2:1
(1:0)
75. P. Švec
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

3.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strašecí porazilo Doubravku


Branky


0

Vypjatý zápas rozhodl dvěma zásahy Petr Duchoň...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hlavně nechybovat!

Zajímavé utkání se odehrálo v Novém Strašecí. Domácí chtěli navázat na překvapivou a cennou výhru v Českém Krumlově, čekal je ale celek, který vedl celou tabulku s impozantním skóre 10:1 a plným bodovým skóre.

 

Začátek utkání byl velmi opatrný z obou stran, hra se kouskovala a šance nepřicházely. Diváci si ale přišli na své ve 34. minutě, když se po Glasnovičově přihrávce krásně trefil Petr Duchoň. Nervozita a tlak se stupňovaly, hra se přiostřila, do konce poločase se ale skóre nezměnilo.

Akce a reakce

Doubravka se herně zvedla a ve druhém poločase chtěla obrátit zápas ve svůj prospěch. A 75. minuta přinesla vyrovnání, když se prosadil Pavel Švec. Hned o tři minuty později ale vrátil vedení na stranu domácích hrdina Petr Duchoň, nic dalšího se již v zápase nestalo a Sokol tak průběžně drží druhou příčku v tabulce Divize A.



Ohlasy k zápasu



SK Senco Doubravka
P. Vaigl (Doubravka): "První poločas stál za houby, byl opatrný z obou stran. Nebavilo mě, jak domácí zdržovali a kouskovali hru. Za druhou půli musím kluky pochválit, i když jsme prohráli."



Sestavy


TJ Sokol Nové Strašecí
P. Kut [-] - M. Hartman [-] , M. Obermajer [-] , L. Bodeček [-] , L. Palko [-] - M. Kaválek [-] (70. M. Mžourek [-] ) , P. Duchoň [-] , J. Hájek [-] , D. Dolák [-] (61. M. Vašák [-] ) - J. Ducár [-] (78. L. Mrázek [-] ) , M. Glasnovič [-]

SK Senco Doubravka
J. Turek [-] - D. Sýs [-] (83. T. Zajíček [-] ) , P. Knakal [-] , D. Novák [-] , P. Krejčí [-] - P. Petrželka [-] , P. Morávek [-] (46. L. Filipec [-] ) , D. Brabec [-] (68. F. Soukup [-] ) , P. Vyleta [-] - F. Róth [-] (34. M. Ungr [-] ) , P. Švec [-]

ŽK: 28. M. Obermajer , 45. M. Hartman - 40. P. Krejčí , 45. D. Sýs , 68. P. Petrželka , 68. P. Knakal .
Hráči zápasu: P. Duchoň .
Místo: tráva.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.