0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

8.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové koště dobře mete, Doubravka veze tři body z Čížové


Branky


40. F. Róth , 90. F. Soukup
0

Tým z Plzně začal pod koučem Jindrou vítězně, po celý zápas byl lepší a Čížovou do žádných větších šancí nepustil. Hosté tak potvrdili dva body z utkání s Krumlovem, naopak Jihočeši se po vítězství nad Roudným vrátili zpět do starých kolejí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Róthův šestý zásah v sezóně

Jak jsme vás během týdne informovali, trenér Pavel Vaigl odešel do Domažlic. Do pozice hlavního trenéra plzeňské Doubravky byl obsazen Aleš Jindra a lepší začátek si asi nemohl představit. 

                                                                                                                                                 

Od prvních minut hrály oba týmy bojovně a s velkým nasazením. Hosté působili aktivněji a pět minut před přestávkou se zaslouženě dostali do vedení. Po rohovém kopu se hlavou prosadil kanonýr Ferenc Róth, byl to pro něj už šestý gól v sezóně. Jediné chvilky, kdy Čížová mohla ohrozit Turka v brance hostí, přišly po standardních situacích. Stopeři Knakal s Novákem si však bez větších problémů se vším poradili a do kabin odcházeli Západočeši s jednogólovým vedením.

Pojistka v závěru

Ve druhém poločase se Čížová tlačila za vyrovnáním, defenziva Doubravky však pracovala na jedničku. Na špatném terénu se domácím nedařila kombinace, využívali tak vysokých míčů, dlouhých autů a standardních situací. Bezchybný výkon obrany hostů ale znamenal, že žádná šance Čížové gólem neskončila. Naopak se podruhé v zápase po brejkové situaci prosadili hosté, kdy Ungr centroval a Filip Soukup zvýšil na konečných 2:0.

 

SLEDUJTE NÁS TAKÉ NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ a FOTBALUNAS - PLZEŇSKÝ KRAJ

 



Ohlasy k zápasu



SK Senco Doubravka
Trenér A. Jindra: "Kvůli terénu a malému hřišti to bylo dnes v Čížové spíše bojovné utkání, ale odvedli jsme v rámci daných možností dobrý výkon. Především jsme soupeře nepouštěli do žádných šancí kromě závarů ze standardních situací, což je logické, protože se tam hází i dlouhé auty, je to blízko bráně. Vyzdvihl bych výkon obrany, kde všichni hráči podali především ve vzdušných soubojích velmi dobrý výkon. Povedlo se nám vstřelit dvě branky, takže si myslím, že jsme zaslouženě vyhráli. Skvěle zahráli stopeři Knakal s Novákem a důležitý gól vstřelil Ferenc Róth."



Sestavy


TJ Sokol Čížová
M. Bébr [-] - M. Mácha [-] , M. Brož [-] , M. Rozhoň [-] , M. Held [-] - R. Zahrádka [-] (84. D. Borsuc [-] ) , M. Polodna [-] , Y. Korzh [-] , T. Benetka [-] , M. Batryn [-] - M. Jirouš [-]

SK Senco Doubravka
J. Turek [-] - F. Kuťák [-] , D. Novák [-] , P. Knakal [-] , P. Krejčí [-] - P. Vyleta [-] , D. Brabec [-] (84. F. Soukup [-] ) , P. Morávek [-] , M. Ungr [-] , P. Švec [-] - F. Róth [-] (75. D. Sýs [-] )

ŽK: 79. T. Benetka , 86. M. Mácha - 43. P. Morávek , 77. F. Kuťák .
Hráči zápasu: F. Róth , P. Knakal , D. Novák .
Místo: tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Matoušek Lukáš - Hádek Jaroslav, Novotný Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.