Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2022 16:00

16.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olešná v zápase o šest bodů rozstřílela Řevničov


Branky


8

Velmi důležitý zápas celků ze spodku tabulky. Oba týmy se nevyhnou záchranářským bojům do posledního kola, a tak se při sobotním odpoledni hrálo o šest bodů. První část zápasu nabídla rychlé slepené góly a červenou kartu na domácí straně, která se ukázala jako klíčová. Olešná početní výhodu ve druhém poločasu zužitkovala a připsala si vysoké a hlavně důležité vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólová dvacetiminutovka

Vstup do velmi důležitého zápasu začal lépe hostující celek. Hned v 10. minutě si našel přetažený centr na zadní tyči T. Vodrážka a hlavou do protipohybu Tomeše otevřel skóre - 0:1. Netrvalo dlouho a domácí srovnali. Festival slepených gólů odstartoval střelou z úhlu Kapr - 1:1. Olešná si ihned vzala vedení zpátky zásluhou Černého - 1:2. Neuběhla ani minuta a bylo znovu srovnáno! Bláznivý gólový kolotoč skončil po akci Sedláka, který zatáhl míč po lajně, nahrál pod sebe Kaprovi a řevničovský útočník mířil přesně na zadní tyč - 2:2.

 

Zápas bohatý na góly byl přesně tím, co fanoušci chtějí. V tomto dueli měli větší důvod k radosti hostující příznivci, kteří se mohli těšit z další branky, tentokrát z kopačky Itnera, ke kterému propadl míč ze standardky - 2:3. Ve 38. minutě nastal klíčový moment utkání. Černý vysunul Š. Procházku a ten šel sám na Tomeše. Stoper Urbanovič zatáhl za ruční brzdu a sudí Šefara nekompromisně vytasil červenou kartu. Řevničov tak čekala hodně těžká práce. Po vyloučení domácího hráče se zhoršilo i počasí, odchod do kabin doprovázely kroupy, které zasypaly hrací povrch Lícha arény.

Vítězná přesilovka

Za velmi nepříznivého počasí nastupovalo deset domácích hráčů k bitvě o důležité body. Oslabení Řevničova bylo znát a Olešná trestala. Na rozdíl dvou branek poslal "Pásovku" v 52. minutě čerstvý M. Köhler - 2:4. K vidění byla jednoduchá hra, hráči si nic nekomplikovali a na těžkém terénu neriskovali. Taková strategie vyhovovala více hostujícímu celku. Řevničov se snažil, ale bylo to málo. Navíc přišel nedovolený zákrok na Š. Procházku v pokutovém území a po proměněné penaltě T. Vodrážky bylo jasné, kdo záchranářský duel ovládne - 2:5.

 

Domácí smířeni se svým osudem dohráli zápas, ve kterém je srazilo vyloučení. Hosté hrající v pohodě se nadále dostávali do Sparty, která inkasovala znovu v 70. minutě, kdy svůj hattrick zkompletoval velmi dobře hrající T. Vodrážka - 2:6. A když poslední hřebíček do rakve zatloukl přesnou trefou M. Polášek, bylo hotovo - 2:7. Olešná udělala velmi důležitý krok k záchraně a na předposlední Řevničov se dotáhla na rozdíl dvou bodů.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Sparta Řevničov
Jan Fujera: Důležitý zápas jsme nezvládli. Velká škoda červené karty. Musíme se oklepat a jedeme dál.

FC Olešná
Šimon Procházka: Tento zápas byl pro oba týmy klíčový. Možná i rozhodl o tom, kdo v soutěži zůstane a kdo ne. Zápas jsme začali lépe my, ale poté padaly rychle po sobě góly na obou stranách a bylo vyrovnáno. Řevničov šel ke konci prvního poločasu do deseti, když bránící hráč uviděl za faul na mě rovnou červenou kartu. Druhý poločas odpovídal kvalitě hřiště, které bylo zapadané padajícími kroupami. Hrálo se jednodušše a to vyhovovalo více nám. Přidali jsme další góly a jsem rád, že se nám konečně podařilo vyhrát. Doufám, že zvítězíme i příští víkend.



Sestavy


SK Sparta Řevničov
P. Tomeš [-] - J. Urbanovič [-] , M. Kočí [-] , L. Přibyl [-] (64. T. Bohatý [-] ) , M. Beneš [-] - J. Husák [-] , J. Murčo [-] , J. Sedlák [-] (69. D. Černý [-] ) , M. Tóth [-] (46. P. Bohatý [-] ) - V. Kapr [-] , J. Fujera [-] (51. P. Kohout [-] ) -

FC Olešná
P. Zemjanek [-] - L. Vrbata [-] (64. J. Jirásek [-] ) , A. Hlavsa [-] , T. Vodrážka [-] , K. Ivančík [-] - Z. Přibík [-] (46. M. Köhler [-] ) , J. Procházka [-] - Š. Procházka [-] , J. Černý [-] - T. Itner [-] , M. Polášek [-]

ŽK: 35. J. Procházka , 59. M. Köhler . ČK: 38. J. Urbanovič .
Hráči zápasu: V. Kapr - T. Vodrážka , M. Polášek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šefara Milan - ŽEMLIČKA Josef, JASANSKÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Jiří Masopust
Tip experta: výhra hostů

Ať je ten boj o záchranu zajímavější, budu věřit Olešné.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích