Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2021 16:30

2.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divokou přestřelku vyhrály Moravské Budějovice B


Branky


4

Moravské Budějovice B si v úvodním kole poradily s Jemnickem B po hokejovém výsledků 7:4

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o dva góly lepší

Do zápasu tradičních rivalů vstoupili lépe hosté. Ve 3. minutě dostal hezkou přihrávku za obranou nestárnoucí Anděl a podél Ondřeje Dvořáka otevřel skóre zápasu. Odpověd hostující benfiky na sebe nenechala dlouho čekat. Zdeněk Škoda posadil z trestného kopu míč na hlavu Jana Horeckého a ten vyrovnal. O minutu později vypíchl míč hostujícímu obránci Tomáš Kyzlink, předložil ho Zdeňku Škodovi který mířil do tyčky a Tomáš Kyzlink následně do prázdné svatyně již míč doklepl - 2:1. O další tři minuty centroval Jiří Dostál do šestnáctky soupeře kde zahrál hostující obránce rukou a Miroslav Buďa se z penaltového puntíku nemýlil. Po šílené úvodní patnáctiminutovce se hra uklidnila a oživla opět až těsně před poločasem. To vyslal Tomáš Kyzlink na steč Kamila Svobodu, jenž si v samostatném úniku počínal nekompromisně - 4:1. Ještě do poločasu snížil hostující Anděl, který z blízka prostřelil domácího brankáře. Poločas tedy skončil 4:2.

 

Domácí si výhru pohlídali

Druhá pětačtyřicetiminutovka začala stejně divoce jako ta první. Po pěti minutách hry završil hattrick hostující Anděl a snížil na rozdíl jediné branky. O dvě minuty později už domácí hráči opět odskočili na rozdíl dvou branek. To se do vzduchu na centr z pravé strany pověsil Jiří Dostál a mohl oslavně zatnout pěst - 5:3. Hned z rozehry však hosté opět snížili. Dlouhý nákop hostí za obranu vyvrcholil až ke vstřelené brance Bártů. To bylo však od hostí vše a skóre narůstalo už pouze díky domácím hráčům. Závěrečná patnáctiminutovka patřila střídajícímu Martinovi Pařízkovi. Nejprve v 79. minutě po samostatném úniku a zakončením podél brankáře definitvně zlomil odpor hostí a o pět minut později mířil v dalším samostatném úniku pro změnu pouze do tyče. Chuť si tentýž hráč napravil minutu před závěrečným hvizdem, když z hranice velkého čtverce tvrdou střelou na přední tyč stanovil konečný výsledek 7:4.



Ohlasy k zápasu


SK Moravské Budějovice B
Dvořák Ondřej, hráč: V divokém zápase plné gólů bylo naše mužstvo lepším týmem a zaslouženě vyhrálo.




Sestavy


SK Moravské Budějovice B
O. Dvořák [-] - O. Nedvědický [-] , T. Kyzlink [-] , Z. Škoda [-] , M. Šabatka [-] , J. Povolný [-] , M. Buďa [-] , K. Svoboda [-] (46. J. Okoš [-] ) , L. Stehlík [-] (68. M. Pařízek [-] ) , J. Dostál [-] , J. Horecký [-] (46. P. Benda [-] )

1. FC JEMNICKO B
T. Tesař [-] - M. Kakur [-] (46. J. Kolář [-] ) , Z. Bártů [-] (60. J. Gardoň [-] ) , D. Nekula [-] , J. Anděl [-] (68. T. Nekula [-] ) , K. Tesař [-] , P. Nevrkla [-] (75. M. Jirků [-] ) , M. Sevelda [-] , J. Dřímal [-] (68. J. Svoboda [-] ) , J. Křivánek [-] , R. Komenda [-]

Hráči zápasu: M. Buďa - J. Anděl .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KŘEN Filip - VÁCLAVEK Jan, POKORNÝ Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: remíza

Souboj dvou rezervních týmů skončí stejné jak v Koutech nerozhodný výsledkem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Výhra rezervy Budějovic.