Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kropáčkem s Vildem dotáhli Rokycany za dalším vítězstvím


0

Doubravka odehrála asi nejhorší utkání pod trenérem Jindrou a prohrála na hřišti Rokycan. Ty můžou děkovat především gólmanovi Vildovi a dvougólovému střelci Kropáčkovi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jindřich otevřel skóre

Rokycanští chtěli pokračovat v dobré formě a navázat na bodové zisky z domácího utkání s Motorletem (výhra 3:1) a venkovního zápasu v Roudném (prohra 2:3p). V prvním poločase to také bylo poznat, domácí byli živější a měli větší touhu po vstřelení úvodního gólu. Fotbalisté Doubravky byli všude o krok později, nestíhali. Právě hosté si ale vypracovali první obrovskou šanci zápasu. Krajní záložník Vyleta uprchl všem svým pronásledovatelům a řítil se sám na gólmana Vilda, ten ho však vychytal!

 

To ale bylo ze strany plzeňského celku v prvních čtyřiceti pěti minutách v podstatě vše, a tak přišli na řadu domácí. Po hrubé chybě v rozehrávce Doubravky, kterou vystihl Lukáš Aubrecht, se k balónu dostal Petr Jindřich a propálil Turka. Připsal si svůj pátý gól v sezóně!

 

Kropáček dál řádí

Střelecky však táhne rokycanské jiný hráč, a to René Kropáček. Tomu vyšel ideálně vstup do druhého dějství, v 51. minutě podskočil defenzivní záložník Doubravky balón a domácí šutér zvýšil na 2:0. Hostující tým se sice herně zvedl, nedokázal ale přetavit žádnou ze svých dobrých příležitostí v gólovou radost. Ve dvou slibných šancích se objevil Róth, Ungr nedokázal dotáhnout brejkovou situaci do konce, Krejčího pro změnu skvěle vychytal gólman Vild.

 

Naopak na druhé straně se podruhé trefil René Kropáček po balónu od Spěváčka a v 73. minutě tak definitivně rozhodl, že tři body zůstanou na domácí půdě. Navíc se s jedenácti zásahy osamostatnil na druhé pozici střeleckého žebříčku! Rokycany se tak díky vítězství posunuly už na šestou příčku v tabulce a na svém kontě mají krásných dvacet bodů.

 

SLEDUJTE NÁS TAKÉ NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - PLZEŇSKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


FC Rokycany
Trenér P. Aubrecht: "Myslím si, že se hrál vyrovnaný fotbal. Akorát my jsme byli důraznější v osobních soubojích, které jsme vyhrávali, a daleko efektivnější v zakončení. V některých případech nás podržel Honza Vild, který odchytal výborný zápas. Výborně hráli také Honza Hereit, Lukáš Aubrecht a Honza Procházka."

SK Senco Doubravka
Trenér A. Jindra: "Nepovedené utkání z naší strany, nedařilo se nám. Měli jsme i smůlu v koncovce, vytvořili jsme si tři čtyři gólové šance, dvě jsme neproměnili, dvě skvěle zneškodnil gólman domácích. Špatně jsme do utkání vstoupili a tento trend se táhl už celý zápas. Toto jsou zápasy, které se dají těžko zvrátit, a to se dnes potvrdilo. Musíme pogratulovat soupeři, odehrál lepší utkání."



Sestavy


FC Rokycany
J. Vild [-] - J. Klír [-] , P. Grambal [-] , Š. Špic [-] , L. Aubrecht [-] (90. J. Šafár [-] ) - M. Spěváček [-] (77. J. Krčál [-] ) , J. Procházka [-] , J. Hereit [-] , R. Kropáček [-] (84. M. Hlavsa [-] ) - M. Černý [-] (74. O. Král [-] ) , P. Jindřich [-]

SK Senco Doubravka
J. Turek [-] - J. Chvojka [-] , P. Knakal [-] , D. Novák [-] , P. Krejčí [-] - M. Ungr [-] (42. D. Sýs [-] ) , D. Brabec [-] (84. F. Soukup [-] ) , P. Morávek [-] (65. F. Kuťák [-] ) , P. Vyleta [-] - P. Švec [-] , F. Róth [-] (77. L. Filipec [-] )

ŽK: 40. J. Procházka - 44. D. Novák , 60. P. Morávek .
Místo: tráva. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Janeček Pavel - Šimeček Libor, Teuber Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.