P. Švec 51.
1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

11.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moldavský obránce Chirinciuc režíroval výhru Klatov na Doubravce


Branky


0

S jedním gólem a asistencí byl Chirinciuc hlavním strůjcem vítězství klatovského klubu v krajském derby s Doubravkou. Díky zisku třech bodů se Klatovy posunuly už na páté místo Divize A.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Denis - postrach Doubravky

V Plzni se hrálo utkání, které nepostrádalo nasazení, osobní souboje ani fotbalovost obou mužstev. Na první šanci čekali diváci do šesté minuty, ale klatovský Říský mířil z vápna nad branku. To samé zopakoval o pár minut později také Chirinciuc. Domácí se dostali do první šance v 19. minutě. Róth si ve vápně zpracoval centr, ale Rojík skvěle zasáhl. Ten samý hráč se uvolnil i o tři minuty později, z dobré pozice však netrefil branku. První branka byla k vidění ve 29. minutě, Denis Chirinciuc si narazil s Krejčím a střelou na zadní tyč otevřel skóre.

Říský katem

Druhý poločas začal lépe pro domácí. V 51. minutě centroval do vápna Róth a několikrát odražený balón se dostal k Pavlu Švecovi, který propálil Rojíka. Doubravka mohla jít do vedení o pár minut později. Klatovy zahrávaly rohový kop a domácí šli do rychlého protiútoku, jenže Vyletova střela mířila do břevna.

 

Rozhodující moment přišel v 64. minutě a zase u toho byl nejlepší hráč utkání Chirinciuc s Krejčím. Po jejich kombinaci se dostal k balónu osamocený David Říský a z osmi metrů se nemýlil. Do konce utkání bylo k vidění spoustu žlutých karet, ale také například Pavlovičova šance deset minut před koncem, kdy jeho pokus vychytal domácí brankář Bouzek. A když v nastavení neuspěl po přihrávce Györgyho ve velké šanci ani Wágner, skončil zápas výsledkem 1:2. 
(zdroj: fotbal-klatovy.cz)

 

SLEDUJTE NÁS TAKÉ NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - PLZEŇSKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


SK Senco Doubravka
Trenér A. Jindra: "Utkání s Klatovy mělo velmi dobrou úroveň z obou stran. Bylo to hodně rychlé a vypjaté utkání s hodně souboji. V prvním poločase jsme se dostali do dvou šancí Ferencem Róthem, bohužel jsme je neproměnili. Pak jsme měli ještě jednu brejkovou situaci, nedotáhli jsme ji do konce a soupeř z totožné situace vstřelil první gól, což bylo zásadní pro zápas. Druhý poločas jsme se pokoušeli všemi možnými prostředky vyrovnat, což se povedlo. Bohužel jsme pak udělali dvě chyby. První chyba byla ta, že jsme měli možnost jít do vedení, ale Patrik Vyleta trefil ze samostatného úniku jen břevno. Zároveň jsme udělali několik drobných chyb za sebou, soupeř byl ohromně produktivní a potrestal to. Pak jsme měli už jen nějaké závary a vyrovnat se nám bohužel nepodařilo, takže jsme ztratili všechny body."

SK Klatovy 1898
Útočník D. Říský: "Z mého pohledu to byl vyrovnaný a dost těžký zápas. Hrálo se nahoru dolů, diváci se určitě nenudili. Jsme rádi, že jsme to zvládli, a doufám, že potvrdíme teď body doma s Českým Krumlovem. Musím pochválit celý tým, všichni jsme makali a plnili, co jsme měli."



Sestavy


SK Senco Doubravka
V. Bouzek [-] - J. Chvojka [-] (75. F. Soukup [-] ) , P. Knakal [-] , D. Novák [-] , P. Krejčí [-] - F. Kuťák [-] (46. P. Vyleta [-] ) , P. Morávek [-] , D. Brabec [-] , M. Ungr [-] (65. D. Sýs [-] ) - P. Švec [-] (85. L. Filipec [-] ) , F. Róth [-]

SK Klatovy 1898
J. Rojík [-] - M. Lukeš [-] , D. Žáček [-] , M. Janda [-] , D. Chirinciuc [-] (85. T. Lhotka [-] ) - O. Kadlec [-] (90. D. Matějka [-] ) , P. Kotrba [-] , M. Mészáros [-] , D. Pavlovič [-] (81. M. Wágner [-] ) - K. Krejčí [-] (90. T. György [-] ) , D. Říský [-]

ŽK: 53. J. Chvojka , 68. P. Knakal , 74. P. Krejčí - 1. K. Krejčí , 11. P. Kotrba , 60. M. Lukeš , 77. D. Žáček , 88. M. Mészáros .
Hráči zápasu: D. Chirinciuc .
Místo: tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Petřík Jan - Ulrich Tomáš, Flimmel Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.