Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 10:15

27.kolo, Divize E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Odra si lehce poradila s bezzubým Havířovem


Branky


0

Krásný gól Václavíka už z druhé minuty utkání rozhodl o dalším průběhu utkání. Domácí vlastně vůbec nevyvedli lídra tabulky z klidu. Ti si s přehledem pohlídali utkání a nedali soupeří sebemenší šanci na jakýkoliv zisk bodů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už ve 2. minutě napřáhl Václavík a k překvapení všech vstřelil z velké dálky úvodní gól zápasu 0:1. Domácími to očividně otřáslo a jejich hra byla nevýrazná. Hosté vyčkávali a udeřili podruhé, když se prosadil po individuální akci Ptáček. Indiáni se snažili, ale do šancí se vůbec nedostali, a to ani po standardních situacích, které dokázali Petřkovičtí s přehledem odvrátit.

Ve druhé půli se hosté soustředili na držení míče a hlídání náskoku. Po vyloučení Wojnara to měli od 56. minuty navíc hodně ulehčené. Nebylo divu, když přidali třetí gól a zápas v klidu dohráli. Snahu nelze borcům z Havířova upřít, ale Indiáni vyslali za celý zápas jedinou střelu, ale branku netrefili. S tím nemohli pomýšlet na úspěch.



Sestavy


MFK Havířov
D. Stach [-] - P. Michalčák [-] , L. Dostál [-] (34. K. Rozsíval [-] ) , K. Skoupý [-] (72. N. Němec [-] ) , V. Babič [-] - J. Cenek [-] , T. Omasta [-] , P. Zupko [-] , T. Wojnar [-] , L. Skoupý [-] - T. Gomola [-] (78. T. Uherčík [-] )

FC Odra Petřkovice
A. Buček [-] - D. Kašický [-] , Z. Staněk [-] , R. Wozniak [-] - M. Švábík [-] (87. F. Hrazděra [-] ) , A. Hubeňák [-] , M. Václavík [-] , M. Neumann [-] (80. M. Lampart [-] ) , R. Baranek [-] , S. Burian [-] (73. R. Pelán [-] ) - J. Ptáček [-] -

ŽK: 15. P. Michalčák , 54. K. Skoupý , 57. T. Gomola , 61. P. Zupko - 31. M. Václavík . ČK: 56. T. Wojnar .
Místo: Tráva. Počet diváků: 260. Rozhodčí: KOTALA Filip - MANKOVECKÝ Tomáš, DUDEK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.