Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 15:00

8.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Demolice v Klatovech, Nové Strašecí dostalo osmičku!


Branky


0

Západočeský celek potvrdil výhru z Jindřichova Hradce a roznesl Nové Strašecí, které doteď vynikalo především kvalitní defenzivou. Branky si klatovští rozdělili rovnoměrně do obou poločasů, dvakrát se trefili Říský s Jandou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři tu

Domácí tým začal zápas opět velice dobře a již ve třetím zápase po sobě se trefil v úvodních minutách zápasu. Jmenovitě to byl Martin Janda, který v 5. minutě po Krejčího přihrávce přeloboval brankáře. Hosté působili ospalým dojmem a klatovští hráči toho chtěli využít, jenže v cestě za druhým gólem stál buď brankář hostů nebo jeho branková konstrukce. Pojišťující branku přidal až Karel Krejčí. Ten se ve 20. minutě dobře zorientoval a dorazil balón do sítě.

 

O dvanáct minut později už to bylo 3:0. Na pravé straně zakombinoval Žáček s Lhotkou a druhý jmenovaný posadil balón na hlavu Daniela Pavloviče, který šikovně prodloužil balón na zadní tyč. Poločas uzavřel útočník David Říský, když Janda rychle rozehrál trestný kop a Říský propálil brankáře hostů. 

A čtyři také tady

Hosté se nezvedli ani ve druhém poločase, a tak se řešilo pouze to, kolik branek v síti Strašecího nakonec skončí. Pátou branku přidal opět David Říský, který si zaběhl za obranu a z vápna přehodil přehodil Kuta. O tři minuty později skóroval Martin Janda z přímého kopu a úspěšnou sedmiminutovku završil Lukáš Krásný po sólovém úniku. Střídající útočník potvrdil střeleckou formu z farmy a svým příchodem na hřiště oživil ofenzivu. Poslední branku zápasu přidal obránce David Žáček, který mohl slavit první branku v dresu Klatov.

 

Klatovy se tak dobře připravily a naladily na Mladou Boleslav, která na Rozvoj přijede 29. 9. v rámci 3. kola MOL Cupu!
(zdroj: fotbal-klatovy.cz)

 

SLEDUJTE NÁS TAKÉ NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - PLZEŇSKÝ KRAJ a FOTBALUNAS - STŘEDOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


SK Klatovy 1898
Záložník D. Dolanský: "Dostali jsme jasný úkol, vyhrát. Náš herní projev byl velice dobrý. Všichni hráli to, co měli, a z toho také vyplynul výsledek první půle. Dařilo se nám v koncovce i ve druhém poločase a soupeř už s výsledkem nemohl nic udělat. Všichni podali zodpovědný výkon, i když musíme uznat, že soupeř nám to hodně ulehčil."

TJ Sokol Nové Strašecí
Trenér L. Šíma: "Z naší strany hnus a bída, nedalo se na to koukat. To, co jsme si řekli a hráli třeba minulý týden, kluci dnes vůbec nesplnili. Propadali v základních obranných činnostech."



Sestavy


SK Klatovy 1898
J. Rojík [-] - D. Žáček [-] , M. Janda [-] , M. Mészáros [-] , D. Chirinciuc [-] (74. M. Wágner [-] ) - O. Kadlec [-] , P. Kotrba [-] (68. D. Matějka [-] ) , D. Pavlovič [-] (61. D. Dolanský [-] ) , T. Lhotka [-] - D. Říský [-] (72. T. György [-] ) , K. Krejčí [-] (58. L. Krásný [-] )

TJ Sokol Nové Strašecí
P. Kut [-] - M. Mžourek [-] , L. Bodeček [-] (66. J. Volf [-] ) , M. Obermajer [-] , L. Palko [-] - T. Janoušek [-] , J. Mrázek [-] (57. P. Kučera [-] ) , J. Hájek [-] , J. Ducár [-] - M. Kaválek [-] , M. Glasnovič [-] (26. D. Dolák [-] )

ŽK: 81. D. Matějka - 20. M. Glasnovič , 20. M. Mžourek , 34. L. Palko , 52. M. Obermajer , 60. L. Bodeček .
Hráči zápasu: M. Janda , L. Krásný , D. Říský .
Místo: tráva. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Vnuk Josef - Hocek Petr, Špindlerová Zuzana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.