0:6
(0:6)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2021 15:00

11.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šebkovice B deklasovaly Jemnicko B na jeho hřišti


Branky


14. J. Holčapek , 25. V. Němec , 33. T. Tesař (vl.) , 37. T. Kotačka , 38. M. Rybka , 41. M. Pánek
7

V souboji dvou rezervních týmů jasně dominovaly na hřišti Jemnicka hostující Šebkovice v poměru 0:6

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté rozhodli již v první polovině

V souboji dvou rezervních týmů přivítalo Jemnicko na svém hřišti fotbalisty z Šebkovic. Šebkovice B si v minulém kole skvělé zastřílely proti Rapoticím B, kterým uštědřila debakl 11:3. Jemnicko B naopak chtělo odčinit porážku z Opatova, kde podlehly těsně 2:1. Zápas se hrál za příjemného fotbalového počasí. Po počáteční oťukávané udeřili ve 14. minutě aktivnější hosté, které poslal do vedení Josef Holčapek - 0:1. V polovině prvního poločasu to ještě na  debakl domácích nevypadalo. Ale od 25. minuty začalo růst skóre na hostující straně. Ve 25. minutě dal na 0:2 Vojtěch Němec a ve 33. minutě si dokonce domácí dali Tomášem Tesařem vlastní gól na 0:3. Ve 37. a 38.minutě dali hosté zásluhou Tomáše Kotačky a Milana Rybky dva slepené góly a rázem to bylo 0:5. Demolici domácích pak podtrhnul ve 41. minutě Matěj Pánek. 0:6. Šebkovice tak během posledních dvou poločasů nastřílel patnáct branek! 

Ve druhé půli již žádný gól nepadl

Ve druhém poločase již tempo hry zcela opadlo a příliš šancí se neurodilo. Hosté si tak svůj konfortní náskok vzít už nenechali a dokráčeli si tak pro druhé výrazné vítězství během posledních dvou kol. Šebkovice se tak po výhře udržely v první polovině tabulky. 



Ohlasy k zápasu


1. FC JEMNICKO B
Tesař Karel, hráč: K prvnímu poločasu nemám co říct. Nejhorší výkon který jsme podali. Soupeř si s námi dělal co chtěl. V druhém poločase jsme se zlepšili a hráli se soupeřem vyrovnanou partii.




Sestavy


1. FC JEMNICKO B
T. Tesař [-] - D. Nekula [-] (46. J. Svoboda [-] ) , M. Axman [-] , K. Tesař [-] , J. Gardoň [-] , J. Kolář [-] , R. Komenda [-] , J. Dřímal [-] (58. M. Kvapil [-] ) , J. Křivánek [-] (71. T. Steindlberger [-] ) , D. Smetana [-] , J. Kalášek [-]

TJ Sokol Šebkovice B
J. Kuba [-] - D. Večeřa [-] , M. Procházka [-] , J. Holčapek [-] , M. Pánek [-] (60. A. Kotačka [-] ) , M. Rybka [-] , T. Kotačka [-] (72. M. Šoukal [-] ) , D. Volf [-] (72. J. Uhlíř [-] ) , V. Němec [-] , M. Uhlíř [-] , J. Fejta [-]

Hráči zápasu: J. Holčapek .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: ČEJKA Jaromír - KINCL Pavel (N), BÍLEK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Ve Vratěníně se hraje všem týmům špatně a pocítí to i rezerva Šebkovic. Výhra domácích.

Tip: výhra domácích