jsme se na vše nadřeli, nedokázali si vyhovět a lépe řešit situace. Z tohoto důvodu jsme obdrželi v posledních minutách úplně zbytečné branky, asi jsme se viděli už v kabině. Klukům bylo vyčiněno a dost, ale na druhou stranu jim patří díky za odmakané utkání.



Sestavy


Štítarský SK
J. Černý [-] - L. Jedlička [-] , F. Hoření [-] (72. K. Šín [-] ) , K. Horňáček [-] , S. Uman [-] (78. D. Holub [-] ) , B. Uman [-] , L. Kmoch [-] , J. Miškovský [-] , J. Vlášek [-] (72. J. Brdíčko [-] ) , A. Přibyl [-] (46. T. Jelínek [-] ) , P. Pýcha [-]

TJ Slavoj Ratboř
D. Jeřábek [-] - J. Adámek [-] (72. M. Uher [-] ) , M. Kopecký [-] , J. Mbemba [-] (66. A. Brant [-] ) , M. Kesner [-] , M. Teslík [-] , R. Hošek [-] (46. M. Hrstka [-] ) , J. Kovařík [-] , R. Biško [-] , D. Kemza [-] , T. Beran [-]

ŽK: 60. S. Uman , 67. T. Jelínek - 32. R. Hošek , 60. R. Biško , 79. M. Uher .
Hráči zápasu: M. Hrstka .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Klíma Miroslav - CHOBOT Jan (N), SEMERÁK David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Přál bych Štítarům, aby se chytly. Ale Ratboř má chuť a vyhraje i s novým střelcem Hrstkou.

Tip: remíza